Wisła Kraków - AZS Gorzów (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

tomaszek

Postautor: tomaszek » 13 kwietnia 2008, 17:38

Endrju w 11 osób mogliśmy się lepiej zaprezentować w Krakowie niż w ok 20 u siebie... więc napewno ilość ludzi to nie wymówka... raczej ich podejście do dopingu. aha i jeszcze taki niuans który podsłuchałem od "pikników na hali"... i brzmiało to coś w tym stylu: "dlaczego oni (czyt. KK) ciągle zmieniają to klaskanie... nie zdąrzymy nawet załapać a już jest coś innego..."

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 kwietnia 2008, 18:31

Dobra Panowie NIE KŁÓĆCIE SIĘ, jeden mecz nic nie znaczy, trudno sie mowi. Na nastepnych bedzie lepiej :wink: :wink: Pzd
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 kwietnia 2008, 20:59

tomaszek pisze:Endrju w 11 osób mogliśmy się lepiej zaprezentować w Krakowie niż w ok 20 u siebie... więc napewno ilość ludzi to nie wymówka... raczej ich podejście do dopingu. aha i jeszcze taki niuans który podsłuchałem od "pikników na hali"... i brzmiało to coś w tym stylu: "dlaczego oni (czyt. KK) ciągle zmieniają to klaskanie... nie zdąrzymy nawet załapać a już jest coś innego..."

No fakt :D moze w meczu z Lesznem kazdy pojdzie w inna cześć sali zobaczyc jak to wyglada z boku :D :D :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”