Nie ma sie z czego cieszyc ze nie przyjedziecie, wolalbym i pewnie nie tylko ja zebyscie wpadli!!! Pzd
Lotos PKO BP Gdynia - PKM Duda PWSZ Leszno (półfinały)
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wlodi9 pisze:Kibic j... Cie juz z tymi stringami, nwet gdyby nosily too co!!!!???? Nie podoba sie to nie patrz, w naszym kraju nie jest zabronione noszenie strongow chyba, nie??![]()
![]()
Nie ma sie z czego cieszyc ze nie przyjedziecie, wolalbym i pewnie nie tylko ja zebyscie wpadli!!! Pzd
troche boje sie tej brygady antyterrorystycznej
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
A.shock pisze:wlodi9 pisze:Kibic j... Cie juz z tymi stringami, nwet gdyby nosily too co!!!!???? Nie podoba sie to nie patrz, w naszym kraju nie jest zabronione noszenie strongow chyba, nie??![]()
![]()
troche boje sie tej brygady antyterrorystycznej
Kobiet nei ruszają także smiało zapraszamy
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowało
Od dzisiaj uważam na to co piszę 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
wlodi9 pisze:KIBIC pisze:Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowałoOd dzisiaj uważam na to co piszę
stringi normalna sprawa, jak dla mnie
dobra jak ciągniesz sam ten temat to już ostatni raz napiszę to jednak jak się okazało nie był stringi. Koniec tematu. Moja ulubiona koszykarka z Leszna mi to wytłumaczyła i nie jest to Makowska żeby było jasne bo ona akurat jest mi obojętna
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
rzymi pisze:
zeby bylo kogo bic, jak to powiedział pan Krysiewicz? pewnie w zartach, ale rozne mozna miec poglady na to..
bic - walczyc, synonim..bylo cos takiego na polskim chyba co? jesl regularnie czytasz wypowiedzi naszego trenera, to zauwazyles iz czesto uzywa On wlasnie takiego okreslenia.
a jesli macie jakies obawy co do przyjazdu do Leszna to zapewniam, ze ta brygada na Was nie bedzie sie mobilizowala. Zreszta rozmawialismy o tym juz kolegami z Gdyni na miejscu, iz to byl jeden jedyny raz i napewno na zadnego innego rywala niz Orzeł nie bedzie takiej obstawy. Takze bez obaw, i smialo zapraszamy do Leszna.
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:wlodi9 pisze:KIBIC pisze:Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowałoOd dzisiaj uważam na to co piszę
dobra jak ciągniesz sam ten temat to już ostatni raz napiszę to jednak jak się okazało nie był stringi. Koniec tematu. Moja ulubiona koszykarka z Leszna mi to wytłumaczyła i nie jest to Makowska żeby było jasne bo ona akurat jest mi obojętna
No tak, ale gdy nie wiedziales ze to nie sa stringi to jednak miales jakies "ale" .
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:KIBIC pisze:wlodi9 pisze:KIBIC pisze:Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowałoOd dzisiaj uważam na to co piszę
No tak, ale gdy nie wiedziales ze to nie sa stringi to jednak miales jakies "ale" .koniec tematu.
ale do czego miałem ale coś wymyślasz teraz
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
bartas pisze:rzymi pisze:
zeby bylo kogo bic, jak to powiedział pan Krysiewicz? pewnie w zartach, ale rozne mozna miec poglady na to..
bic - walczyc, synonim..bylo cos takiego na polskim chyba co? jesl regularnie czytasz wypowiedzi naszego trenera, to zauwazyles iz czesto uzywa On wlasnie takiego okreslenia.
a jesli macie jakies obawy co do przyjazdu do Leszna to zapewniam, ze ta brygada na Was nie bedzie sie mobilizowala. Zreszta rozmawialismy o tym juz kolegami z Gdyni na miejscu, iz to byl jeden jedyny raz i napewno na zadnego innego rywala niz Orzeł nie bedzie takiej obstawy. Takze bez obaw, i smialo zapraszamy do Leszna.
jasne, ze wiem co to synonim - w koncu jestem na humanie. rozumiem, rozumiem. juz dwa razy pokazaliscie, ze latwo nie oddacie zwyciestwa a na swoim parkiecie jestescie nieslychanie grozni wiec rozumiem, co trener mial na mysli.
pozdro