Lotos PKO BP Gdynia - PKM Duda PWSZ Leszno (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 kwietnia 2008, 14:29

Kibic j... Cie juz z tymi stringami, nwet gdyby nosily too co!!!!???? Nie podoba sie to nie patrz, w naszym kraju nie jest zabronione noszenie strongow chyba, nie?? :shock: :shock:

Nie ma sie z czego cieszyc ze nie przyjedziecie, wolalbym i pewnie nie tylko ja zebyscie wpadli!!! Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 07 kwietnia 2008, 14:32

wlodi9 pisze:Kibic j... Cie juz z tymi stringami, nwet gdyby nosily too co!!!!???? Nie podoba sie to nie patrz, w naszym kraju nie jest zabronione noszenie strongow chyba, nie?? :shock: :shock:

Nie ma sie z czego cieszyc ze nie przyjedziecie, wolalbym i pewnie nie tylko ja zebyscie wpadli!!! Pzd :wink:

troche boje sie tej brygady antyterrorystycznej :wink:

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 07 kwietnia 2008, 14:34

A.shock pisze:
wlodi9 pisze:Kibic j... Cie juz z tymi stringami, nwet gdyby nosily too co!!!!???? Nie podoba sie to nie patrz, w naszym kraju nie jest zabronione noszenie strongow chyba, nie?? :shock: :shock:

troche boje sie tej brygady antyterrorystycznej :wink:

Kobiet nei ruszają także smiało zapraszamy
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 kwietnia 2008, 14:54

Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowało :lol: Od dzisiaj uważam na to co piszę :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 kwietnia 2008, 14:56

KIBIC pisze:Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowało :lol: Od dzisiaj uważam na to co piszę :lol:

stringi normalna sprawa, jak dla mnie :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 kwietnia 2008, 15:01

wlodi9 pisze:

zeby bylo kogo bic, jak to powiedział pan Krysiewicz? pewnie w zartach, ale rozne mozna miec poglady na to.. :P
ObrazekObrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 07 kwietnia 2008, 15:04

"Bedziemy sie bić" oznacza, że nie poddamy sie bez walki, tylko bedziemy walczyc :wink:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 kwietnia 2008, 15:07

wlodi9 pisze:
KIBIC pisze:Czepiacie się o te stringi niby żadne wydarzenie a jednak tyle osób już to skomentowało :lol: Od dzisiaj uważam na to co piszę :lol:

dobra jak ciągniesz sam ten temat to już ostatni raz napiszę to jednak jak się okazało nie był stringi. Koniec tematu. Moja ulubiona koszykarka z Leszna mi to wytłumaczyła i nie jest to Makowska żeby było jasne bo ona akurat jest mi obojętna :P

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 07 kwietnia 2008, 15:18

rzymi pisze:
zeby bylo kogo bic, jak to powiedział pan Krysiewicz? pewnie w zartach, ale rozne mozna miec poglady na to.. :P

bic - walczyc, synonim..bylo cos takiego na polskim chyba co? jesl regularnie czytasz wypowiedzi naszego trenera, to zauwazyles iz czesto uzywa On wlasnie takiego okreslenia.

a jesli macie jakies obawy co do przyjazdu do Leszna to zapewniam, ze ta brygada na Was nie bedzie sie mobilizowala. Zreszta rozmawialismy o tym juz kolegami z Gdyni na miejscu, iz to byl jeden jedyny raz i napewno na zadnego innego rywala niz Orzeł nie bedzie takiej obstawy. Takze bez obaw, i smialo zapraszamy do Leszna.
Obrazek

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 07 kwietnia 2008, 15:21

nawet nie wiesz jak zalujemy ze mecz jest w srode- miala jechac niezla ekipka a tak....

p.s. z ta brygada to zarcik :lol:

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 07 kwietnia 2008, 15:59

Czyli jeszcze bedziemy czekac na kibiców Lotosu , bo jeszcze nie mieli takiego zaszczytu aby zawitac na Leszczynskim Trapezie , szkoda.
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 kwietnia 2008, 16:40

KIBIC pisze:
wlodi9 pisze:

dobra jak ciągniesz sam ten temat to już ostatni raz napiszę to jednak jak się okazało nie był stringi. Koniec tematu. Moja ulubiona koszykarka z Leszna mi to wytłumaczyła i nie jest to Makowska żeby było jasne bo ona akurat jest mi obojętna :P

No tak, ale gdy nie wiedziales ze to nie sa stringi to jednak miales jakies "ale" . :roll: koniec tematu.
T Ę C Z A
L E S Z N O

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 kwietnia 2008, 16:44

wlodi9 pisze:
KIBIC pisze:
wlodi9 pisze:

No tak, ale gdy nie wiedziales ze to nie sa stringi to jednak miales jakies "ale" . :roll: koniec tematu.

ale do czego miałem ale coś wymyślasz teraz

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 kwietnia 2008, 17:32

bartas pisze:
rzymi pisze:

bic - walczyc, synonim..bylo cos takiego na polskim chyba co? jesl regularnie czytasz wypowiedzi naszego trenera, to zauwazyles iz czesto uzywa On wlasnie takiego okreslenia.

a jesli macie jakies obawy co do przyjazdu do Leszna to zapewniam, ze ta brygada na Was nie bedzie sie mobilizowala. Zreszta rozmawialismy o tym juz kolegami z Gdyni na miejscu, iz to byl jeden jedyny raz i napewno na zadnego innego rywala niz Orzeł nie bedzie takiej obstawy. Takze bez obaw, i smialo zapraszamy do Leszna.

jasne, ze wiem co to synonim - w koncu jestem na humanie. rozumiem, rozumiem. juz dwa razy pokazaliscie, ze latwo nie oddacie zwyciestwa a na swoim parkiecie jestescie nieslychanie grozni wiec rozumiem, co trener mial na mysli.

pozdro
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 kwietnia 2008, 17:57

Może nie Ty Kibic, nie chce mi sie czytac teraz kto, ale na pewno ktos z kibicow Lotosu, jak nie Ty to sorki :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”