AZS Gorzów vs Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Ruda_
Żak

Re: AZS Gorzów vs Tęcza Leszno

Postautor: Ruda_ » 22 listopada 2009, 15:27

p.. pisze:
Endrju pisze:Po trzecie "p..." prowadzil wtedy doping i byl odpowiedzialny za doping KK AZS-u... wiec jezeli uwazal ze nie powinnismy podnosic rak "na zawolanie Leszna" to powinien poprostu jako prowadzacy opier... tych co rece podniesli.

Zrobiłem tak jak mówisz, i moja reakcja spotkała się z wielkim oburzeniem, dlatego w dalszej części meczu postanowiłem oglądać ten mecz z wysokości parkietu tuż obok KK. I poobserwować co się dzieje. Wyglądało to wręcz FATALNIE! Pierwszy raz od kiedy pamiętam tak niski poziom dopingu był. Endrju dawałeś z siebie wszystko, a co niektórzy woleli : pisać smsy, rozmawiać, śmiać się i robić wiele innych rzeczy nie związanych z dopingiem. Jeżeli doping ma iść ku lepszemu, po prostu takie sytuacje nie powinny się zdarzać. A Ci co nie chcą dopingować, to niech idą sektor obok sobie posiedzieć.

tu widzę pijesz do mnie...
ale to, że piszę smsy nie oznacza, że nie dopinguję, bo nikt mi nie powie, że nie drę mordy...!

doproszcz
Nowy na forum

Postautor: doproszcz » 22 listopada 2009, 21:35

Potwierdzam że Ruda nie próżnuje na meczach, i robi szalenie skuteczne akcje pod tytułem "dzieci Polsatu" w trakcie rzutów osobistych przeciwnej drużyny :lol:
AZS PWSZ Gorzów - MY LIFE

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 22 listopada 2009, 22:17

co by nie mówić, nie zdarza mi się to praktycznie, ale muszę przyznać p... rację. zgody zgodami, ale jest nie do pomyslenia, żeby jakakolwiek (mimo wszystko OBCA) grupa rządziła na nie swojej hali w obecności miejscowego kk. za doping przy Chopina jesteście odpowiedzialni Wy, a nie przyjezdni. i to wy powinniscie ewentualnie nakrecać publike, a nie oni. co innego wspolne jakies przyspiewki, krzyki czy podskoki.

z innej beczki - przyznam szczerze, że liczyłem na duuuużo większą frekwencję w gorzowskim młynie z okazji "meczu przyjaźni" :lol: swoją drogą, osobista dygresja, dużo prawdy w tym, że "nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg" 8) ;)

pozdro![/quote]

jesli liczysz na to że uda ci sie nas skłócic to jesteś w błedzie. jesli chcesz odpisac ze nie miales takiego zamiaru to lepiej sie ogarnij koles i wcale nie odpisuj co?? Lóśno zajmij sie lepiej swoim podwórkiem bo w na meczu u was raczej nikt do szkocji nie bedzie nawolywal
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 listopada 2009, 00:07

nie ma to jak wpis, dla samego wpisu. Ludzie - ogarnijcie się wszyscy. na cholerę byłoby mi, zebyście się kłócili nawzajem? to i tak przeciez nie spowoduje, że "w odwecie" będziecie chcieli się zaprzyjaźnić z Orzełkiem :lol: śmiać mi się chce, jak czytam takie wypociny, które nic nie wnoszą do tematu, pora obrażaniem kogoś i sianiem zamętu. Dlatego proszę Cię - jeśli nie masz nic do powiedzienia, to po prostu się nie wychylaj.

pozdro dla normalnych

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 listopada 2009, 12:23

Kuba pisze:nie ma to jak wpis, dla samego wpisu. Ludzie - ogarnijcie się wszyscy
[...]
pozdro dla normalnych

1. Wszyscy maja sie ogarnac, bo tylko Kubus jest ogarniety w tym temacie :lol:
2. W obozach Gorzowskich i Leszczynskich sa ludzie "nienormalni"... więc Kubuś jako ten "normalny" pozdrawia innych normalnych :mrgreen:

Bez odbioru i na przyszlosc... Jako moderator ten ktory pragnie ciszy i spokoju :lol:... "O Najmadrzejszy"... po jakiego grzyba sie wpier... "miedzy wódke a zakaske" ? nie wiesz ze to jest goracy temat... wielokrotnie juz przerabiany ?

Bez odbioru
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 listopada 2009, 19:19

Żebym ja się nie wpierd... i zamknał wam ten temacik zabaw. :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 listopada 2009, 22:40

Marco pisze:Żebym ja się nie wpierd... i zamknał wam ten temacik zabaw. :twisted:

"A róbta co chceta" :mrgreen: my temat dawno skonczylismy :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”