7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
my spiewalismy , a wy zaczeliscie tymi glupimi sniezkami rzucac !! poza tym dostanie z takiej sniezki w twarz moze byc gorsze w skutkach niz z piesci !! to jest lod ubity i mozna nawet tym wybic komus oko !! pomysl...
obrazajace miasto ? przed hala tak bylo ? jak juz to w samym srodku a nie przed... i nie pierd**** ze to my wrzucalismy snieg na boisko bo byli to wasi kibice !!!!!!!!!!
obrazajace miasto ? przed hala tak bylo ? jak juz to w samym srodku a nie przed... i nie pierd**** ze to my wrzucalismy snieg na boisko bo byli to wasi kibice !!!!!!!!!!
...::: TĘCZA LESZNO :::...
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
rataj891 pisze:my spiewalismy , a wy zaczeliscie tymi glupimi sniezkami rzucac !! poza tym dostanie z takiej sniezki w twarz moze byc gorsze w skutkach niz z piesci !! to jest lod ubity i mozna nawet tym wybic komus oko !! pomysl...
obrazajace miasto ? przed hala tak bylo ? jak juz to w samym srodku a nie przed...
przeczytaj jescze raz co napisalem ... bo mam wrazenie, ze nie zbyt to zrozumiales ... czy powiedzialem ze spiewaliscie to wszyscy ... chodzi o to, ze z waszej grupy byly slyszalne POJEDYNCZE hasla na temat miasta ... niewiem jak Ty ale ja osobiscie wolabym jednak dostac sniezka ... i juz tak nie histeryzuj ... jakby co najmniej doszlo do ostrzelania was karabinami ... snieg po waszej stronie tez lezal ... wystarczylo sie schylic, ulepic kulke i rzucic
"i nie pierd**** ze to my wrzucalismy snieg na boisko bo byli to wasi kibice !!!!!!!!!! " ... no i teraz panie o co Ci chodzi ...
ok dobra ja nei rozumeim co to zaprowokacja ze kibice przyjezdni chca pokazac swojej druzynie ze sa z nimi i ze jest ich wielu i beda kibicowac a dziewczyny maja sie czuc jak u siebie ...nie rozumiem ..to was wkurzylo ? ze przekrzyczeli was ? Wezmy mecz pilki noznej z Portugalia na wyjezdzie garstak kibicow przekrzyczala caly stadion a spiewali m.in. gramy u siebie.. oj chlopaczki wy jeszcze za mlodzi na kibicowanei jestescie nei wiecei o czym tu mowa o wsparciu kibica dla druzyny...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
nie bede sie znizal do waszego poziomu , zeby jakies wojny na sniezki robic -.- a to z tym sniegiem na hali napisalem w liczbie podwojnej , glownie chodzilo mi o tego Kube czy jak on tam ma. nie chcialem nabijac postow wiec zawarlem obie sprawy w jednym
a z waszej strony nie bylo wyzwisk w nasza strone juz od poczatku ?
a z waszej strony nie bylo wyzwisk w nasza strone juz od poczatku ?
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
tak m.in. to nas wkurzylo ... mozna to pokazac w jakis inny sposob, np. "jestesmy z wami...", "jestesmy zawsze tam..." , od kiedy u nas powstal KK chcemy aby wlasnie nie bylo na naszej hali tak jak kiedys, ze kto przyjechal w liczbie nawet 5 osob czul sie jak u siebie ... czy przekrzyczeli ?? no niewiem ... osobiscie nie potrafie okreslic ktora grupa miala wiecej decybeli ... i Tobie tez radze nie oceniac bez odpowiedzich do tego przedmiotow
tak tylko kibice w Portugalii nie bardzo rozumieli co Polacy spiewaja ... gdyby zrozumieli na pewno zadowoleni by nie byli
my jednak jezyk polski znamy na tyle dobrze, ze zrozumielismy ...
tak jestesmy mlodzi przyznam... ale z tego co wiem i widzialem to Wy duzo bardziej zaawansowani nie jestescie
tak tylko kibice w Portugalii nie bardzo rozumieli co Polacy spiewaja ... gdyby zrozumieli na pewno zadowoleni by nie byli
tak jestesmy mlodzi przyznam... ale z tego co wiem i widzialem to Wy duzo bardziej zaawansowani nie jestescie
w mlynie bylo was wiecej, co jest zrozumiale.. najsmieszniejsze jest to, ze chlopcy w wieku 13-16 lat pokazuja fuck'ery i wyzwiskami rzucaja.. a dostaliby bęcka i do mamusi by pobiegli z placzem... a zaspiewalismy co nam sie podobalo
a ze wy nie mieliscie zadnych argumentow slownych ( oczywiscie racjonalnych ) to zaczelo sie rzucanie sniezkami i wyzwiskami w nasza strone
a ze wy nie mieliscie zadnych argumentow slownych ( oczywiscie racjonalnych ) to zaczelo sie rzucanie sniezkami i wyzwiskami w nasza strone
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja mam pytanko, kto z Leszna dostal "wpierdal" bo na pewno nie byl to nikt z młyna !!!!!!!!!!
Co do sniezek to Wy rzuciliscie na parkiet, my nie mielismy nawet takiej mozliwosci bo nie moglismy wyjsc na dwor
Na pewno byliscie glosniejsi, to trzeba Wam przyznac !!!
Aha i konflikt miedzy nami zaczelsicie Wy, obrazajac nas w zeszlym roku od rasisow, ktorymi na pewno nie jestesmy, w zeszlym roku mielismy 3 czarnoskore ameykanki, a Wy nas jedziecie od rasistow
!!!
I wyzwiska typu "jazda z k...**" byla kierowana do Was a nie do zawodniczek czy trenerwo
Co do sniezek to Wy rzuciliscie na parkiet, my nie mielismy nawet takiej mozliwosci bo nie moglismy wyjsc na dwor
Na pewno byliscie glosniejsi, to trzeba Wam przyznac !!!
Aha i konflikt miedzy nami zaczelsicie Wy, obrazajac nas w zeszlym roku od rasisow, ktorymi na pewno nie jestesmy, w zeszlym roku mielismy 3 czarnoskore ameykanki, a Wy nas jedziecie od rasistow
I wyzwiska typu "jazda z k...**" byla kierowana do Was a nie do zawodniczek czy trenerwo
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
poki co nie mam czasu na czytaie calego tematu, ale chcialbym sie ustosunkowac do tematu sniezek...bardzo mnie rozbawilo ztwierdzenie ze to my..w przerwi WaSz caly sektor wyszedl niewiem gdzie i od razu po powrocie lecialy sniezki w nasz strone od Was...my nawet nie moglismy sie ruszyc na 5 metro bo juz ochrona interweniowala nie mowiac juz o wyjsciu na dwor wiec nie badzicie smiesznie bo to jest zalosne z Waszej strony..poki co tyle odemnie.
wlodi9 pisze:
Aha i konflikt miedzy nami zaczelsicie Wy, obrazajac nas w zeszlym roku ...
Chlopie jeszcze napisz ze ktos tam 3 lata temu nie tak sie poaptrzyl na was.
A co do drugiej czesci ... to jakos nie moge sobie tego wyobrazic aby piosenka jazda z kur... odnosila sie do kibicow
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
rataj891 pisze:w mlynie bylo was wiecej, co jest zrozumiale.. najsmieszniejsze jest to, ze chlopcy w wieku 13-16 lat pokazuja fuck'ery i wyzwiskami rzucaja.. a dostaliby bęcka i do mamusi by pobiegli z placzem... a zaspiewalismy co nam sie podobalo![]()
to czemu nie podszedles i tego becka nikomu nie dales kozaczku ?? zaspiewaliscie co wam sie podobalo ... wiec niewiem dlaczego sie dziwicie naszej reakcji ... nasza reakcja na to byla:"taka jak nam sie podobala"
no wiec mowie ze nie mieliscie zadnych argumentow slownych ,zatkalo i trzeba bylo cos innego wymyslic
wiec sobie wymyslily dzieciaczki rzucanie sniezkami
mogliscie bałwanka sobie ulepic...
nie chodzi o to zeby komus becki sprzedawac, ale takie dzieci to az strach, bo pozniej pojde siedziec za to ze jakis mlody w szpitalu lezy...
a jak jeszcze uczycie te dzieciaki takich gestow i przyspiewek to pozniej nie dziwi mnie to ze wyrastaja jakies gamonie ktorzy tylko jezdza na mecze zeby sie pizgac -.-
nie chodzi o to zeby komus becki sprzedawac, ale takie dzieci to az strach, bo pozniej pojde siedziec za to ze jakis mlody w szpitalu lezy...
a jak jeszcze uczycie te dzieciaki takich gestow i przyspiewek to pozniej nie dziwi mnie to ze wyrastaja jakies gamonie ktorzy tylko jezdza na mecze zeby sie pizgac -.-
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
rataj891 pisze:no wiec mowie ze nie mieliscie zadnych argumentow slownych ,zatkalo i trzeba bylo cos innego wymyslicwiec sobie wymyslily dzieciaczki rzucanie sniezkami
mogliscie bałwanka sobie ulepic...
![]()
ale na co komu byly jakiekolwiek argumenty ... czym nas zatkalo ?? nispodzianka ze w tak duzej liczbie przyjechaliscie ... o ty to my juz wiedzielismy tydzien temu ... sam pewnie o wiele starszy od tych dziecie nie jestes ... ale nie wnikam nie moja sprawa ... ale teraz tak kozaczysz slowami ... i gdybaniem : "gdyby dostali to ... "
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
rataj891 pisze:duzo starszy nie, ale odpowiadam sam za swoje czyny bo jestem pelnoletni i moge robic co uwazam za sluszne :]
zabraklo wam argumentow w postaci przyspiewki , wiec dlatego zaczeliscie sniegiem rzucac
ale nierozumiem dlaczego robisz taka afere o te sniezki ... bylo duzo ciekawszych zdarzen ... a Ty sie na te sniezki uparles ... moze dostales