7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 12 listopada 2007, 09:24

my spiewalismy , a wy zaczeliscie tymi glupimi sniezkami rzucac !! poza tym dostanie z takiej sniezki w twarz moze byc gorsze w skutkach niz z piesci !! to jest lod ubity i mozna nawet tym wybic komus oko !! pomysl...

obrazajace miasto ? przed hala tak bylo ? jak juz to w samym srodku a nie przed... i nie pierd**** ze to my wrzucalismy snieg na boisko bo byli to wasi kibice !!!!!!!!!!
...::: TĘCZA LESZNO :::...

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 09:32

rataj891 pisze:my spiewalismy , a wy zaczeliscie tymi glupimi sniezkami rzucac !! poza tym dostanie z takiej sniezki w twarz moze byc gorsze w skutkach niz z piesci !! to jest lod ubity i mozna nawet tym wybic komus oko !! pomysl...

obrazajace miasto ? przed hala tak bylo ? jak juz to w samym srodku a nie przed...

przeczytaj jescze raz co napisalem ... bo mam wrazenie, ze nie zbyt to zrozumiales ... czy powiedzialem ze spiewaliscie to wszyscy ... chodzi o to, ze z waszej grupy byly slyszalne POJEDYNCZE hasla na temat miasta ... niewiem jak Ty ale ja osobiscie wolabym jednak dostac sniezka ... i juz tak nie histeryzuj ... jakby co najmniej doszlo do ostrzelania was karabinami ... snieg po waszej stronie tez lezal ... wystarczylo sie schylic, ulepic kulke i rzucic ;)

"i nie pierd**** ze to my wrzucalismy snieg na boisko bo byli to wasi kibice !!!!!!!!!! " ... no i teraz panie o co Ci chodzi ... :?: :?: czy ja cos takiego powiedzialem ?? jakies rozdwojenie jazni masz czy co, ze zwracasz sie bezposrednio do mnie ??

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 listopada 2007, 09:33

ok dobra ja nei rozumeim co to zaprowokacja ze kibice przyjezdni chca pokazac swojej druzynie ze sa z nimi i ze jest ich wielu i beda kibicowac a dziewczyny maja sie czuc jak u siebie ...nie rozumiem ..to was wkurzylo ? ze przekrzyczeli was ? Wezmy mecz pilki noznej z Portugalia na wyjezdzie garstak kibicow przekrzyczala caly stadion a spiewali m.in. gramy u siebie.. oj chlopaczki wy jeszcze za mlodzi na kibicowanei jestescie nei wiecei o czym tu mowa o wsparciu kibica dla druzyny...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 12 listopada 2007, 09:36

nie bede sie znizal do waszego poziomu , zeby jakies wojny na sniezki robic -.- a to z tym sniegiem na hali napisalem w liczbie podwojnej , glownie chodzilo mi o tego Kube czy jak on tam ma. nie chcialem nabijac postow wiec zawarlem obie sprawy w jednym :)

a z waszej strony nie bylo wyzwisk w nasza strone juz od poczatku ?

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 09:46

tak m.in. to nas wkurzylo ... mozna to pokazac w jakis inny sposob, np. "jestesmy z wami...", "jestesmy zawsze tam..." , od kiedy u nas powstal KK chcemy aby wlasnie nie bylo na naszej hali tak jak kiedys, ze kto przyjechal w liczbie nawet 5 osob czul sie jak u siebie ... czy przekrzyczeli ?? no niewiem ... osobiscie nie potrafie okreslic ktora grupa miala wiecej decybeli ... i Tobie tez radze nie oceniac bez odpowiedzich do tego przedmiotow ;)

tak tylko kibice w Portugalii nie bardzo rozumieli co Polacy spiewaja ... gdyby zrozumieli na pewno zadowoleni by nie byli ;) my jednak jezyk polski znamy na tyle dobrze, ze zrozumielismy ...

tak jestesmy mlodzi przyznam... ale z tego co wiem i widzialem to Wy duzo bardziej zaawansowani nie jestescie ;)

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 12 listopada 2007, 10:02

w mlynie bylo was wiecej, co jest zrozumiale.. najsmieszniejsze jest to, ze chlopcy w wieku 13-16 lat pokazuja fuck'ery i wyzwiskami rzucaja.. a dostaliby bęcka i do mamusi by pobiegli z placzem... a zaspiewalismy co nam sie podobalo :)

a ze wy nie mieliscie zadnych argumentow slownych ( oczywiscie racjonalnych ) to zaczelo sie rzucanie sniezkami i wyzwiskami w nasza strone :)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2007, 10:36

Ja mam pytanko, kto z Leszna dostal "wpierdal" bo na pewno nie byl to nikt z młyna !!!!!!!!!!

Co do sniezek to Wy rzuciliscie na parkiet, my nie mielismy nawet takiej mozliwosci bo nie moglismy wyjsc na dwor :evil:

Na pewno byliscie glosniejsi, to trzeba Wam przyznac !!!

Aha i konflikt miedzy nami zaczelsicie Wy, obrazajac nas w zeszlym roku od rasisow, ktorymi na pewno nie jestesmy, w zeszlym roku mielismy 3 czarnoskore ameykanki, a Wy nas jedziecie od rasistow :roll: :roll: !!!

I wyzwiska typu "jazda z k...**" byla kierowana do Was a nie do zawodniczek czy trenerwo :twisted:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 listopada 2007, 10:43

poki co nie mam czasu na czytaie calego tematu, ale chcialbym sie ustosunkowac do tematu sniezek...bardzo mnie rozbawilo ztwierdzenie ze to my..w przerwi WaSz caly sektor wyszedl niewiem gdzie i od razu po powrocie lecialy sniezki w nasz strone od Was...my nawet nie moglismy sie ruszyc na 5 metro bo juz ochrona interweniowala nie mowiac juz o wyjsciu na dwor wiec nie badzicie smiesznie bo to jest zalosne z Waszej strony..poki co tyle odemnie.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 12 listopada 2007, 10:45

wlodi9 pisze:
Aha i konflikt miedzy nami zaczelsicie Wy, obrazajac nas w zeszlym roku ...

I wyzwiska typu "jazda z k...**" byla kierowana do Was a nie do zawodniczek czy trenerwo :twisted:

Chlopie jeszcze napisz ze ktos tam 3 lata temu nie tak sie poaptrzyl na was.

A co do drugiej czesci ... to jakos nie moge sobie tego wyobrazic aby piosenka jazda z kur... odnosila sie do kibicow :). Owszem jesli zaczelaby sie zadyma miedzy lesznem a polkowicami - wtedy pozostali ktorzy nie biora udzialu owszem mogliby tak spiewac - i napewno byloby to skierowane do kibicow :P ... Ale w przeciwnym wypadku twoje tlumaczenie jest raczej mizerne ;)

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 10:55

rataj891 pisze:w mlynie bylo was wiecej, co jest zrozumiale.. najsmieszniejsze jest to, ze chlopcy w wieku 13-16 lat pokazuja fuck'ery i wyzwiskami rzucaja.. a dostaliby bęcka i do mamusi by pobiegli z placzem... a zaspiewalismy co nam sie podobalo :)

a ze wy nie mieliscie zadnych argumentow slownych ( oczywiscie racjonalnych ) to zaczelo sie rzucanie sniezkami i wyzwiskami w nasza strone :)

to czemu nie podszedles i tego becka nikomu nie dales kozaczku ?? zaspiewaliscie co wam sie podobalo ... wiec niewiem dlaczego sie dziwicie naszej reakcji ... nasza reakcja na to byla:"taka jak nam sie podobala"

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 12 listopada 2007, 11:15

no wiec mowie ze nie mieliscie zadnych argumentow slownych ,zatkalo i trzeba bylo cos innego wymyslic :) wiec sobie wymyslily dzieciaczki rzucanie sniezkami :) mogliscie bałwanka sobie ulepic... :)

nie chodzi o to zeby komus becki sprzedawac, ale takie dzieci to az strach, bo pozniej pojde siedziec za to ze jakis mlody w szpitalu lezy...

a jak jeszcze uczycie te dzieciaki takich gestow i przyspiewek to pozniej nie dziwi mnie to ze wyrastaja jakies gamonie ktorzy tylko jezdza na mecze zeby sie pizgac -.-

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 listopada 2007, 11:20

Każdy kolejny wpis z wyzwiskami pod adresem kogokolwiek lub nie na temat - BAN!

Ogarnijcie się bo poziom tego forum jest żenujący w ostatnim czasie!!!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 11:22

rataj891 pisze:no wiec mowie ze nie mieliscie zadnych argumentow slownych ,zatkalo i trzeba bylo cos innego wymyslic :) wiec sobie wymyslily dzieciaczki rzucanie sniezkami :) mogliscie bałwanka sobie ulepic... :)

nie chodzi o to zeby komus becki sprzedawac, ale takie dzieci to az strach, bo pozniej pojde siedziec za to ze jakis mlody w szpitalu lezy...

a jak jeszcze uczycie te dzieciaki takich gestow i przyspiewek to pozniej nie dziwi mnie to ze wyrastaja jakies gamonie ktorzy tylko jezdza na mecze zeby sie pizgac -.-

ale na co komu byly jakiekolwiek argumenty ... czym nas zatkalo ?? nispodzianka ze w tak duzej liczbie przyjechaliscie ... o ty to my juz wiedzielismy tydzien temu ... sam pewnie o wiele starszy od tych dziecie nie jestes ... ale nie wnikam nie moja sprawa ... ale teraz tak kozaczysz slowami ... i gdybaniem : "gdyby dostali to ... "

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 12 listopada 2007, 11:27

duzo starszy nie, ale odpowiadam sam za swoje czyny bo jestem pelnoletni i moge robic co uwazam za sluszne :]

zabraklo wam argumentow w postaci przyspiewki , wiec dlatego zaczeliscie sniegiem rzucac :)

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 11:30

rataj891 pisze:duzo starszy nie, ale odpowiadam sam za swoje czyny bo jestem pelnoletni i moge robic co uwazam za sluszne :]

zabraklo wam argumentow w postaci przyspiewki , wiec dlatego zaczeliscie sniegiem rzucac :)

ale nierozumiem dlaczego robisz taka afere o te sniezki ... bylo duzo ciekawszych zdarzen ... a Ty sie na te sniezki uparles ... moze dostales :?: :D

Wróć do „Kibice”