IX kolejka FGE: Finepharm AZS KK Jelenia G- Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 26 października 2008, 20:21

Szymon pisze:A moje zdanie jest takie.
Bardzo pozytywne "crazy" chłopaków z Polkowic!! Jedna uwaga. Według mnie, jak się rozbieracie to róbcie to WSZYSCY!!! Lepiej zdecydowanie wygląda!!!

Byliśmy w trakcie rozbierania :lol: :wink: Ja tam na korbie nawet majtki sciągałem prawie :lol: hehe jajaja... :wink: PDK
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 26 października 2008, 20:37

Byc moze :) , a o Brzegu to zapomnialem juz, chyba cos tam bylo :wink:
Było http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 53&start=0
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Rymbo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rymbo » 26 października 2008, 21:25

Doping obu stron bardzo ładny. Dziękuje chłopakom z Polkowic. I nie czepiajcie sie tego ze na flagach jest sponsor bo wazne ze te flagi sa a tak poza tym to w nazwie klubu jest sponsor wiec to sa flagi z nazwa klubu...
Ostatnio zmieniony 26 października 2008, 21:53 przez Rymbo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 26 października 2008, 21:27

Rymbo pisze:Doping obu stron bardzo ładny. Dziękujemy chłopakom z Polkowic. I nie czepiajcie sie tego ze na flagach jest sponsor bo wazne ze te flagi sa a tak poza tym to w nazwie klubu jest sponsor wiec to sa flagi z nazwa klubu...

Tak, to zacznij krzyczec nazwe sponsora bo w koncu jest w nazwie klubu, co nie? Bedziecie miec wiekszy repertuar przyspiewek :wink:

I jak dla Was nie ma roznicy(jezeli chodzi o flagi) to przepraszam ze w ogole poruszylem temat , Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 26 października 2008, 21:41

Dobra Wlodi odpusc ich sprawa. Niech robia co chca ich podworko. My zajmijmy sie naszym, a kazdy inny swoim.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

matishe
Żak

Postautor: matishe » 26 października 2008, 21:46

wlodi9 pisze:
Rymbo pisze:Doping obu stron bardzo ładny. Dziękujemy chłopakom z Polkowic. I nie czepiajcie sie tego ze na flagach jest sponsor bo wazne ze te flagi sa a tak poza tym to w nazwie klubu jest sponsor wiec to sa flagi z nazwa klubu...

Tak, to zacznij krzyczec nazwe sponsora bo w koncu jest w nazwie klubu, co nie? Bedziecie miec wiekszy repertuar przyspiewek :wink:

I jak dla Was nie ma roznicy(jezeli chodzi o flagi) to przepraszam ze w ogole poruszylem temat , Pzd :wink:

Szanowny Pan Rymbo wypowiada się w swojej osobie, więc proszę Cię Wlodi9 nie pisz
dla Was
:twisted:

Tak poza tym to skąd wiesz: może już wykrzykujemy hasło "FINEPHARM" na meczykach 8)
Proponuję skończyć ten temat z flagami.. bo jak zwykle takie sprzeczki nie mają rozwiązania :roll:

Pozdrówka
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 26 października 2008, 21:55

czuken pisze:Dobra Wlodi odpusc ich sprawa. Niech robia co chca ich podworko. My zajmijmy sie naszym, a kazdy inny swoim.

Dokładnie uspokuj chłopaka,bo prowokacja mu sie nie udaje ,a ze zazdrosc go zzera to swoja droga...Pozdrowienia na szlaku kibicowskim :lol:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 października 2008, 16:22

TyLkO AzS KKJG pisze:
czuken pisze:Dobra Wlodi odpusc ich sprawa. Niech robia co chca ich podworko. My zajmijmy sie naszym, a kazdy inny swoim.

Dokładnie uspokuj chłopaka,bo prowokacja mu sie nie udaje ,a ze zazdrosc go zzera to swoja droga...Pozdrowienia na szlaku kibicowskim :lol:

Jaka prowakacja czlowieku... jak widac to ty teraz prowokujesz tym glupim tekstem (z reszta nie pierwszym z Twojej strony)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 27 października 2008, 16:36

ginda pisze:Młynio nie napinaj się w sprawie szalików, bo my też posiadamy na stanie CCC :roll: :roll: :wink: także z naszych początków :? Co do zabawy bez koszulek już nam wypominaliście jak w Brzegu na gołe pudła byliśmy a my wam niby to po meczu między nami wypominaliśmy :wink:
Prawda jest taka, że jakaś jedna nie kumata osoba od nas się napięła na forum po gorącym meczu z wami u nas, nie miała się czego czepić to i gołych pudeł się dowaliła 8)

Ja się nie napinam... Chciałem mu tylko udowodnić że oni też używaja nazwy sponsora bo nie wiedzieć czemu sie doczepił do chłopaków z Jeleniej...I nigdzie nie napisałem ze my takich szalików nie posiadamy :wink:
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 października 2008, 16:43

Jak juz to "uzywalismy" :roll: I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak... :wink: Najpierw flagi, a pozniej ? ...

THE END
T Ę C Z A
L E S Z N O

matishe
Żak

Postautor: matishe » 27 października 2008, 16:51

wlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy" :roll: I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak... :wink: Najpierw flagi, a pozniej ? ...

THE END

gościu nie przesadzaj! podniecać to Ty się możesz w łazience.. nie pisz takich bzdur! chyba już kompletnie nie wiesz co tutaj napisać? i wymyślasz.. :roll:

napisaliśmy, że zrobiliśmy nowe pierwsze flagowisko.. nie spodobały Ci się flagi i ok, skończ dyskusję bo tylko posty nabijasz :?

Pozdro!..
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 27 października 2008, 16:58

wlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy" :roll: I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak... :wink: Najpierw flagi, a pozniej ? ...

THE END
wyjmij ręke z gaci i idz do fryzera
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 października 2008, 17:33

widze ze prawda boli, coz...
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 27 października 2008, 17:37

THE END

Chłopie juz mnie powili wnerwiasz tymi postami jak widac to Ty sie bardziej podniecasz niz my Ty i twoje kolesie ciagna ten temat mamy flagi ze sponsorem bo on nam to zrobil i koniec temetu kapujesz?
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 17:43 przez MatiuJG, łącznie zmieniany 1 raz.
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 27 października 2008, 17:39

Ty mało ci ostrzezen? :? :!: Człowieku, uczepiłeś sie jak żep psiego ogona.Ogarnij sie moja konwersacja z toba jest uciążliwa i pusta.
Zdefiniuj moje wskazówki i ucz sie na bledach! Pozdrawiam

Wróć do „Kibice”