Szymon pisze:A moje zdanie jest takie.
Bardzo pozytywne "crazy" chłopaków z Polkowic!! Jedna uwaga. Według mnie, jak się rozbieracie to róbcie to WSZYSCY!!! Lepiej zdecydowanie wygląda!!!
Byliśmy w trakcie rozbierania
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Szymon pisze:A moje zdanie jest takie.
Bardzo pozytywne "crazy" chłopaków z Polkowic!! Jedna uwaga. Według mnie, jak się rozbieracie to róbcie to WSZYSCY!!! Lepiej zdecydowanie wygląda!!!
Było http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 53&start=0Byc moze, a o Brzegu to zapomnialem juz, chyba cos tam bylo
Rymbo pisze:Doping obu stron bardzo ładny. Dziękujemy chłopakom z Polkowic. I nie czepiajcie sie tego ze na flagach jest sponsor bo wazne ze te flagi sa a tak poza tym to w nazwie klubu jest sponsor wiec to sa flagi z nazwa klubu...
wlodi9 pisze:Rymbo pisze:Doping obu stron bardzo ładny. Dziękujemy chłopakom z Polkowic. I nie czepiajcie sie tego ze na flagach jest sponsor bo wazne ze te flagi sa a tak poza tym to w nazwie klubu jest sponsor wiec to sa flagi z nazwa klubu...
Tak, to zacznij krzyczec nazwe sponsora bo w koncu jest w nazwie klubu, co nie? Bedziecie miec wiekszy repertuar przyspiewek
I jak dla Was nie ma roznicy(jezeli chodzi o flagi) to przepraszam ze w ogole poruszylem temat , Pzd
dla Was
czuken pisze:Dobra Wlodi odpusc ich sprawa. Niech robia co chca ich podworko. My zajmijmy sie naszym, a kazdy inny swoim.
TyLkO AzS KKJG pisze:czuken pisze:Dobra Wlodi odpusc ich sprawa. Niech robia co chca ich podworko. My zajmijmy sie naszym, a kazdy inny swoim.
Dokładnie uspokuj chłopaka,bo prowokacja mu sie nie udaje ,a ze zazdrosc go zzera to swoja droga...Pozdrowienia na szlaku kibicowskim
ginda pisze:Młynio nie napinaj się w sprawie szalików, bo my też posiadamy na stanie CCC![]()
![]()
także z naszych początków
Co do zabawy bez koszulek już nam wypominaliście jak w Brzegu na gołe pudła byliśmy a my wam niby to po meczu między nami wypominaliśmy
![]()
Prawda jest taka, że jakaś jedna nie kumata osoba od nas się napięła na forum po gorącym meczu z wami u nas, nie miała się czego czepić to i gołych pudeł się dowaliła
wlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy"I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak...
Najpierw flagi, a pozniej ? ...
THE END
wyjmij ręke z gaci i idz do fryzerawlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy"I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak...
THE END
wlodi9 pisze:Jak juz to "uzywalismy"I nie doczepilem sie do Nich , tylko chcialem Ich troche "ostudzic", bo sie podniecaja flagowiskiem jakby nie wiem co to bylo, wszystko ladnie, fajnie wyglada ale jednak...
THE END
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości