Energa Toruń - relacje 09/10

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Re: Energa Toruń - relacje 09/10

Postautor: Marco » 08 listopada 2009, 22:10

Czy to ważne kto zaczął. Wymiana "uprzejmości" nie jest zła :)

bardzo mi się to podoba, że można poczytać o kulturze na koszykówce w innych miastach

cieszy też upadający mit
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

mama
Żak

Postautor: mama » 08 listopada 2009, 22:28

Byłem pewien, że przeczytam tutaj ze strony torunian jacy to kibice z Leszna są niekulturalnii. Fakt zachowywali sie jak oszołomy, ale stań jeden z drugim przed lustrem i zadaj sobie pytanie czy sam zachowywałeś sie lepiej. Jeżeli nie skłamiesz to odpowiedź już masz.

yanek
Żak

Postautor: yanek » 08 listopada 2009, 22:35

Powiem ci tak. Może nie zachowywaliśmy jak podczas kolacji w wersalu. I to jest fakt.

Jednak sam wiesz iż generalnie jesteśmy pozytywnie nastawieni do przyjezdnych (np. Pruszków). Kibice Lidera mogą to potwierdzić. Po prostu nie pozwolimy by ktoś rządził sobie u nas w hali. I tyle ode mnie. Mam nadzieje, że jak przyjedzie do nas Lotos będziesz świadkiem większej kultury, bo z tego co pamiętam przyjezdni z nad morza zachowywali zawsze kulturę.
:)

Semper fidelis
Nowy na forum

Postautor: Semper fidelis » 08 listopada 2009, 23:21

jaja 8)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 listopada 2009, 23:50

hmm zaciekawił mnie ten temat...niestety nie bylo mnie na waszej hali i nie powiem kto sie zle zachowywal podejrzewam ze obydwie strony to była błazenada i tego nawet nie rozsztygajcie kto był lepszy kto gorszy kto zaczał a kto nie. W sumie ciezko porwnac kibiców z Torunia bo nigdy ich w życiu na oczy nie widzialem od 3 sezonow jak mi swiat szeroki w trapezie żaden nie zawital w oficjalnych barwach klubu...tak więc zastanawiam się jakby to było jakby chociaz 10 z nich do nas przyjechalo...kibiców na swojej hali jest łatwo zebrać ale takich co jadą za druzyna okazuje sie ze ciężej.

Rozumiem hermes ze ciezko pracujesz na utrzymanie rodziny i chwala ci za to , ale wiesz rodzice tych z Leszna tez ciezko pracują zeby ich pociechy mogły sobie pojechac na ten mecz...zrozumiesz jak twoj dzieciak bedzie cie prosil o kase na wyjazd :) wiec nie czaje za bardzo co chcesz przekazac...taki swiat albo ktos sam zarabia albo ktos mu pomaga w tym wyjezdzie ...zaden z nich nie jest przeciez przez to gorszy
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 11 listopada 2009, 16:13

hmmm.... z tego co slyszalem to widze ze panowie z Torunia sa bardzo cwani u siebie no no no prosze. tych samych zapraszamy do leszna no chyba ze beda pewnie wszyscy w pracy buahaha. jesli chodzi o zajscia na trybunach to widac energa i policja jedna koalicja.

ps: My mowimy stop policyjnej prowokacji. z blokow z aut wszyscy jak najglosniej ....ać Milicje
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 11 listopada 2009, 17:50

Kretson27 pisze:hmmm.... z tego co slyszalem to widze ze panowie z Torunia sa bardzo cwani u siebie no no no prosze. tych samych zapraszamy do leszna no chyba ze beda pewnie wszyscy w pracy buahaha. jesli chodzi o zajscia na trybunach to widac energa i policja jedna koalicja.

ps: My mowimy stop policyjnej prowokacji. z blokow z aut wszyscy jak najglosniej ....ać Milicje

Leszno tak samo cwane na wyjazdach jak i u siebie ,a pozniej eskora policji ;).

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 listopada 2009, 18:08

Eskorta to juz nie nasza wina :roll: , nikt sie o nią nie prosi.
T Ę C Z A
L E S Z N O

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 11 listopada 2009, 18:56

Nikt sie o nia nie prosi ale podczas meczu i tym co sie dzialo na trybunach bylo wiadmo , ze policja bedzie co sie wiaze z eskorta . ;O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 listopada 2009, 19:36

Jasny pisze:Nikt sie o nia nie prosi ale podczas meczu i tym co sie dzialo na trybunach bylo wiadmo , ze policja bedzie co sie wiaze z eskorta . ;O

ale to nie powód by sugerować, że kibice Leszna zażądali takiej formy "pomocy"
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

yanek
Żak

Postautor: yanek » 11 listopada 2009, 19:45

Kolego a jaki jest powód by sugerować, że energa i policja to koalicja ? Kpina i tyle. Większej głupoty nie słyszałem już dawno.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 listopada 2009, 19:54

yanek pisze:Kolego a jaki jest powód by sugerować, że energa i policja to koalicja ? Kpina i tyle. Większej głupoty nie słyszałem już dawno.

jeśli to do mnie to:

1) nie przypominam sobie bysmy byli kolegami
2) ja nic nie sugerowałem więc pytaj tych co tak piszą
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

yanek
Żak

Postautor: yanek » 11 listopada 2009, 20:41

Po prostu napisałem to, bo uważam że sugestia jednego z kibiców Tęczy jest dużo bardziej niedorzeczna niż sugestia Jasnego. A ty zwróciłeś uwagę akurat na sugestię Jasnego. Odnośnie policji to podejrzewam, że ją wezwał klub lub ochrona.

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 11 listopada 2009, 21:01

yanek pisze:Po prostu napisałem to, bo uważam że sugestia jednego z kibiców Tęczy jest dużo bardziej niedorzeczna niż sugestia Jasnego. A ty zwróciłeś uwagę akurat na sugestię Jasnego. Odnośnie policji to podejrzewam, że ją wezwał klub lub ochrona.
wiec jesli wezwal ja klub to mowie ze koalicja nie. umiesz czytac czy jestes poprostu glupkiem ? dobrze ze chociaz osoba o nicku Marco jest rozgarnieta bo widze ze Jasny i yanek to ja pier.... Jasny dobrze ze zauwazyles ze kibice z LEszna sa cwani i na wyjazdach i u siebie bo Wy jeszcze chociaz wpadniecie zawszee na mecz a ludzie z Torunia nawet tej odwagi nie maja.

Ps: nasi kibice mieli racje spiewajac JESTESMY CH.. WIE GDZIE bo Policja pokazala jaka to wioska
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 11 listopada 2009, 21:11

Kretson27 pisze:
yanek pisze:Po prostu napisałem to, bo uważam że sugestia jednego z kibiców Tęczy jest dużo bardziej niedorzeczna niż sugestia Jasnego. A ty zwróciłeś uwagę akurat na sugestię Jasnego. Odnośnie policji to podejrzewam, że ją wezwał klub lub ochrona.
wiec jesli wezwal ja klub to mowie ze koalicja nie. umiesz czytac czy jestes poprostu glupkiem ? dobrze ze chociaz osoba o nicku Marco jest rozgarnieta bo widze ze Jasny i yanek to ja pier.... Jasny dobrze ze zauwazyles ze kibice z LEszna sa cwani i na wyjazdach i u siebie bo Wy jeszcze chociaz wpadniecie zawszee na mecz a ludzie z Torunia nawet tej odwagi nie maja.

Ps: nasi kibice mieli racje spiewajac JESTESMY CH.. WIE GDZIE bo Policja pokazala jaka to wioska

Rozumiem, że jest to swoisty objaw leczenia kompleksów przez ludzi z Leszna :lol: Najpierw akcja w Jeleniej Górze, a teraz nazwanie miasta, 3 razy większego, "wioską" :lol:
I tak z ciekawości spytam jak nazywacie swoje 64 tyś. miasto ???

Wróć do „Kibice”