bardzo mi się to podoba, że można poczytać o kulturze na koszykówce w innych miastach
cieszy też upadający mit
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kretson27 pisze:hmmm.... z tego co slyszalem to widze ze panowie z Torunia sa bardzo cwani u siebie no no no prosze. tych samych zapraszamy do leszna no chyba ze beda pewnie wszyscy w pracy buahaha. jesli chodzi o zajscia na trybunach to widac energa i policja jedna koalicja.
ps: My mowimy stop policyjnej prowokacji. z blokow z aut wszyscy jak najglosniej ....ać Milicje
Jasny pisze:Nikt sie o nia nie prosi ale podczas meczu i tym co sie dzialo na trybunach bylo wiadmo , ze policja bedzie co sie wiaze z eskorta . ;O

yanek pisze:Kolego a jaki jest powód by sugerować, że energa i policja to koalicja ? Kpina i tyle. Większej głupoty nie słyszałem już dawno.

wiec jesli wezwal ja klub to mowie ze koalicja nie. umiesz czytac czy jestes poprostu glupkiem ? dobrze ze chociaz osoba o nicku Marco jest rozgarnieta bo widze ze Jasny i yanek to ja pier.... Jasny dobrze ze zauwazyles ze kibice z LEszna sa cwani i na wyjazdach i u siebie bo Wy jeszcze chociaz wpadniecie zawszee na mecz a ludzie z Torunia nawet tej odwagi nie maja.yanek pisze:Po prostu napisałem to, bo uważam że sugestia jednego z kibiców Tęczy jest dużo bardziej niedorzeczna niż sugestia Jasnego. A ty zwróciłeś uwagę akurat na sugestię Jasnego. Odnośnie policji to podejrzewam, że ją wezwał klub lub ochrona.
Kretson27 pisze:wiec jesli wezwal ja klub to mowie ze koalicja nie. umiesz czytac czy jestes poprostu glupkiem ? dobrze ze chociaz osoba o nicku Marco jest rozgarnieta bo widze ze Jasny i yanek to ja pier.... Jasny dobrze ze zauwazyles ze kibice z LEszna sa cwani i na wyjazdach i u siebie bo Wy jeszcze chociaz wpadniecie zawszee na mecz a ludzie z Torunia nawet tej odwagi nie maja.yanek pisze:Po prostu napisałem to, bo uważam że sugestia jednego z kibiców Tęczy jest dużo bardziej niedorzeczna niż sugestia Jasnego. A ty zwróciłeś uwagę akurat na sugestię Jasnego. Odnośnie policji to podejrzewam, że ją wezwał klub lub ochrona.
Ps: nasi kibice mieli racje spiewajac JESTESMY CH.. WIE GDZIE bo Policja pokazala jaka to wioska
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości