19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 17:03

w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.

Pytanie do kibiców Polkowic w jakim celu zostało wykrzyczane Zło Zło Agresja??????? bo nie rozumiem to chyba nie było na miejscu!!!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 17:10

Yahoo pisze:w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.

Pytanie do kibiców Polkowic w jakim celu zostało wykrzyczane Zło Zło Agresja??????? bo nie rozumiem to chyba nie było na miejscu!!!

:) :) jak to w jakim, kolega jest mało poinformowany :)

tekst też używany jest często, np. po przebijaniu balonów, lub tańczeniu pogo.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 17:15

Bodzio pisze:
Yahoo pisze:w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.

jestem dobrze poinformowany!! i ja w tym nie widze nic zabawnego skoro byliście aż tak agresywni to trzeba było dać wcześniej znać byście mieli okazję wyładować swoją agresję na pewno!!!

Śpiewani czegoś takiego przez jakieś KK lub piknikowe grupy jest według mnie nie na miejscu gdyż ekipa bardziej sportowa może to inaczej zrozumieć.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 17:18

Yahoo pisze:
Bodzio pisze:

jestem dobrze poinformowany!! i ja w tym nie widze nic zabawnego skoro byliście aż tak agresywni to trzeba było dać wcześniej znać byście mieli okazję wyładować swoją agresję na pewno!!!

Śpiewani czegoś takiego przez jakieś KK lub piknikowe grupy jest według mnie nie na miejscu gdyż ekipa bardziej sportowa może to inaczej zrozumieć.

przenieś się do dyskuji odnośnie meczu AZS z Cukierkami, tam znajdziesz coś dla siebie
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 17:21

ja bym Ci powiedział gdzie Ty masz się przenieść ale ni będę przeklinał. Czemu taki cwany nie byłeś na hali w Lesznie tylko za monitora cwaniakujesz!!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 17:25

Mam rozumiec że ta rozmowa jest tylko między wami dwoma !! Bo nie chcę (i pewnie wielu z Polkowic i Leszna) łączenia waszych spraw z klubami !! To moglo by popsuc nasze stosunki, ktore sa tak naprawde obojętne (neutralne) !!

Pozdrawiam !!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 17:27

Yahoo pisze:ja bym Ci powiedział gdzie Ty masz się przenieść ale ni będę przeklinał. Czemu taki cwany nie byłeś na hali w Lesznie tylko za monitora cwaniakujesz!!
Tu się mylisz. :) anonimowośc neta straciłem dawno, dawno temu :) ( pozdro dla kumatych ) i tak wygląda cała twoja orientacja w tym co się dzieje, nie mam zamiar dalej komentować, udzielać się w dyskusji z Tobą, MY slyszeliśmy, wiedzieliśmy, gdybym był na Twoim miejscu też bym nie chciał tego widzieć i slyszeć, bo siedziałeś blisko nas, więc KK masz gdzieś, że ich nie wspierałeś dopingiem więc wiesz.

Co do mojego Leszno = Rasiści

w jednym topicu wyjaśnilem nie mam na myśli 70 tys. miasta, nawet za bardzo ludzi na hali tylko dokładnie te osoby, które naśladowały małpy, wydawały okrzyki w stylu małp w stosunku do naszej koszykarki.

The end
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 17:30

oj chlopaczki roibcie z igly widly :!: :!: :!: a po co :?: :?: :?: wyluzujcie i tyle bedzie po wszystkim bylo minelo a moze nie bylo i nie minelo...wiec luzik :lol:

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 17:32

Bodzio pisze:
Yahoo pisze:ja bym Ci powiedział gdzie Ty masz się przenieść ale ni będę przeklinał. Czemu taki cwany nie byłeś na hali w Lesznie tylko za monitora cwaniakujesz!!
Tu się mylisz. :) anonimowośc neta straciłem dawno, dawno temu :) ( pozdro dla kumatych ) i tak wygląda cała twoja orientacja w tym co się dzieje, nie mam zamiar dalej komentować, udzielać się w dyskusji z Tobą, MY slyszeliśmy, wiedzieliśmy, gdybym był na Twoim miejscu też bym nie chciał tego widzieć i slyszeć, bo siedziałeś blisko nas, więc KK masz gdzieś, że ich nie wspierałeś dopingiem więc wiesz.

Co do mojego Leszno = Rasiści

w jednym topicu wyjaśnilem nie mam na myśli 70 tys. miasta, nawet za bardzo ludzi na hali tylko dokładnie te osoby, które naśladowały małpy, wydawały okrzyki w stylu małp w stosunku do naszej koszykarki.

The end

nie mam w dupie KK tylko jestem kibicem innej drużyny w Lesznie i nie mam zamiaru kibicować Tęczy to raz za kumaty to Ty już nie bądź o mają kumatość i orientację się nie martw bo się zdziwisz!! a zabieram tylko tylko głos w tym temacie bo bronie młodych z KK bo ich znam

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 12 lutego 2007, 17:44

drugie najlepsze jest to ze siedzialem po przeciwnej stronie kk teczy i co tu duzo mowic bardziej byli oni slyszani niz wy wiec ten gostek ktory napisal to na elce to jakis zawziety chyba byl przeciwko klubowi z leszna

Wszystko zależy od punktu siedzenia, jeśli ktoś siedzial na przeciwko nas to pewnie nas słyszał, ty siedziałes na naszej wysokości i słyszałeś swoich.
Zreszta co mnie to kto był bardziej słyszalny, my jechaliśmy z dopingiem dużo ponad 40 minut z jedna przerwa miedzy połowami wiec kazdy dał z siebie wszystko. POZDRO
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 18:32

jak ty mi powiesz ze ja jestem rasista to wlasnie w tym miejscu umieram

od 5 lat moje zycie opiera sie tylko na ludziach o ciemnej karnacji skory
tzn slucham rapu nalogowo nic wiecej a wiadomo ze rap = czarni ludzie i tylko oni
2 . opcja jezdze na dsk i moimi ulubionymi raiderami sa czarni i to wlasnie oni najlepiej prezentuja dsk bo robia to w maxymalny sposob

3. na sobie mialem koszulke Nany gdybym byl rasista to bym ja spalil a walczylem zeby ja miec
wiec nie bardzo a co do waszej zawodniczki to ona jakies prowokujace gesty do nas pokazywala nie wiem co to znaczylo bo moze my nie z tamtad

a i jak wy moglisice cos slyszec jak gadalem z kumpela i mowila ze naszych przyspiewek w ogole nie bylo slychac po drugie stronie to jak ty jakies odglosy mogles slyszec ??

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 18:45

dobra Kajtek daj juz spokoj:)
no wlasnie apropos te gesty...? najpierw ten samolocik a pozneij jakby byla na rinu bokserskim to tak na marginesie..:)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2007, 18:50

Czyli ja, Bodzio i nasze koszykarki mamy po prostu zwidy i niewyostrzony słuch :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 18:56

To chyba jest jej sprawa co robi. A jeśli tak Ci to przeszkadzało to już nie nasza wina. Przeszkadzało Ci to że sobie "samolocik" robiła ??

A po za tym to nie powinniśmy zajmować się nasłuchiwaniem tego co krzyczą inni tylko dawać z siebie wszystko i sami być w porządku.

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 19:06

nie ma co na siebie jechac bo jak za rok (gdy tecza sie utrzyma ) moze byc nieciekawie i tak tego sporu nie rozwiarzemy wiec proponuje skonczyc te dyskusje

Wróć do „Kibice”