19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.
Pytanie do kibiców Polkowic w jakim celu zostało wykrzyczane Zło Zło Agresja??????? bo nie rozumiem to chyba nie było na miejscu!!!
Pytanie do kibiców Polkowic w jakim celu zostało wykrzyczane Zło Zło Agresja??????? bo nie rozumiem to chyba nie było na miejscu!!!
Yahoo pisze:w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.
tekst też używany jest często, np. po przebijaniu balonów, lub tańczeniu pogo.

Bodzio pisze:Yahoo pisze:w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.
Pytanie do kibiców Polkowic w jakim celu zostało wykrzyczane Zło Zło Agresja??????? bo nie rozumiem to chyba nie było na miejscu!!!![]()
jak to w jakim, kolega jest mało poinformowany
![]()
jestem dobrze poinformowany!! i ja w tym nie widze nic zabawnego skoro byliście aż tak agresywni to trzeba było dać wcześniej znać byście mieli okazję wyładować swoją agresję na pewno!!!
Śpiewani czegoś takiego przez jakieś KK lub piknikowe grupy jest według mnie nie na miejscu gdyż ekipa bardziej sportowa może to inaczej zrozumieć.
Yahoo pisze:Bodzio pisze:Yahoo pisze:w Tym miejscu proszę aby moderator forum interweniował gdyż kibice Polkowic na swoim pod forum oskarżają kibiców Tęczy o rasizm. Jest to bardzo poważne oskarżenie, a bez dowodów można tylko nie potrzebnie zepsuć świeżo co powstałemu KK reputacje. Albo niech kibice z Polkowic zaczną się kontrolować sami.
Pytanie do kibiców Polkowic w jakim celu zostało wykrzyczane Zło Zło Agresja??????? bo nie rozumiem to chyba nie było na miejscu!!!![]()
jak to w jakim, kolega jest mało poinformowany
![]()
jestem dobrze poinformowany!! i ja w tym nie widze nic zabawnego skoro byliście aż tak agresywni to trzeba było dać wcześniej znać byście mieli okazję wyładować swoją agresję na pewno!!!
Śpiewani czegoś takiego przez jakieś KK lub piknikowe grupy jest według mnie nie na miejscu gdyż ekipa bardziej sportowa może to inaczej zrozumieć.
przenieś się do dyskuji odnośnie meczu AZS z Cukierkami, tam znajdziesz coś dla siebie

Tu się mylisz.Yahoo pisze:ja bym Ci powiedział gdzie Ty masz się przenieść ale ni będę przeklinał. Czemu taki cwany nie byłeś na hali w Lesznie tylko za monitora cwaniakujesz!!
Co do mojego Leszno = Rasiści
w jednym topicu wyjaśnilem nie mam na myśli 70 tys. miasta, nawet za bardzo ludzi na hali tylko dokładnie te osoby, które naśladowały małpy, wydawały okrzyki w stylu małp w stosunku do naszej koszykarki.
The end

- polite boy
- Żak
Bodzio pisze:Tu się mylisz.Yahoo pisze:ja bym Ci powiedział gdzie Ty masz się przenieść ale ni będę przeklinał. Czemu taki cwany nie byłeś na hali w Lesznie tylko za monitora cwaniakujesz!!anonimowośc neta straciłem dawno, dawno temu
( pozdro dla kumatych ) i tak wygląda cała twoja orientacja w tym co się dzieje, nie mam zamiar dalej komentować, udzielać się w dyskusji z Tobą, MY slyszeliśmy, wiedzieliśmy, gdybym był na Twoim miejscu też bym nie chciał tego widzieć i slyszeć, bo siedziałeś blisko nas, więc KK masz gdzieś, że ich nie wspierałeś dopingiem więc wiesz.
Co do mojego Leszno = Rasiści
w jednym topicu wyjaśnilem nie mam na myśli 70 tys. miasta, nawet za bardzo ludzi na hali tylko dokładnie te osoby, które naśladowały małpy, wydawały okrzyki w stylu małp w stosunku do naszej koszykarki.
The end
nie mam w dupie KK tylko jestem kibicem innej drużyny w Lesznie i nie mam zamiaru kibicować Tęczy to raz za kumaty to Ty już nie bądź o mają kumatość i orientację się nie martw bo się zdziwisz!! a zabieram tylko tylko głos w tym temacie bo bronie młodych z KK bo ich znam
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
drugie najlepsze jest to ze siedzialem po przeciwnej stronie kk teczy i co tu duzo mowic bardziej byli oni slyszani niz wy wiec ten gostek ktory napisal to na elce to jakis zawziety chyba byl przeciwko klubowi z leszna
Wszystko zależy od punktu siedzenia, jeśli ktoś siedzial na przeciwko nas to pewnie nas słyszał, ty siedziałes na naszej wysokości i słyszałeś swoich.
Zreszta co mnie to kto był bardziej słyszalny, my jechaliśmy z dopingiem dużo ponad 40 minut z jedna przerwa miedzy połowami wiec kazdy dał z siebie wszystko. POZDRO
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
jak ty mi powiesz ze ja jestem rasista to wlasnie w tym miejscu umieram
od 5 lat moje zycie opiera sie tylko na ludziach o ciemnej karnacji skory
tzn slucham rapu nalogowo nic wiecej a wiadomo ze rap = czarni ludzie i tylko oni
2 . opcja jezdze na dsk i moimi ulubionymi raiderami sa czarni i to wlasnie oni najlepiej prezentuja dsk bo robia to w maxymalny sposob
3. na sobie mialem koszulke Nany gdybym byl rasista to bym ja spalil a walczylem zeby ja miec
wiec nie bardzo a co do waszej zawodniczki to ona jakies prowokujace gesty do nas pokazywala nie wiem co to znaczylo bo moze my nie z tamtad
a i jak wy moglisice cos slyszec jak gadalem z kumpela i mowila ze naszych przyspiewek w ogole nie bylo slychac po drugie stronie to jak ty jakies odglosy mogles slyszec ??
od 5 lat moje zycie opiera sie tylko na ludziach o ciemnej karnacji skory
tzn slucham rapu nalogowo nic wiecej a wiadomo ze rap = czarni ludzie i tylko oni
2 . opcja jezdze na dsk i moimi ulubionymi raiderami sa czarni i to wlasnie oni najlepiej prezentuja dsk bo robia to w maxymalny sposob
3. na sobie mialem koszulke Nany gdybym byl rasista to bym ja spalil a walczylem zeby ja miec
wiec nie bardzo a co do waszej zawodniczki to ona jakies prowokujace gesty do nas pokazywala nie wiem co to znaczylo bo moze my nie z tamtad
a i jak wy moglisice cos slyszec jak gadalem z kumpela i mowila ze naszych przyspiewek w ogole nie bylo slychac po drugie stronie to jak ty jakies odglosy mogles slyszec ??