19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 19:09

KACPERS pisze:To chyba jest jej sprawa co robi. A jeśli tak Ci to przeszkadzało to już nie nasza wina. Przeszkadzało Ci to że sobie "samolocik" robiła ??

A po za tym to nie powinniśmy zajmować się nasłuchiwaniem tego co krzyczą inni tylko dawać z siebie wszystko i sami być w porządku.

Samolocik ?? To byl chyba bombowiec :lol:

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 19:09

clownn pisze:jak ty mi powiesz ze ja jestem rasista to wlasnie w tym miejscu umieram

od 5 lat moje zycie opiera sie tylko na ludziach o ciemnej karnacji skory
tzn slucham rapu nalogowo nic wiecej a wiadomo ze rap = czarni ludzie i tylko oni
2 . opcja jezdze na dsk i moimi ulubionymi raiderami sa czarni i to wlasnie oni najlepiej prezentuja dsk bo robia to w maxymalny sposob

3. na sobie mialem koszulke Nany gdybym byl rasista to bym ja spalil a walczylem zeby ja miec
wiec nie bardzo a co do waszej zawodniczki to ona jakies prowokujace gesty do nas pokazywala nie wiem co to znaczylo bo moze my nie z tamtad

a i jak wy moglisice cos slyszec jak gadalem z kumpela i mowila ze naszych przyspiewek w ogole nie bylo slychac po drugie stronie to jak ty jakies odglosy mogles slyszec ??

nie rozumiem co ma piernik do wiatraka w tym przypadku

mówie tu o przejawach rasizmu, rasism możemy zacząć w pewien sposób od buczenia, małpich okrzyków, gestów, poprzez rzucanie bananami, konczac na szykanowaniu w sposó cielesny czy inny, patrz historia, czy inne w tym przypadku gesty.
podałbym kilka przykładów z boisk piłki nożnej ale to Wy już zrobiliście nawołując do jakiegoś klubu co rzucał bananami z Olisadebe, a my kosza z piłką mieliśmy ponoć nie mieszać.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 19:14

rasizm - nienawisc do osob innej barwy skory , niestety ale nie mam z tym problemu :) nawet darze osoby o czarnym kolorze skory sympatia
wiec nie wiem o oco Tobie w tym momecie chodzi

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 12 lutego 2007, 19:15

Panowie koniec wpisywania się w sprawie rasizmu bo to już naprawde nie ma sensu. Panowie Kuba i Bodzio chcą mieć wrogów? Dajcie mi znać na priv to wam załatwie, ale dajcie spokój już chłopakom z Leszna... Tym bardziej, że wypowiadacie się jako Orzeł Polkowice i to cała grupa będzie miała potem ewentualnie nieprzyjemności w Lesznie. W Polsce nie ma odpowiedzialności zbiorowej to i jej nie stosujmy wobec Leszczynian. Koniec. Pozdro dla normalnych.

Kto się po mnie wpisze ten z policji :lol: :twisted:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 19:28

Misiex pisze:Panowie koniec wpisywania się w sprawie rasizmu bo to już naprawde nie ma sensu. Panowie Kuba i Bodzio chcą mieć wrogów? Dajcie mi znać na priv to wam załatwie, ale dajcie spokój już chłopakom z Leszna... Tym bardziej, że wypowiadacie się jako Orzeł Polkowice i to cała grupa będzie miała potem ewentualnie nieprzyjemności w Lesznie. W Polsce nie ma odpowiedzialności zbiorowej to i jej nie stosujmy wobec Leszczynian. Koniec. Pozdro dla normalnych.

Kto się po mnie wpisze ten z policji :lol: :twisted:

Misiex - jesteś naprawdę w porządku w odróżnieniu od Twoich dwóch wyżej wymienionych kolegów. Ich posty są coraz ostrzejsze wobec nas i mimo osiągniętej zgody kilka godzin temu, oni piszą coraz większe bzdury.
Już termin "rasiści" im nie wystarcza więc jesteśmy teraz jeszcze psami.
Tego już za wiele. Więc jeśli nie odszczekają tego jak psy i nie przeproszą nas za te poważne i bezpodstawne oskarżenia, to zgody na pewno długo nie bedzie. Jeśli myślicie, że można komuś nawrzucać i tak po prostu zamknąć temat to się mylicie. Nie w tej sprawie i nie przy tak poważnych pomówieniach.
Skandaliczne jest zachowanie niektórych na tym forum.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2007, 19:38

patrese pisze:1)Już termin "rasiści" im nie wystarcza więc jesteśmy teraz jeszcze psami.

2)Skandaliczne jest zachowanie niektórych na tym forum.

1) widze, że Kolega kolejny raz nie 'załapał' metafory :? nieznane jest Ci powiedzenie "łże jak pies" :?:
2) Zgłoś to do Komitetu Helsinskiego albo do Amnesty International :lol:

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 19:44

Nikt nie nazwał was "PSAMI" to jest porównanie " łżeć jak pies". A jeśli tego nie możesz pojąć to mi przykro. a po za tym spójrz co sam napisałeś:

Misiex - jesteś naprawdę w porządku w odróżnieniu od Twoich dwóch wyżej wymienionych kolegów. Ich posty są coraz ostrzejsze wobec nas i mimo osiągniętej zgody kilka godzin temu, oni piszą coraz większe bzdury.
Tego już za wiele. Więc jeśli nie odszczekają tego jak psy i nie przeproszą nas za te poważne i bezpodstawne oskarżenia, to zgody na pewno długo nie bedzie. Jeśli myślicie, że można komuś nawrzucać i tak po prostu zamknąć temat to się mylicie. Nie w tej sprawie i nie przy tak poważnych pomówieniach.

Ja też mam sie obrazić za psa?

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 19:46

KACPERS pisze: Przeszkadzało Ci to że sobie "samolocik" robiła ??

nie, ani troche mi to nie przeszkadzalo, czy napisalem cos takiego? jak dla mnie to se moze robic co chce, napisalem to tylko w celu zinterpretowania tego gostu, bo niewiem czy jej o cos chodzilo.:)

KACPERS pisze:Nikt nie nazwał was "PSAMI" to jest porównanie " łżeć jak pies". A jeśli tego nie możesz pojąć to mi przykro. a po za tym spójrz co sam napisałeś:

Ja też mam sie obrazić za psa?

to bylo matefora i porownanie szczekac jak pies...chyba o to chodzilo koledze..

pozdro

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 19:48

Nie zapewniam Cię że o nic jej nie chodziło ona po prostu taka jest :D

Pzdr.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 19:48

KACPERS pisze:Nie zapewniam Cię że o nic jej nie chodziło ona po prostu taka jest :D

Pzdr.

okej, dziekuje za wyjasnienie.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 19:49

Kuba pisze:
patrese pisze:1)Już termin "rasiści" im nie wystarcza więc jesteśmy teraz jeszcze psami.

2)Skandaliczne jest zachowanie niektórych na tym forum.

1) widze, że Kolega kolejny raz nie 'załapał' metafory :? nieznane jest Ci powiedzenie "łże jak pies" :?:
2) Zgłoś to do Komitetu Helsinskiego albo do Amnesty International :lol:

Nie kompromituj się może więcej, jeśli nie stać Cię na zwykłe "przepraszam".
Kultura osobista godna pożałowania. Ja przepraszam, że kogoś nazwałem "matematykiem od siedmiu boleści", a wy na nas jedziecie rasistami, psami i nic. Gratuluję dobrego samopoczucia. Wszystkie wasze metafory są dla mnie bardzo obraźliwe. Ale Ty masz może inne zdanie... Nie zdziwiłbym się wcale. Więc mów tam sobie co chcesz. Nie obchodzi mnie juz to. Żegnam.
P.S. Załóżcie sobie w tych Polkowicach jakieś kółko poetyckie, bo macie tam wielu utalentowanych i niespełnionych poetów. Tyle metafor... Jestem pod wrażeniem.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 lutego 2007, 20:11

eh czlowiek se zejdzie z neta na pare godzinek a tu takie cyrki polkowice odwalaja...hmm ja was raz juz o cos prosilem podajcie dowody nagranie kto i gdzie i za co to wtedy pogadamay...

ale Bodzio wierz mi napisales Leszno = Rasizm to juz przegiecie ! i te dalsze tlumaczenia o co ci chodzi uwazam za typowo malo sprytne zabezpieczenie ,
zaczniesz wkrotce ponosic odpowiedzialnosc za swoje slowa ? czy nadal bedziesz Leszno pojezdzal? szkoda tylko ze tego swojego niezadowolenia i oburzenia nie demonstrowales na meczu .. trzeba bylo chorkiem krzyknac Leszno rasisci a co teraz sie wypowiadasz po fakcie odrazu bysmy sprawy wyjasnili ...

wg mnie po pierwszych urokach wszystkich klubow kibica wypadliscie w lesznie najgorzej nie ze dopingowanie tylko te oszczerstwa po meczu... az strach sie bac co by sie dzialo jakby Tecza wygrala wtedy to byscie szukali w rasizmie calego leszna skutku przegranej ..

inne kluby kibica potrafia sie wypowiedziec i przedyskutowac wszelkie niescislosci i jest good (chodzi o ŁKS) a wy jedna k jestescie za mlodzi zeby podjac dialog ....
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 20:24

na dzień dzisiejszy stosunki miedzy Lesznem a Polkowicami na pewno zmieniły się. Jeśli się utrzyma Tęcza Leszno to z przyjemnością kibice Leszczyńscy ( na pewno nie KK ) potowarzyszą wam w wchodzeniu na Hale jak i braniu udziału w meczu. Przez osoby które nie umieją porozmawiać na spokojnie osoby które przyjadą dopingować swój zespół może spotkać nie przyjemność podziękujcie kolegom!! Radził bym nie pogarszać i tak napiętej sytuacji dlatego nie wypowiadajcie się!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2007, 20:33

Yahoo pisze:na dzień dzisiejszy stosunki miedzy Lesznem a Polkowicami na pewno zmieniły się. Jeśli się utrzyma Tęcza Leszno to z przyjemnością kibice Leszczyńscy ( na pewno nie KK ) potowarzyszą wam w wchodzeniu na Hale jak i braniu udziału w meczu. Przez osoby które nie umieją porozmawiać na spokojnie osoby które przyjadą dopingować swój zespół może spotkać nie przyjemność podziękujcie kolegom!! Radził bym nie pogarszać i tak napiętej sytuacji dlatego nie wypowiadajcie się!!

Apeluję jednak o wstrzemięśliwość przed takimi groźbami. z naszej strony padło jasno, że za taki stan rzeczy obwiniamy KK a nie wszystkich kibiców. "równanie" Bodzia ma swój 'przypis' i go tez bierzcie pod uwage. nikt z nas nie mówi wam, że w Polkowicach będziecie mieli gorąco, więc i z waszej strony apelowałbym o to samo.

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 20:38

ja mam nadzieję że już skończyliście !! stawalo się to nudne !! Yahoo czego tak mówisz ?? Mówiłem przecież aby Waszego sporu (Twoj i Bodzia) nie łączyc z klubami !!

Wróć do „Kibice”