Statystyki wyjazdowe 2006/2007
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Tak sobie teraz przeglądałem te statystyki i ...... no właśnie, czytam że po stronie ŁKSu 2 osoby w Poznaniu. Hmm.... o ile dobrze pamiętam to ktoś gdzieś pisał, że te dwie osoby na tym meczu się nie ujawniły
No nie wiem czy to się powinno liczyć
Kolejna sprawa. Kiedyś
Wydaje mi się że powyższy przykład to, to samo co podczas meczu AZS Poznań - Włókniarz Pabianice liczba kibiców "przyjezdnych" - 10 osób w tym 2 osoby z Olimpii, ale ogólna liczba to 10!!
Tymczasem mamy zaliczone 8 osób i nawet nie ma słowa o tym że Olimpia nas wspomagała
Dziwne to tym bardziej, że kibicom AZSu Poznań mimo obecności "Skorpionów" podczas wyjazdu do Polkowic zaliczono liczbę 55. Sorry bardzo ale nie łykam tłumaczeń że kibice tych dwóch klubów kibicują obu drużynom razem. Dla mnie jest sprawa prosta: dwa różne kluby, różne barwy, rózni kibice.
Reasumując. Brak mi w zaliczaniu tych statystyk konsekwencji!!!
Kolejna sprawa. Kiedyś
Marco pisze:To działa na takiej zasadzie jak np Wisła-Lech, a na mecz oprocz Lecha wchodzi Cracovia i masz ogolną liczbę , ewentualnie mozna zaznaczyć ze 400 w tym Pasów 150 ale ogolna liczba to 400
Wydaje mi się że powyższy przykład to, to samo co podczas meczu AZS Poznań - Włókniarz Pabianice liczba kibiców "przyjezdnych" - 10 osób w tym 2 osoby z Olimpii, ale ogólna liczba to 10!!
Tymczasem mamy zaliczone 8 osób i nawet nie ma słowa o tym że Olimpia nas wspomagała
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Oj Szymon a co tu jest do czajenia. Ja tez będąc w Gorzowie nie darłem ryja że jestem z Łodzi, ale tego nie kryłem. Podobnie Kozioł i Kanidżia. O ile mi wiadomo co do waszej liczby z Olimpią nikt odgórnie nie narzucił tej liczby 8 osób. Kibice z Leszna ktorzy byli w Łodzi tez nie krzyczeli ze sa przyjezdnymi. Poza tym to ja wpisuje statystyki a ze nikt nie obiecywał na kkf demokracji więc nie wiem w czym dym 

Ja się zgadzam z Szymonem w tym, że raz przyjęte zasady trzeba zachowywać zawsze.
Co do "ujawniania się" to jest z tym jakoś... no nie wiem, wiadomo jak się dopinguje to oczywiste, jak się ma barwy również - ale ja np. kiedyś na Legii usiadłem zupełnie nie tam gdzie powinienem to nawet po bramce dla L "musiałem" bić brawo i takimi typami obok piątki przybijać
- wtedy zgodzę się z tym, że się nie ujawniłem - wręcz trwałem w kamuflacji. "Nasi" w Poznaniu cieszyli się po koszach dla AZS?
Ja bym już o ujawnianiu - nie ujawnianiu - po prostu zapomniał i dał temu spokój.
Co do "ujawniania się" to jest z tym jakoś... no nie wiem, wiadomo jak się dopinguje to oczywiste, jak się ma barwy również - ale ja np. kiedyś na Legii usiadłem zupełnie nie tam gdzie powinienem to nawet po bramce dla L "musiałem" bić brawo i takimi typami obok piątki przybijać
Ja bym już o ujawnianiu - nie ujawnianiu - po prostu zapomniał i dał temu spokój.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
simon pisze: "Nasi" w Poznaniu cieszyli się po koszach dla AZS?
Heh...
Zadałbym inne pytanie: Czy cieszyli się po koszach dla ŁKS
Sam kilka razy byłem na wyjeździe bez barw, bez dopingu ale klaskałem po zdobytych koszach dla nas, czyli... się ujawniłem.
I myślę że takie ujawnienie wystarczy by wpisać do statystyk
A Ty Mikey..... hmm.... ostatnimi czasy odnoszę wrażenie że chyba Ci się życie prywatne nie układa i masz jakiś problem ze sobą
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2006, 00:39 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.

Szymon pisze:(...)KiedyśMarco pisze:To działa na takiej zasadzie jak np Wisła-Lech, a na mecz oprocz Lecha wchodzi Cracovia i masz ogolną liczbę , ewentualnie mozna zaznaczyć ze 400 w tym Pasów 150 ale ogolna liczba to 400
Tymczasem mamy zaliczone 8 osób i nawet nie ma słowa o tym że Olimpia nas wspomagałaDziwne to tym bardziej, że kibicom AZSu Poznań mimo obecności "Skorpionów" podczas wyjazdu do Polkowic zaliczono liczbę 55. Sorry bardzo ale nie łykam tłumaczeń że kibice tych dwóch klubów kibicują obu drużynom razem. Dla mnie jest sprawa prosta: dwa różne kluby, różne barwy, rózni kibice.
No cóż... PEŁNE POPARCIE! Nie wypowiadałem się w tej kwestii, bo to jakoś juz nie moje klimaty, ale dla mnie, przyzwyczajonego do standardów lat 90-tych, sposób prowadzenia statystyk był w tych przypadkach wskazanych przez Szymona baaaardzo dziwny. Nie rozumiałem od początku co ma wspólnego fakt, że kibic np Gorzowa studiuje w Poznaniu z tym, że nie został zaliczony do statystyk wyjazdowych ekipy z Gorzowa
Pozdrowionka![/img]
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Po pierwsze "na pewno" piszemy oddzielnieSzymon pisze:simon pisze: "Nasi" w Poznaniu cieszyli się po koszach dla AZS?
Heh...
Zadałbym inne pytanie: Czy cieszyli się po koszach dla ŁKS![]()
![]()
![]()
Sam kilka razy byłem na wyjeździe bez barw, bez dopingu ale klaskałem po zdobytych koszach dla nas, czyli... się ujawniłem.
I myślę że takie ujawnienie wystarczy by wpisać do statystyk![]()
A Ty Mikey..... hmm.... ostatnimi czasy odnoszę wrażenie że chyba Ci się życie prywatne nie układa i masz jakiś problem ze sobąNiemal każdy Twój wpis to przyczepienie się do kogoś, pouczanie i dawanie rad czy wreszcie jakieś teksty że to Ty tu piszesz i będziesz pisał co chcesz
Chłopie, idź do baru i się konkretnie p... !!! Napewno pomoże!!!
Po drugie dlaczego nie mam pisac czego chcę? Czy ja Tobie zakazuję pisania czegokolwiek?
Po trzecie taką mam naturę ze lubię się przypierdalac, ot tak z nudów, zeby zabić czas, ponapinac sie , poprynżyć, zrobic lans...
Szczerze mam również w dupie jakieś insynuacje o życiu prywatnym ?

To mój wniosek jest taki - poprawcie te statystyki zgodnie z sugestiami bo są słuszne i ja się z nimi zgadzam.
A od teraz ustalcie oczywiste zasady - np. zaliczamy wszystkich czy "ujawnionych" czy musiali na mecz wyjazdowy jechać czy byli na miejscu. A co np. z kibicami ŁKS w Pabianicach - z tymi, którzy tam właśnie mieszkają? nie liczyć ich w statsach?
A co do rozmów prywatnych - okazja była wczoraj, mogliście się kłucić cały wieczów (z przerwą wtedy, kiedy śpiewałem) - a teraz to umówcie się na browarka i sobie podosrywajcie indywidualnie... (ja od dziś nie piję...)

A od teraz ustalcie oczywiste zasady - np. zaliczamy wszystkich czy "ujawnionych" czy musiali na mecz wyjazdowy jechać czy byli na miejscu. A co np. z kibicami ŁKS w Pabianicach - z tymi, którzy tam właśnie mieszkają? nie liczyć ich w statsach?
A co do rozmów prywatnych - okazja była wczoraj, mogliście się kłucić cały wieczów (z przerwą wtedy, kiedy śpiewałem) - a teraz to umówcie się na browarka i sobie podosrywajcie indywidualnie... (ja od dziś nie piję...)
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
simon pisze:
A co do rozmów prywatnych - okazja była wczoraj, mogliście się kłucić cały wieczów (z przerwą wtedy, kiedy śpiewałem) - a teraz to umówcie się na browarka i sobie podosrywajcie indywidualnie... (ja od dziś nie piję...)![]()
Sorry bardzo, ja się stawiłem! To Mikey wymiękł i się nagle rozchorował
A z tym śpiewaniem..... hehe ..... wiedziałem że w końcu zaczniemy śpiewać
I ja również już nie piję
P.S W pełni popieram Twoje propozycje odnośnie statystyk

simon pisze:(...)A co np. z kibicami ŁKS w Pabianicach - z tymi, którzy tam właśnie mieszkają? nie liczyć ich w statsach?
(...)
No właśnie... jeśli staną w kotle w szalikach ŁKSu na takim meczu wyjazdowym, to skoro nacodzień są kibicami ŁKSu, to mogą mieszkać choćby i w ... Australii (