ŁKS - Tęcza

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

ŁKS - Tęcza

Postautor: wlodi9 » 11 lutego 2008, 10:29

Do Łodzi jedziemy baną w 9 osob. Troche po miescie lazimy, kabaret. Przed dociera jeszcze jedna osoba, jedziemy doping caly mecz, tak jak kibice ŁKSu, z ktorym niue mielismy szans, chwilami prawie cala hala spiewala . Ogólnie fajny wyjazd. Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 lutego 2008, 11:47

Tęczą się całkiem fajnie zaprezentowała - dzięki za odwiedziny, mecz z kibicami gości "na pokładzie" zawsze jest fajowszy niż bez nich - acha, jeszcze drobna rada instruktorska :wink: w naszej hali na przyszłość jak chcecie powiesić flagę (oczywiście jak bardzo chcecie... :wink: ) , to zawczasu trzeba zaopatrzeć się w plastry i wieszać nad głowami a nie na bandzie.

Jeśli chodzo o nas to znamienne, ze w tym meczu nie było wogóle nikogo "za koszem" - dopingowała tylko prosta...

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 lutego 2008, 15:24

Aż tak bardzo nam nie zalezalo zeby na sile wieszac :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 lutego 2008, 19:56

A może jakaś obszerniejsza relacja z wyjazdu podparta jakimiś fotkami. To samo tyczy sie gorzowiaków!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 lutego 2008, 21:05

A co mam Ci napisac :?: Tak jak Ty ze do sklepu po piwka chodzilismy, albo ze z szefem ochrony gadalem?? :lol: Gdybym mial gdzies fotki to na pewno bym wkleil, narazie tak owych na kompie nie mam, pytaj ŁKSieków :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 lutego 2008, 21:39

wlodi9 pisze:A co mam Ci napisac :?: Tak jak Ty ze do sklepu po piwka chodzilismy, albo ze z szefem ochrony gadalem?? :lol: Gdybym mial gdzies fotki to na pewno bym wkleil, narazie tak owych na kompie nie mam, pytaj ŁKSieków :wink:

Z twojej strony oczekiwałem dłuższego komentarza na temat wyjazdu do Łodzi, bo to nie jest taki zwyczajny do końca wyjazd jakie macie do Poznania. A ty zawsze zadawaleś wiele pytań dotyczących spraw kibicowskich, więc teraz role sie zamieniły i ja sie Was pytam.
Jaki opis wyjazdu coś takie by sie przydało. Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 lutego 2008, 21:54

No dobrze no to zadawaj pytania. A po za tym to gdyby cos ciekawszego sie dzialo to bym napisal. Wiadomo tam kilku sie znalazlo nie miłych ze tak powiem, ale wszystko wporzadku. Jeszcze cos??
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”