ŁKS - Tęcza
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
ŁKS - Tęcza
Do Łodzi jedziemy baną w 9 osob. Troche po miescie lazimy, kabaret. Przed dociera jeszcze jedna osoba, jedziemy doping caly mecz, tak jak kibice ŁKSu, z ktorym niue mielismy szans, chwilami prawie cala hala spiewala . Ogólnie fajny wyjazd. Pzd 
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Tęczą się całkiem fajnie zaprezentowała - dzięki za odwiedziny, mecz z kibicami gości "na pokładzie" zawsze jest fajowszy niż bez nich - acha, jeszcze drobna rada instruktorska
w naszej hali na przyszłość jak chcecie powiesić flagę (oczywiście jak bardzo chcecie...
) , to zawczasu trzeba zaopatrzeć się w plastry i wieszać nad głowami a nie na bandzie.
Jeśli chodzo o nas to znamienne, ze w tym meczu nie było wogóle nikogo "za koszem" - dopingowała tylko prosta...
Jeśli chodzo o nas to znamienne, ze w tym meczu nie było wogóle nikogo "za koszem" - dopingowała tylko prosta...
wlodi9 pisze:A co mam Ci napisacTak jak Ty ze do sklepu po piwka chodzilismy, albo ze z szefem ochrony gadalem??
Gdybym mial gdzies fotki to na pewno bym wkleil, narazie tak owych na kompie nie mam, pytaj ŁKSieków
Z twojej strony oczekiwałem dłuższego komentarza na temat wyjazdu do Łodzi, bo to nie jest taki zwyczajny do końca wyjazd jakie macie do Poznania. A ty zawsze zadawaleś wiele pytań dotyczących spraw kibicowskich, więc teraz role sie zamieniły i ja sie Was pytam.
Jaki opis wyjazdu coś takie by sie przydało. Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!