Wywiadzik z Alicją :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 stycznia 2006, 14:49

Wywiad był krótki, bo tez nie chciałem zawracac Ali teraz głowy. Jak Ala wróci do gry będzie temat do dyskusji, na stronie będe zamieszczał jej komentarze po kolejnych meczach Włókniarza i opinie o swoich własnych występach. Teraz mamy taki stan zawieszenia w zwiazku z jej kontuzją tak więc wywiady są moze mało interesujace.
Obrazek
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 stycznia 2006, 14:51

Wojteg pisze:Brawo chłopaki. No i co teraz powiesz Kibicu... od siedmiu boleści :lol: :lol:

ŁYSOO CI :twisted: :twisted: :twisted:

Przeceiz nie o to mi chodziło :? :evil:

a tak przy okazji to licz się ze słowami
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 stycznia 2006, 15:10

KIBIC pisze:
Wojteg pisze:Brawo chłopaki. No i co teraz powiesz Kibicu... od siedmiu boleści :lol: :lol:

Wiesz co? Albo jesteś niedorozwinięty, albo łykasz jakieś "psychotropy" :!:

Kilka tygodni temu robisz awanturę, że nikt nie poinformował Cię, że jest konkurs na stronie Alicji, w tym temacie piszesz:
KIBIC pisze: Własnie o to mi chodziło kiedys pisałem , żeby na forum pojawiały się informacje o nowościach na stronie a więc dzięki
a kiedy chłopaki znaleźli i udowodnili Ci że informacja o konkursie była zamieszczona na forum, robisz jakieś dziwne uniki, że niby nie o to Ci chodziło. Weź się kuźwa zastanów co piszesz :!: :!: :!:

I tak przy okazji..... nie pyskuj tutaj i nie używaj w kierunku Wojtka (ani każdego innego kibica Włókniarza zwrotów w stylu: "licz się ze słowami" :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 27 stycznia 2006, 16:51

Szymon pisze:
KIBIC pisze:

Kilka tygodni temu robisz awanturę, że nikt nie poinformował Cię, że jest konkurs na stronie Alicji, w tym temacie piszesz:
KIBIC pisze: Własnie o to mi chodziło kiedys pisałem , żeby na forum pojawiały się informacje o nowościach na stronie a więc dzięki
a kiedy chłopaki znaleźli i udowodnili Ci że informacja o konkursie była zamieszczona na forum, robisz jakieś dziwne uniki, że niby nie o to Ci chodziło. Weź się kuźwa zastanów co piszesz :!: :!: :!:

I tak przy okazji..... nie pyskuj tutaj i nie używaj w kierunku Wojtka (ani każdego innego kibica Włókniarza zwrotów w stylu: "licz się ze słowami" :!: :!: :!:

Braw,brawo Szymon :wink: I jak widzisz KIBIC informacja byla jakbys dobrze sie rozgladał moze bys wygrał.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 stycznia 2006, 17:45

Szymon pisze:
KIBIC pisze:

i napisze jeszcze raz licz się ze słowami :!: a tego linku nie zauważyłem ale to szczegół , który bardzo cię zdenerwował tak bardzo mi jest przykro z tego powodu :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2006, 17:48 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 stycznia 2006, 17:48

KIBIC pisze: i napisze jeszcze raz bo nie zrozumiałeś licz się ze słowami

Bo co mi zrobisz :?: :lol: :lol: :lol: :twisted:

I w kwestii formalnej, obiecywałeś że już się na tym podforum nie będziesz wpisywał. I co łamiesz swoje słowo :?: A szkoda, bo mam dość czytania Twoch wypocin :twisted: :!: Zajmij się może lepiej swoim kundlem a nie koszykówką :lol: :lol: :lol:

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 stycznia 2006, 17:55

Szymon pisze:
KIBIC pisze: i napisze jeszcze raz bo nie zrozumiałeś licz się ze słowami

Bo co mi zrobisz :?: :lol: :lol: :lol: :twisted:

I w kwestii formalnej, obiecywałeś że już się na tym podforum nie będziesz wpisywał. I co łamiesz swoje słowo :?: A szkoda, bo mam dość czytania Twoch wypocin :twisted: :!: Zajmij się może lepiej swoim kundlem a nie koszykówką :lol: :lol: :lol:

Takim nędznym człowieczkiem jak ty nie będe sobie problemu robił po prostu nie warto

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 stycznia 2006, 18:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tylko na tyle Cię stać :?: :?: :?: No napisz coś jeszcze :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 27 stycznia 2006, 18:49

Sorry, Że Wam Przeszkadzam Wiem, Że Nie Jestem Od Tego Ale Nie Wiem Czy Wiecie, Że Ten Temat Jest O Wywiadzie Z Alicją A Nie O Konkursie O Którym Ktoś Tam Nie Wiedział

A Co Do Głównego Wątku To Wywiadzik Jest Fajowy
Troszkę Krótki, Ale Miejmy Nadzieję, Że Po Powrocie Ali Na Parkiet Będą Bardziej Wyczerpujące

PoZdRo
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Wróć do „Archiwum”