Wywiadzik z Alicją :)
Moderator: Moderatorzy
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wywiad był krótki, bo tez nie chciałem zawracac Ali teraz głowy. Jak Ala wróci do gry będzie temat do dyskusji, na stronie będe zamieszczał jej komentarze po kolejnych meczach Włókniarza i opinie o swoich własnych występach. Teraz mamy taki stan zawieszenia w zwiazku z jej kontuzją tak więc wywiady są moze mało interesujace.

Wojteg pisze:Brawo chłopaki. No i co teraz powiesz Kibicu... od siedmiu boleści![]()
![]()
ŁYSOO CI![]()
![]()
Przeceiz nie o to mi chodziło
a tak przy okazji to licz się ze słowami
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Wojteg pisze:Brawo chłopaki. No i co teraz powiesz Kibicu... od siedmiu boleści![]()
![]()
ŁYSOO CI![]()
![]()
Przeceiz nie o to mi chodziło![]()
Wiesz co? Albo jesteś niedorozwinięty, albo łykasz jakieś "psychotropy"
Kilka tygodni temu robisz awanturę, że nikt nie poinformował Cię, że jest konkurs na stronie Alicji, w tym temacie piszesz:
a kiedy chłopaki znaleźli i udowodnili Ci że informacja o konkursie była zamieszczona na forum, robisz jakieś dziwne uniki, że niby nie o to Ci chodziło. Weź się kuźwa zastanów co piszeszKIBIC pisze: Własnie o to mi chodziło kiedys pisałem , żeby na forum pojawiały się informacje o nowościach na stronie a więc dzięki
I tak przy okazji..... nie pyskuj tutaj i nie używaj w kierunku Wojtka (ani każdego innego kibica Włókniarza zwrotów w stylu: "licz się ze słowami"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:KIBIC pisze:Wojteg pisze:Brawo chłopaki. No i co teraz powiesz Kibicu... od siedmiu boleści![]()
![]()
ŁYSOO CI![]()
![]()
Wiesz co? Albo jesteś niedorozwinięty, albo łykasz jakieś "psychotropy"![]()
Kilka tygodni temu robisz awanturę, że nikt nie poinformował Cię, że jest konkurs na stronie Alicji, w tym temacie piszesz:a kiedy chłopaki znaleźli i udowodnili Ci że informacja o konkursie była zamieszczona na forum, robisz jakieś dziwne uniki, że niby nie o to Ci chodziło. Weź się kuźwa zastanów co piszeszKIBIC pisze: Własnie o to mi chodziło kiedys pisałem , żeby na forum pojawiały się informacje o nowościach na stronie a więc dzięki![]()
![]()
![]()
I tak przy okazji..... nie pyskuj tutaj i nie używaj w kierunku Wojtka (ani każdego innego kibica Włókniarza zwrotów w stylu: "licz się ze słowami"![]()
![]()
Braw,brawo Szymon
Szymon pisze:KIBIC pisze:Wojteg pisze:Brawo chłopaki. No i co teraz powiesz Kibicu... od siedmiu boleści![]()
![]()
ŁYSOO CI![]()
![]()
Wiesz co? Albo jesteś niedorozwinięty, albo łykasz jakieś "psychotropy"![]()
Kilka tygodni temu robisz awanturę, że nikt nie poinformował Cię, że jest konkurs na stronie Alicji, w tym temacie piszesz:a kiedy chłopaki znaleźli i udowodnili Ci że informacja o konkursie była zamieszczona na forum, robisz jakieś dziwne uniki, że niby nie o to Ci chodziło. Weź się kuźwa zastanów co piszeszKIBIC pisze: Własnie o to mi chodziło kiedys pisałem , żeby na forum pojawiały się informacje o nowościach na stronie a więc dzięki![]()
![]()
![]()
I tak przy okazji..... nie pyskuj tutaj i nie używaj w kierunku Wojtka (ani każdego innego kibica Włókniarza zwrotów w stylu: "licz się ze słowami"![]()
![]()
i napisze jeszcze raz licz się ze słowami
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2006, 17:48 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze: i napisze jeszcze raz bo nie zrozumiałeś licz się ze słowami
Bo co mi zrobisz
I w kwestii formalnej, obiecywałeś że już się na tym podforum nie będziesz wpisywał. I co łamiesz swoje słowo
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:KIBIC pisze: i napisze jeszcze raz bo nie zrozumiałeś licz się ze słowami
Bo co mi zrobisz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I w kwestii formalnej, obiecywałeś że już się na tym podforum nie będziesz wpisywał. I co łamiesz swoje słowoA szkoda, bo mam dość czytania Twoch wypocin
![]()
Zajmij się może lepiej swoim kundlem a nie koszykówką
![]()
![]()
Takim nędznym człowieczkiem jak ty nie będe sobie problemu robił po prostu nie warto
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Sorry, Że Wam Przeszkadzam Wiem, Że Nie Jestem Od Tego Ale Nie Wiem Czy Wiecie, Że Ten Temat Jest O Wywiadzie Z Alicją A Nie O Konkursie O Którym Ktoś Tam Nie Wiedział
A Co Do Głównego Wątku To Wywiadzik Jest Fajowy
Troszkę Krótki, Ale Miejmy Nadzieję, Że Po Powrocie Ali Na Parkiet Będą Bardziej Wyczerpujące
PoZdRo
A Co Do Głównego Wątku To Wywiadzik Jest Fajowy
Troszkę Krótki, Ale Miejmy Nadzieję, Że Po Powrocie Ali Na Parkiet Będą Bardziej Wyczerpujące
PoZdRo