Spotkanie

Moderator: Moderatorzy

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 06 listopada 2005, 23:26

Juz kalendarzyk jest w domciu.Jutro zawieszam na sciane :!:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 listopada 2005, 10:57

No i bardzo dobrze. To jest świetna pamiątka z czasów świetności Włókniarza :P .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 07 listopada 2005, 12:27

Kowalik pisze:No i bardzo dobrze. To jest świetna pamiątka z czasów świetności Włókniarza :P .
:D :D :D :D :D :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 listopada 2005, 14:42

Gwynbleidd pisze:
Kowalik pisze:No i bardzo dobrze. To jest świetna pamiątka z czasów świetności Włókniarza :P .
:D :D :D :D :D :D

I co się tak cieszysz :?: :?: Masz jakieś wątpliwości co do słów Kowalika :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 07 listopada 2005, 21:49

cieszy sie a pewno nie ma takiego kalendarza.
www.managerzone.com

Gość

Postautor: Gość » 08 listopada 2005, 08:28

Dla Kazdego Kibica Taki Kalendarz Jest Świetną Pamiatką zwłaszcza Gdy Dotyczy On Lat w Których Włokniarz Był Nie Pokonany. Musisz Mi Misiek kiedyś Pokazać Ten Kalendarz Heh

MAGDA

Postautor: MAGDA » 08 listopada 2005, 15:17

kiedy będą identyfikatory>>?? kiedy następne spotkanie??

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 08 listopada 2005, 15:44

Anonymous pisze:Dla Kazdego Kibica Taki Kalendarz Jest Świetną Pamiatką zwłaszcza Gdy Dotyczy On Lat w Których Włokniarz Był Nie Pokonany. Musisz Mi Misiek kiedyś Pokazać Ten Kalendarz Heh

To musumy sie kiedy spotkac.Magda a wypelnilas deklaracje???
www.managerzone.com

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 08 listopada 2005, 16:23

Misiek A TY Wypełniłeś :D :?: :D A Co Do identyfikatorów To trzeba jeszcze poczekać ponieważ najpierw wszyscy muszą oddać Deklaracje i na podstawie deklaracji dopiero zrobić identyfikatory Pozdro
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 listopada 2005, 16:33

no to ja bym proponowała się sprężyć, by na 19go listka już ci DOPINGUJĄCY kibice mieli identyfikatory.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 listopada 2005, 16:38

A ja się chciałem spytać Ciebie Edzia, po cholerę piszesz o tych wszystkich deklaracjach, klubach kibiców w lokalnym szmatławcu :?: Czy to jest może polecenie wydane z klubu :?:
Liczę bardzo że udzielisz wyczerpującej odpowiedzi.

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 08 listopada 2005, 16:50

Szymon pisze:A ja się chciałem spytać Ciebie Edzia, po cholerę piszesz o tych wszystkich deklaracjach, klubach kibiców w lokalnym szmatławcu :?: Czy to jest może polecenie wydane z klubu :?:
Liczę bardzo że udzielisz wyczerpującej odpowiedzi.

Po 1wsze - zostałam o to poproszona przez jednego z młodych kibiców.
po 2gie - nie widzę powodów, dla ktorych miałabym nie przytsać na prośbę i nie wspomnieć o tym.
Po 3cie - uważam, że to jest pozytywne zjawisko i należało się tą informacją podzielić z szerszym gronem.
Po 4te - nie uważam, by wzmianka ta wpłynęła na masowe zgłaszanie się do klubu po te deklaracje (i mam nadzieję, że się nie mylę!).

PSik. A to ciekawe, że piszesz o szmatławcu, bo przecież tak poważany trener, pan Henryk Langierowicz, także pisuje do lokalnego, jak to się wyraziłeś - szmatławca.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 listopada 2005, 17:04

Dziękuję za rzeczową odpowiedź.

Więc tak. Jeśli chodzi o dzielenie się informacjami z "szerszym gronem"...... hmm... być może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale takie działania mają również drugą, bardzo niekorzystną stronę. Nie będę jednak rozwijał tego tematu tutaj na forum publicznym.
Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.

P.S. tak, felietony Pana Langierowicza ukazują się w drugim lokalnym szmatławcu i uważam, że są jedynymi fachowymi i wartymi przeczytania tekstami na pabianickiej "scenie prasowej".

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 08 listopada 2005, 19:26

Szymon pisze:Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.

Dlatego właśnie zaraz po tym spotkaniu mówiłam o konieczności kontroli nad tym, o konieczności ustalenia kogś spośród kibiców do przypilnowania, by nie zgłaszali się pierwsi-lepsi pasożyci chcący wbić się na mecz za free.
Mam nadzieję, że ci młodzi, którzy tak chętnie zapalili się do pomysłu Klubu Kibica, teraz równie chętnie będą główkować jak tego przypilnować.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 08 listopada 2005, 19:30

Edzia pisze:
Szymon pisze:Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.

Dlatego właśnie zaraz po tym spotkaniu mówiłam o konieczności kontroli nad tym, o konieczności ustalenia kogś spośród kibiców do przypilnowania, by nie zgłaszali się pierwsi-lepsi pasożyci chcący wbić się na mecz za free.
Mam nadzieję, że ci młodzi, którzy tak chętnie zapalili się do pomysłu Klubu Kibica, teraz równie chętnie będą główkować jak tego przypilnować.

Ci młodzi to chetnie główkuja jak wyciągnąć kolejny autograf na nowym zdjęciu Ali :lol: :lol: :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Wróć do „Archiwum”