Spotkanie
Moderator: Moderatorzy
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Gość
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Misiek A TY Wypełniłeś
A Co Do identyfikatorów To trzeba jeszcze poczekać ponieważ najpierw wszyscy muszą oddać Deklaracje i na podstawie deklaracji dopiero zrobić identyfikatory Pozdro
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Szymon pisze:A ja się chciałem spytać Ciebie Edzia, po cholerę piszesz o tych wszystkich deklaracjach, klubach kibiców w lokalnym szmatławcuCzy to jest może polecenie wydane z klubu
![]()
Liczę bardzo że udzielisz wyczerpującej odpowiedzi.
Po 1wsze - zostałam o to poproszona przez jednego z młodych kibiców.
po 2gie - nie widzę powodów, dla ktorych miałabym nie przytsać na prośbę i nie wspomnieć o tym.
Po 3cie - uważam, że to jest pozytywne zjawisko i należało się tą informacją podzielić z szerszym gronem.
Po 4te - nie uważam, by wzmianka ta wpłynęła na masowe zgłaszanie się do klubu po te deklaracje (i mam nadzieję, że się nie mylę!).
PSik. A to ciekawe, że piszesz o szmatławcu, bo przecież tak poważany trener, pan Henryk Langierowicz, także pisuje do lokalnego, jak to się wyraziłeś - szmatławca.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Dziękuję za rzeczową odpowiedź.
Więc tak. Jeśli chodzi o dzielenie się informacjami z "szerszym gronem"...... hmm... być może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale takie działania mają również drugą, bardzo niekorzystną stronę. Nie będę jednak rozwijał tego tematu tutaj na forum publicznym.
Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.
P.S. tak, felietony Pana Langierowicza ukazują się w drugim lokalnym szmatławcu i uważam, że są jedynymi fachowymi i wartymi przeczytania tekstami na pabianickiej "scenie prasowej".
Więc tak. Jeśli chodzi o dzielenie się informacjami z "szerszym gronem"...... hmm... być może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale takie działania mają również drugą, bardzo niekorzystną stronę. Nie będę jednak rozwijał tego tematu tutaj na forum publicznym.
Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.
P.S. tak, felietony Pana Langierowicza ukazują się w drugim lokalnym szmatławcu i uważam, że są jedynymi fachowymi i wartymi przeczytania tekstami na pabianickiej "scenie prasowej".
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Szymon pisze:Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.
Dlatego właśnie zaraz po tym spotkaniu mówiłam o konieczności kontroli nad tym, o konieczności ustalenia kogś spośród kibiców do przypilnowania, by nie zgłaszali się pierwsi-lepsi pasożyci chcący wbić się na mecz za free.
Mam nadzieję, że ci młodzi, którzy tak chętnie zapalili się do pomysłu Klubu Kibica, teraz równie chętnie będą główkować jak tego przypilnować.
"Oto jest miłość.
Edzia pisze:Szymon pisze:Obyś sie nie myliła i żeby tego typu ogłoszenia nie spowodowały napływu różnej maści figurantów, którzy połaszczą się na darmowy wjazd na mecze nie dając nic wzamian.
Dlatego właśnie zaraz po tym spotkaniu mówiłam o konieczności kontroli nad tym, o konieczności ustalenia kogś spośród kibiców do przypilnowania, by nie zgłaszali się pierwsi-lepsi pasożyci chcący wbić się na mecz za free.
Mam nadzieję, że ci młodzi, którzy tak chętnie zapalili się do pomysłu Klubu Kibica, teraz równie chętnie będą główkować jak tego przypilnować.
Ci młodzi to chetnie główkuja jak wyciągnąć kolejny autograf na nowym zdjęciu Ali
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!