Derby

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 02 grudnia 2005, 16:48

Co wy p...!!!! na taki mecz trzeba przyjść i dopingować swoją ukochaną drużynę!!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 02 grudnia 2005, 17:21

Ziomek pisze:Może na meczach z Chełmem Nie bYło Dobrego Dopingu
Ale Ja Przynajmniej Na Obu MEczach Byłem
A Obecność Też Jest Ważna Chociaż Wiadomo Że Doping NAjwazniejszy
Fakt Nie POkazalismy Się Z dobrej Strony aLe To Nie jest Jeszcze Koniec Świata :!:

Zgadzam sie z Ziomkiem :D Bylismy na obu meczach z Chełmem i dopping nie musi sie podobac nam ani nikomu innemu bo najwazniejsze było to ze dziewczyny podziekowały nam za niego.I niekazdy ma czas na nauke jezeli ma szkołe na głowie lub chodzi na praktyki i niema go cały dzien w domu :twisted:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 02 grudnia 2005, 20:14

Przynajmniej Jedna Osoba Mnie Popiera
Dzieki Gwynbleidd
I Ja Też Się Z Tobą Zgadzam
PozDro :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 03 grudnia 2005, 11:33

LOOS :lol:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 03 grudnia 2005, 15:32

Derby!!! Cholera nie będę mógł być na meczu. Bardzo żałuję, ale mam pewne zobowiązania wobec pewnej Barbary. Mimo wszystko jestem z naszymi dziewczynami.
Do boju, do boju, do boju włókniarki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 03 grudnia 2005, 23:49

Ale mecz!!!!!!!!!!!!
Nie mogłem być osobiście na sali, ale widziałem w telewizorze na imieninach u Basi. Mecz taki sobie, ale doping był super. Tak chłopaki z Łodzi,jak równiez NASI Z KLUBU KIBICA zrobili niezłe SHOW!!!!!!!
Przynajmniej w TV było widać extra .
Włókniarz!
Włókniarz!
MRKS!
Do boju
Do boju
Do boju
Włókniarzyk
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 grudnia 2005, 12:43

BasketFan pisze:Ale mecz!!!!!!!!!!!!
Nie mogłem być osobiście na sali, ale widziałem w telewizorze na imieninach u Basi. Mecz taki sobie, ale doping był super. Tak chłopaki z Łodzi,jak równiez NASI Z KLUBU KIBICA zrobili niezłe SHOW!!!!!!!
Przynajmniej w TV było widać extra .
Włókniarz!
Włókniarz!
MRKS!
Do boju
Do boju
Do boju
Włókniarzyk

Powiedz mi dokładnie w którym momencie to niby mielismy taki swietny doping :?: Poza wyjątkami gdy chłopaki krzyczeli WŁÓKNIARZ nie było zbyt wiele pozytywnych akcentów. Dostaliscie spiewniki i co, k..., palicie tym w piecu. Dwie czy trzy osoby znały teksty jak Wrona zarzucał cos bardziej skomplikowanego. Poza tym małpowanie z ŁKSu. ŁKS pociągnął swoja wersję leooo zaraz poszał nasza i tak było kilka razy. Jak zwykle ŁKS był głośniejszy :cry: . I mam jeszcze jedną uwagę: po jaki chuj prowokujecie ŁKS :?: :?: Gdzie jest ŁKS, gdzie jest ŁKS :?: Tylko jak Wam krzyknęli "Tutaj jesteśmy, hej Włókniarz tutaj jesteśmy" i "chodźcie do nas" to sie zrobiło cicho jakby nikogo nie było w sektorze A. Albo macie jaja i jestescie swiadomi tego co krzyczycie albo zajmijcie się dopingowaniem WŁÓKNIARZA a nie zaczepianiem innych :!: :!: :!:

PS. Żeby nie było tak źle to fajnie że było te pare osób (do 30 na moje oczko) które jednak podjęły próbe dorównania ŁKSie w dopingu :D .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 grudnia 2005, 13:57

Zgadzam się z Marcinem. Ta prowokacja nawet jesli miała być zabawą mogła się skończyć nieciekawie. Pamiętajcie ze nie ma żadnej zgody ŁKSu z Włókniarzem. My na forum mozemy sobie miło pogadać ale na meczu są różne osoby. Stałem w młynie ŁKS w czasie tego zdarzenia i powiem szczerze miałem obawy jak to się skończy. Było kilka rozpalonych głów naszym młynie. Na szczęscie nie potraktowano tego tak jakby potraktowano kilka lat temu, a jak było 4 czy 5 lat temu starzy kibice Włókniarza pamietają gdy na parkiecie były gliny z psami... Na szczęscie obyło się bez dymu, ale na przyszłosć odradzam takich okrzyków.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 04 grudnia 2005, 15:33

Ja spiewałem teksty które zarzucał Wrona i powiem ze doping był dobry bo dobrze prowadzony,tobie mogło sie niepodobac wazne ze nam sie podobało i dziewczynom :D

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 grudnia 2005, 15:52

Gwynbleidd pisze:Ja spiewałem teksty które zarzucał Wrona i powiem ze doping był dobry bo dobrze prowadzony,tobie mogło sie niepodobac wazne ze nam sie podobało i dziewczynom :D

Kolego sympatyczny, ja wyraźniej słyszałem prowadzącego doping ŁKSu niż Wrone a siedziałem obok Was. Jak można dobrze prowadzić doping z załoniętymi ustami. Jego powinno być słychać na całej sali. Powinien stać pod wami i wami dyrygować a nie kłapac dziobem coś na samej prawie górze. Za mało chłopcze jeszcze wiesz o dopingu żeby mówic że ten wczoraj był dobrze prowadzony :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 grudnia 2005, 16:02

Kowalik, przecież my się nie znamy na dopingu :!: Wielcy fani Gwynblidy, miśki i Ziomki wiedzą wszystko najlepiej. W końcu już pół roku na mecze chodzą więc mają pojęcie :twisted: :!: I nawet swoje szaliki oddają bez walki :twisted: :twisted: :twisted: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 04 grudnia 2005, 16:05

To Fakt każdy Z nas Wie Do Czego Kibice ŁKS-u Są Zdolni i na serio te okrzyki "Gdzie jest ŁKS..." były nie potrzebne
gdyby nie to, to cały mecz była by spoko atmosfera a nie tylko przez pierwsze dwie kwarty
potem serialnie się cicho zrobiło
ja tam nie śpiewałem Gdzie Jest ŁKS... dlatego mogłem potem spokojnie śpiewać w dalszej części meczu
Nie Warto rozdrażniać kibiców ŁKS-u ponieważ może to się żle dla nas skończyć
PozdRo :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 04 grudnia 2005, 16:09

Przepraszam bardzo ale ja od 2002 chodzę na mecze
fakt że nie siedziałem na Sektorze z Kibicami
To był wielki Błąd
Ale Od 2002 roku opuściłem tylko chyba ze dwa mecze w Pabianicach
Więc wiem coś na ten temat
Oczywiście nie mam się co porównywać do tych którzy chodzą na mecze od np. 1986 roku ale ja nie zamierzam zaprzestać chodzić na mecze i czynnie w nich uczestniczyć
PozdRo

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 grudnia 2005, 16:10

Ziomek pisze:To Fakt każdy Z nas Wie Do Czego Kibice ŁKS-u Są Zdolni i na serio te okrzyki "Gdzie jest ŁKS..." były nie potrzebne
gdyby nie to, to cały mecz była by spoko atmosfera a nie tylko przez pierwsze dwie kwarty
potem serialnie się cicho zrobiło
ja tam nie śpiewałem Gdzie Jest ŁKS... dlatego mogłem potem spokojnie śpiewać w dalszej części meczu
Nie Warto rozdrażniać kibiców ŁKS-u ponieważ może to się żle dla nas skończyć
PozdRo :D

Ziomek a powiedz mi co dałoby Ci to, że nie śpiewałeś Gdzie jest ŁKS? Myslisz, że jakby doszło do czegoś to oni pytaliby się kto krzyczał a kto nie :?: Ludzie, troszeczkę wyobraźni. Skoro Ty tak uważasz, to trzeba było uciszyć tą grupkę. A tak stracilismy tylko dwa szale, zresztą, wiadomo było z kim gramy, wiadomo było, że z Łodzi przyjadą kibice i wiadomo tez było że coniektórzy nie będą zaiteresowani meczem. I jak juz widzieliście, że jest ich więcej to po jaka cholerę pchacie się między nich z szalikami (no chyba, że sami chcieliście kroić szale) :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 grudnia 2005, 16:10

Gwynbleidd pisze:Ja spiewałem teksty które zarzucał Wrona i powiem ze doping był dobry bo dobrze prowadzony,tobie mogło sie niepodobac wazne ze nam sie podobało i dziewczynom :D
Nie wiem czy ten tekst jest do mnie czy do Kowalika.Jeśli do mnie to akurat mi nie musi sie faktycznie podobać bo to nie moja sprawa. Zwróciłem tylko uwagę na to ze lekko prowokujące teksty do nas nie były rozsądne. Zapewne nie pamietasz tych czasów gdy była wojna między naszymi klubami i takie cos mogło się skończyć wjazdem na sektor Włókniarza, wszak nie wszystkim w ŁKS zalezy na dobrych stosunkach między kibicami-forumowiczami.
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Archiwum”