Tadeusz Aleksandrowicz

Moderator: Moderatorzy

MRKS_Fan

Tadeusz Aleksandrowicz

Postautor: MRKS_Fan » 24 kwietnia 2005, 11:11

Dobry trener. W porównaniu z Trześniewskim geniusz (choć nie trudno znaleźć lepszego od Trześniewskiego). Kilka wpadek, ale według mnie powinien prowadzić ten zespół dalej!

BasketFan

Postautor: BasketFan » 24 kwietnia 2005, 12:15

Ten facet prowadził męskie druzyny,a tam gra się troche inaczej.W meczy z Wisła "zamęczył" pierwszą piątkę i na koniec nie miały siły realizować jego dyspozycji. Jeżeli przestawi się na żeński basket to jiech zostanie.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2005, 14:05

Nie da się ukryc, że w piątym meczu z Wisłą trener popełnił błędy (według mnie), jednak powinien zostać. Jest w Pabianicach pierwszy rok i powinien dostać szanse dalszej pracy. Jego poprzednik popełniał błędy przez 7 lat, więc nieporozumieniem byłoby zwolnienie Aleksandrowicza po premierowym sezonie w Pabianicach.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 24 kwietnia 2005, 14:26

Też uważam, że trenera nikt nie powinien wywalać po pierwszym sezonie. Jestem optymistą i wierzę, że coś osiągnie w Pabianicach.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Loża Szyderców

Postautor: Loża Szyderców » 24 kwietnia 2005, 20:53

Ja bym proponował zburzyć halę, zaorać i zasiać bułkę tartą. Macie jeszcze stroje świętego Mikołaja? :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2005, 20:58

Mamy. A co???

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 25 kwietnia 2005, 10:26

Loża Szyderców pisze:Ja bym proponował zburzyć halę, zaorać i zasiać bułkę tartą. Macie jeszcze stroje świętego Mikołaja? :lol:

Jak będe coś do niego miał to o tym napisze a póki co to nie Twój interes.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 25 kwietnia 2005, 11:12

Oczywiście, popełnił trochę błędów, ale moim zdaniem powinien zostać i trenować naszą drużynę dalej.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 kwietnia 2005, 11:16

Jak już wcześniej pisałem, Aleksandrowicz powinien zostać..... Jednak im więcej o tym myślę, im więcej faktów do mnie dociera to zaczynam mieć wątpliwości :? :? :? Ekkkkhhhh..... sam już nie wiem?? :?

Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 kwietnia 2005, 13:49

Największą zaletą Aleksandrowicza jest to...że jest następcą Trześniewskiego.I TO WSZYSTKO.Choć ja sam nie wiem czy Trzesniewski straciłby taką przewagę.
Czy potrafi brać czasy w odpowiednich momentach?
Czy drużyna prezentuje się lepiej taktycznie niż w latach poprzednich?
ITD.
Jak nie macie lepszego to go zostawcie.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 kwietnia 2005, 14:02

Fakt - największa zaleta masła to to, że można nim posmarować suchą bułkę... Ale czy nie lepiej położyć na kanapkę coś jeszczę?
Po Mirku, który nie jest zupełnie zły - tylko pewna bariera czasu i braku zmiany strategii trenując Pabianice została przez niego przekroczona, Alex jawił się za wybitnego trenera - czas zweryfikawał te opinie. Jednak oczywiście to dopiero 1 sezon, szczęście mu specjalnie nie sprzyjało, a jakieś 2 minuty brakowały do tego, by opinie były całkiem odmienne.
Prawdą jest jednak też, że skład Pabianic nie wymagał specjalnych zabiegów i kunsztu, by osiągnąć to, co osiągnął...

Jak dla mnie to pozostanie trenerem, i wcale nie będzie to decyzja specjalnie dyskusyjna...

USZAT
Nowy na forum

Postautor: USZAT » 27 kwietnia 2005, 07:34

Gdyby miał do dyspozycji wszystkie zawodniczki to Wisłe byśmy rozjechali!
Walczyć, Włókniarz walczyć!!!!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 27 kwietnia 2005, 09:42

USZAT pisze:Gdyby miał do dyspozycji wszystkie zawodniczki to Wisłe byśmy rozjechali!

A gdyby Babcia miała wąsy to by była dziadkiem :lol: Zwróć uwagę na to, że bez tych zawodniczek też w pewnym momencie rozjeżdżaliśmy Wisłę :!:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 kwietnia 2005, 10:58

Otóż to :!: :!: :!: Uważam że nie może być w tym momencie żadnego tłumaczenia, że gralismy osłabionym składem! Owszem, ubytki były bardzo znaczące, jednak nawet bez trzech czołowych zawodniczek przez większą część piątego meczu z Wisłą dominowaliśmy na parkiecie i powinniśmy go wygrać :!:
Pewnie, że zawsze będzie można gdybać, co by było gdyby mogła grać Renia, Sylwia i Alicja :?: :?: :?: Może nawet byłby tytuł mistrzowski :?: Jednak tego się już nie dowiemy. Ja wiem natomiast jedno. Że bez tych zawodniczek powinien być przynajmniej srebrny medal :!: :!: :!:

Obrazek

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 30 kwietnia 2005, 19:05

Każdy trener jest lepszy od Treśniewskiego! Niestety widzielismy, że Tadeusz Aleksandrowicz również popełnia błędy. Najbardziej widoczne było to w mecz z Wisłą, gdy obaj trenerzy stali z założonymi rękami i patrzyli jak wymyka się awans do finału.
Wierzę jednak, że klub da trochę wolnej ręki trenerowi, co pozwoli na osiągnięcie sukcesów w dalszej rywalizacji. Sądzę też, że trenerzy wyciągną odpowiednie wnioski ze swojego postepowania i takie zachowanie więcej nie będzie miało miejsca.
RENAULT Clio on the tour.

Wróć do „Archiwum”