Puchar PZKosz młodziczek - sezon 05/06

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

gosc

Postautor: gosc » 28 maja 2006, 18:06

Ha hah haha !!! Najwazniejsze na tym Waszym forum kto mocniej w beben wali!!!!!!!!!!! A nie to ,kto wygral i ile !!!!!! Ale to w koncu forum kibicow koszykowki i najwazniejsze jest ile szalikow jest na sali a nie to kto z kim gra !!!!

obs
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: obs » 28 maja 2006, 19:53

MUKS Mistrzem Polski całkowicie zasłużenie. Widać, że ta drużyna jest profesjonalnie i mądrze prowadzona (wiadomo kasa, trening...). MUKS ma kilka bardzo, bardzo dobrych zawodniczek a dwie wręcz rewelacyjne!

Atmosfera miła, przyjemna i kulturalna. Całe szczęście turniej już się skończył, bo głosu nie mam wcale :D :D .

Brawa dla rodziców za organizację, sponsorów za kaskę ;-), zawodniczek za przecudowną walkę (te dziewczyny pokazały co to piękno sportu), oraz... dla kibiców ŁKS-u za atmosferę (tak, wiem jestem próżny ;-) ).

Mam nadzieję, że dziewczyny zapamiętają pobyt w Łodzi jak najlepiej.

PS. jeden Pan sędzia, stwierdził, że doping był lepszy niż na niejednym meczu finałowym Gdynia - Kraków ;-) . Nie wiem, czy tak faktycznie było, ale rzeczywiście atmosfera była przednia!

Pozdrawiam

Łódzki Klub Sportowy
Łódzki K.S.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 maja 2006, 20:41

gosc pisze:Ha hah haha !!! Najwazniejsze na tym Waszym forum kto mocniej w beben wali!!!!!!!!!!! A nie to ,kto wygral i ile !!!!!! Ale to w koncu forum kibicow koszykowki i najwazniejsze jest ile szalikow jest na sali a nie to kto z kim gra !!!!
:lol: buahahahaa nasze forum nasza sprawa co jest tu najważniejsze, ale widzę ze baaaaardzo coś boli :lol: -boli ze ŁKS zorganizował imprezę która okazała się medialnym sukcesem, boli ze na mecze dziewczynek przychodzą w Łodzi nie tylko rodzice i znajomi ale także przedstawiciele władz miasta, województwa i telewizji łódzkiej a przede wszystkim młyn złożony z ludzi którzy zjeździli z piłkarzami i koszykarkami z drużyn seniorskich całą Polskę a na dopingu zjedli zęby, boli ze doping jest non stop, ze potrafimy bawić się bez deseczek :lol: , boli że po uroczystosci do sektora przyszły wszystkie drużyny zeby podziękowac za doping w całym turnieju, ojjjj boli... :D Chciałbym zobaczyć anonimku jak organizujesz nastepną imprezę tego typu i atmosferę jaką zbudujesz wokół spotkań fnałowych, jak przyciągniesz na mecze obcych ludzi którzy przez trzy dni będa zrywac gardła dla twojej drużyny... Mozesz sobie tu ciskać swoje fochy, dla nas był to radosny turniej, a największą nagrodą były podziękowania naszych małych Ełkaesianek, które jeszcze na bankiecie miłym słowem odwdzięczyły się nam za to co dla nich robiliśmy.... i tego sfrustrowany człowieku już nie zmienisz 8) 8) 8)
Pozdro dla normalnych
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 28 maja 2006, 20:51

gosc pisze:Ha hah haha !!! Najwazniejsze na tym Waszym forum kto mocniej w beben wali!!!!!!!!!!! A nie to ,kto wygral i ile !!!!!! Ale to w koncu forum kibicow koszykowki i najwazniejsze jest ile szalikow jest na sali a nie to kto z kim gra !!!!

Co za żal i gorycz. Czy lepiej by było zdobywć mistrzostwo przy pustej hali???

gosc

Postautor: gosc » 28 maja 2006, 21:03

Ale wynikow jak nie bylo tak nie ma :))

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 maja 2006, 21:16

gosc pisze:Ale wynikow jak nie bylo tak nie ma :))
Już pisałem ze to nie serwis informacyjny, kogo obchodza szczegóły? Kolejnosć końcowa wiadoma, czego jeszcze dusza jęczy? Sprawdź sobie u źródeł jak ci coś nie pasi.
Obrazek

Obrazek

gosc

Postautor: gosc » 28 maja 2006, 21:41

Szkoda :(( Bo wlasnie o wyniki mi chodzi ,nic innego, moze jutro na Pzkosz bedzie . Myslalem ,ze bedzie tak jak przy MPK czy MP Juniorek starszych te wyniki sie pojawia, ale trafilem na inny zestaw forumowiczow/no tak ŁKS juz dawno nie byl na Mistrzostwach Polski wymienionych imprez/ ostanio chyba jak grala Gburczyk ale to jakies 12 lat temu :((

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 maja 2006, 21:45

Szczegółowe wyniki będą na www.lkskosz.liga.pl jutro
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 maja 2006, 21:55

Ostatnio to w ubiegłym roku (szydzę z Ciebie :wink: :lol: :lol: ) zdobyliśmy dokładnie w tej samej imprezie brązowy medal - no ale niby skąd miałbyś wiedzieć o naszym sukcesie w Poznaniu - w końcu interesują Cię tylko wyniki - można zapomnieć czyje, nie?

Rezultatów nadal nie podam - bo faktycznie mam je w d...e, jestem kibicem a nie statystykiem i nie mam żadnego obowiązku ich podawać. Piszę o tym, co mnie interesuje - a nie Ciebie (zauważ, że z szacunkiem).

To forum..., każdy pisze to co chce, jak chcesz pisać o wynikach to sobie załatw źródła i pisz do woli a od nas się ... - a jak Ci się nie podoba forum, to poszukaj innego w sieci...

"Zestaw kibiców" być może gorszy niż "na Pańskim dworze", bo bez długopisów, ale wybacz... to już sprawa nasza i naszych zawodniczek, jakich wolą... - a z tego co zauważyłem, to dziewczyny wszystkich zespołów wolą grać przy takiej widowni (choćby i przeciw nim) niż przy smętnych, półpustych trybunach... - za to im dziękujemy i mamy nadzieję, że nie zmienią zdania - Łódź jeszcze raz pozdrawia wszystkie zespoły!
Natomiast wyniki - wiesz, w sieci bez problemu można znaleźć...
http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,3377688.html
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, 23:55 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

gosc

Postautor: gosc » 29 maja 2006, 12:30

A ja bym chcial na FORUM KOSZYKOWKI KOBIET !!!!!! Patrz jak to robia w postach dotyczacych Olimpiady Mlodziezy/MP Kadetek/ Mistrzostw Polski Juniorek Starszych i jak niedlugo beda robic na Mistrzostwach Poski Juniorek- kibice przesylaja smsami wyniki kwart , by umozliwic nieobecnym, na biezaco, sledzenie przebiegu spotkan . Nikt tam statystykami sie nie jawi ,tylko puszcza to co jest istotne NAJBARDZIEJ w sporcie.A wieczorem pogaduchy to o wspanialym dopingu ,to o piwku w milym gronie itp.Ale nie dziwie sie wcale / zbyt dluga przerwa w kontakcie z tego typu imprezami/ a o brazowych mlodziczkach z zeszlego roku wiem /za Muksem i Wisla/pozdrawiam..... hmm zawsze mialem wrazenie ,ze kibicow nie do konca interesuje kto i z kim gra , tylko ktorzy z nich walili lepiej w beben:))

Gość

Postautor: Gość » 29 maja 2006, 12:36

słuchaj... a jakie są zainteresowania frezerów i cyklistów?

Gość

Postautor: Gość » 29 maja 2006, 12:49

Skoro zrozumiałe jest zainteresowanie turystów - turystyką, a tancerzy - tańcem, to nie widzę nic nagannego w zainteresowaniu kibiców - kibicowaniem, trenerów - trenerką a graczy - grą. Oczywiście, są grający trenerzy, kibicujący gracze a także trenujący kibice - z tym, że może zajmijmy się WŁASNYMI ZAINTERESOWANIAMI - a nie innych.

Zołnierz1

Postautor: Zołnierz1 » 29 maja 2006, 13:52

gosc pisze:A ja bym chcial na FORUM KOSZYKOWKI KOBIET !!!!!! Patrz jak to robia w postach dotyczacych Olimpiady Mlodziezy/MP Kadetek/ Mistrzostw Polski Juniorek Starszych i jak niedlugo beda robic na Mistrzostwach Poski Juniorek- kibice przesylaja smsami wyniki kwart , by umozliwic nieobecnym, na biezaco, sledzenie przebiegu spotkan . Nikt tam statystykami sie nie jawi ,tylko puszcza to co jest istotne NAJBARDZIEJ w sporcie.A wieczorem pogaduchy to o wspanialym dopingu ,to o piwku w milym gronie itp.Ale nie dziwie sie wcale / zbyt dluga przerwa w kontakcie z tego typu imprezami/ a o brazowych mlodziczkach z zeszlego roku wiem /za Muksem i Wisla/pozdrawiam..... hmm zawsze mialem wrazenie ,ze kibicow nie do konca interesuje kto i z kim gra , tylko ktorzy z nich walili lepiej w beben:))

Nie zawsze sa takie możliwości. aby wyrównac sprawę obiecujemy,że wczasie najblizych mistrzostw w poznaniu będą wyniki na bieżąco podawane.

gosc

Postautor: gosc » 29 maja 2006, 14:08

Jestem tego pewien ,,Zołnierzu,,!!!! Wy zaprawieni w bojach, najlepszy od paru lat rejon mlodziezowego basketu, zawsze doskonale to robicie i cala Polska moze sledzic na biezaco i WYNIKI i atmosfere tam panujaca:))

Gość

Postautor: Gość » 29 maja 2006, 18:44

Gościu jakbyś troszke dokładniej czytał to forumto byś to na pewno znalazł:
Anonymous pisze:Strona całkowicie poświęcona Finałom Pucharu PZKosz
Finał Pucharu PZKosz - Młodziczek
Wyniki, statystyki, zdjęcia i inne informacje

miłej lektury

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”