Puchar PZKosz młodziczek - sezon 05/06
Moderator: Moderatorzy
-
gosc
MUKS Mistrzem Polski całkowicie zasłużenie. Widać, że ta drużyna jest profesjonalnie i mądrze prowadzona (wiadomo kasa, trening...). MUKS ma kilka bardzo, bardzo dobrych zawodniczek a dwie wręcz rewelacyjne!
Atmosfera miła, przyjemna i kulturalna. Całe szczęście turniej już się skończył, bo głosu nie mam wcale
.
Brawa dla rodziców za organizację, sponsorów za kaskę
, zawodniczek za przecudowną walkę (te dziewczyny pokazały co to piękno sportu), oraz... dla kibiców ŁKS-u za atmosferę (tak, wiem jestem próżny
).
Mam nadzieję, że dziewczyny zapamiętają pobyt w Łodzi jak najlepiej.
PS. jeden Pan sędzia, stwierdził, że doping był lepszy niż na niejednym meczu finałowym Gdynia - Kraków
. Nie wiem, czy tak faktycznie było, ale rzeczywiście atmosfera była przednia!
Pozdrawiam
Łódzki Klub Sportowy
Atmosfera miła, przyjemna i kulturalna. Całe szczęście turniej już się skończył, bo głosu nie mam wcale
Brawa dla rodziców za organizację, sponsorów za kaskę
Mam nadzieję, że dziewczyny zapamiętają pobyt w Łodzi jak najlepiej.
PS. jeden Pan sędzia, stwierdził, że doping był lepszy niż na niejednym meczu finałowym Gdynia - Kraków
Pozdrawiam
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki K.S.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
gosc pisze:Ha hah haha !!! Najwazniejsze na tym Waszym forum kto mocniej w beben wali!!!!!!!!!!! A nie to ,kto wygral i ile !!!!!! Ale to w koncu forum kibicow koszykowki i najwazniejsze jest ile szalikow jest na sali a nie to kto z kim gra !!!!
Pozdro dla normalnych

gosc pisze:Ha hah haha !!! Najwazniejsze na tym Waszym forum kto mocniej w beben wali!!!!!!!!!!! A nie to ,kto wygral i ile !!!!!! Ale to w koncu forum kibicow koszykowki i najwazniejsze jest ile szalikow jest na sali a nie to kto z kim gra !!!!
Co za żal i gorycz. Czy lepiej by było zdobywć mistrzostwo przy pustej hali???
-
gosc
Szkoda
( Bo wlasnie o wyniki mi chodzi ,nic innego, moze jutro na Pzkosz bedzie . Myslalem ,ze bedzie tak jak przy MPK czy MP Juniorek starszych te wyniki sie pojawia, ale trafilem na inny zestaw forumowiczow/no tak ŁKS juz dawno nie byl na Mistrzostwach Polski wymienionych imprez/ ostanio chyba jak grala Gburczyk ale to jakies 12 lat temu
(
Ostatnio to w ubiegłym roku (szydzę z Ciebie
) zdobyliśmy dokładnie w tej samej imprezie brązowy medal - no ale niby skąd miałbyś wiedzieć o naszym sukcesie w Poznaniu - w końcu interesują Cię tylko wyniki - można zapomnieć czyje, nie?
Rezultatów nadal nie podam - bo faktycznie mam je w d...e, jestem kibicem a nie statystykiem i nie mam żadnego obowiązku ich podawać. Piszę o tym, co mnie interesuje - a nie Ciebie (zauważ, że z szacunkiem).
To forum..., każdy pisze to co chce, jak chcesz pisać o wynikach to sobie załatw źródła i pisz do woli a od nas się ... - a jak Ci się nie podoba forum, to poszukaj innego w sieci...
"Zestaw kibiców" być może gorszy niż "na Pańskim dworze", bo bez długopisów, ale wybacz... to już sprawa nasza i naszych zawodniczek, jakich wolą... - a z tego co zauważyłem, to dziewczyny wszystkich zespołów wolą grać przy takiej widowni (choćby i przeciw nim) niż przy smętnych, półpustych trybunach... - za to im dziękujemy i mamy nadzieję, że nie zmienią zdania - Łódź jeszcze raz pozdrawia wszystkie zespoły!
Natomiast wyniki - wiesz, w sieci bez problemu można znaleźć...
http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,3377688.html
Rezultatów nadal nie podam - bo faktycznie mam je w d...e, jestem kibicem a nie statystykiem i nie mam żadnego obowiązku ich podawać. Piszę o tym, co mnie interesuje - a nie Ciebie (zauważ, że z szacunkiem).
To forum..., każdy pisze to co chce, jak chcesz pisać o wynikach to sobie załatw źródła i pisz do woli a od nas się ... - a jak Ci się nie podoba forum, to poszukaj innego w sieci...
"Zestaw kibiców" być może gorszy niż "na Pańskim dworze", bo bez długopisów, ale wybacz... to już sprawa nasza i naszych zawodniczek, jakich wolą... - a z tego co zauważyłem, to dziewczyny wszystkich zespołów wolą grać przy takiej widowni (choćby i przeciw nim) niż przy smętnych, półpustych trybunach... - za to im dziękujemy i mamy nadzieję, że nie zmienią zdania - Łódź jeszcze raz pozdrawia wszystkie zespoły!
Natomiast wyniki - wiesz, w sieci bez problemu można znaleźć...
http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,3377688.html
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, 23:55 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gosc
A ja bym chcial na FORUM KOSZYKOWKI KOBIET !!!!!! Patrz jak to robia w postach dotyczacych Olimpiady Mlodziezy/MP Kadetek/ Mistrzostw Polski Juniorek Starszych i jak niedlugo beda robic na Mistrzostwach Poski Juniorek- kibice przesylaja smsami wyniki kwart , by umozliwic nieobecnym, na biezaco, sledzenie przebiegu spotkan . Nikt tam statystykami sie nie jawi ,tylko puszcza to co jest istotne NAJBARDZIEJ w sporcie.A wieczorem pogaduchy to o wspanialym dopingu ,to o piwku w milym gronie itp.Ale nie dziwie sie wcale / zbyt dluga przerwa w kontakcie z tego typu imprezami/ a o brazowych mlodziczkach z zeszlego roku wiem /za Muksem i Wisla/pozdrawiam..... hmm zawsze mialem wrazenie ,ze kibicow nie do konca interesuje kto i z kim gra , tylko ktorzy z nich walili lepiej w beben:))
-
Gość
Skoro zrozumiałe jest zainteresowanie turystów - turystyką, a tancerzy - tańcem, to nie widzę nic nagannego w zainteresowaniu kibiców - kibicowaniem, trenerów - trenerką a graczy - grą. Oczywiście, są grający trenerzy, kibicujący gracze a także trenujący kibice - z tym, że może zajmijmy się WŁASNYMI ZAINTERESOWANIAMI - a nie innych.
-
Zołnierz1
gosc pisze:A ja bym chcial na FORUM KOSZYKOWKI KOBIET !!!!!! Patrz jak to robia w postach dotyczacych Olimpiady Mlodziezy/MP Kadetek/ Mistrzostw Polski Juniorek Starszych i jak niedlugo beda robic na Mistrzostwach Poski Juniorek- kibice przesylaja smsami wyniki kwart , by umozliwic nieobecnym, na biezaco, sledzenie przebiegu spotkan . Nikt tam statystykami sie nie jawi ,tylko puszcza to co jest istotne NAJBARDZIEJ w sporcie.A wieczorem pogaduchy to o wspanialym dopingu ,to o piwku w milym gronie itp.Ale nie dziwie sie wcale / zbyt dluga przerwa w kontakcie z tego typu imprezami/ a o brazowych mlodziczkach z zeszlego roku wiem /za Muksem i Wisla/pozdrawiam..... hmm zawsze mialem wrazenie ,ze kibicow nie do konca interesuje kto i z kim gra , tylko ktorzy z nich walili lepiej w beben:))
Nie zawsze sa takie możliwości. aby wyrównac sprawę obiecujemy,że wczasie najblizych mistrzostw w poznaniu będą wyniki na bieżąco podawane.
-
gosc
-
Gość
Gościu jakbyś troszke dokładniej czytał to forumto byś to na pewno znalazł:
miłej lektury
Anonymous pisze:Strona całkowicie poświęcona Finałom Pucharu PZKosz
Finał Pucharu PZKosz - Młodziczek
Wyniki, statystyki, zdjęcia i inne informacje
miłej lektury
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”