najlepszy trener!

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Nika

Trener

Postautor: Nika » 16 marca 2007, 22:49

Trener? Który lepszy? Ciężka sprawa odpowiedzieć na takie pytanie skoro najczęściej trenowało się u jednego no może kilku trenerów.

W moim klubie za czasów jak trenowałam ideałem współpracy trenerów była dwójka z Błękitnego Delfina Bydgoszcz.
Panowie Paweł Osiński i Tomasz Jankowski znakomicie się uzupełniali i z tego co wiem to taka współpraca trwa już kilka lat.
Życzę im samych sukcesów oraz wychowania wielu pokoleń koszykarek!

Gość

Postautor: Gość » 18 marca 2007, 18:45

Najlepszy trener to....wiadomo Wojciech Krajewski:DDDDDDDD :) bez porownania :!:

baskecianka 87

trener

Postautor: baskecianka 87 » 21 marca 2007, 23:03

kuzimski dobrym treneren???hhahaahah.gosc ktory zmarnowal wiele dobrych zawodniczek!!!zupelny brak podejscia!!!wyzwiska,ponizanie-to oznaki dobrego trenera?????pozdrawiam mlodsze kolezanki.apapa

BASKECIANKA67

Dobry trener

Postautor: BASKECIANKA67 » 26 kwietnia 2007, 15:03

Wiem,słyszałam,że było róznie a teraz to jest t-r-a-g-e-d-i-a.Zachowanie K.K. to poprostu farsa,albo jest obecny ciałem,albo go nie ma wogóle wtedy to dopiero ubaw-treningi prowadzi tata jednej z kadetek,ten to ma "pojęcie"o grze-lepiej by wogóle nie przychodził.Jeżeli tak ma wyglądać przyszły rok to SORY!!.K.K. MA olewający stosunek do wszystkich zawodniczek,jego uwagi to śmiech na sali A MYŚLI,ŻE KTÓRAŚ NA POWAŻNIE JEGO TRAKTUJE.

jaa

Postautor: jaa » 30 kwietnia 2007, 15:35

najlepszy trener? Arek Rusin z ccc polkowice a wczesniej trenujacy ose zgorzelec

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 30 kwietnia 2007, 15:52

jaa pisze:najlepszy trener? Arek Rusin z ccc polkowice a wczesniej trenujacy ose zgorzelec

zgadzam sie :D

a skad jestes jaa?? ze tak uwazasz?? hmmm :>
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Postautor: Gość » 30 kwietnia 2007, 16:54

Rusin nikogo nie nauczył dwutaktu.

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 maja 2007, 02:39

Anonymous pisze:Rusin nikogo nie nauczył dwutaktu.

hahaha :lol: a jestes ojcem albo matka ktorejs z dziewczyn ze Zgorzelca?? z jakiej paki tak twierdzisz?? napinka??
________Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 01 maja 2007, 07:42

Podaj nazwiska dziewcząt grających w lidze wychowanek Rusina od dziecka on przejmował zawodniczki od Petryka a teraz przyszedł do Polkowic i prowadzi juniorki. Nie znam grupy młodzieżowej ,którą od początku prowadził Rusin.

Gość

Postautor: Gość » 01 maja 2007, 08:36

Syndrom Pieczyraka tytuły, medale zdobywane nie swoimi zawodniczkami.

Gość

Postautor: Gość » 03 maja 2007, 17:12

Nie ma najlepszego trenera zaden trener nie jest doskonaly i zawsze jest tak ze nie odpowiada kryteriom jednego zawodnika a drugiego tak...!!!!!!NIE MA CO SIE TU LICYTOWAC!!!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 03 maja 2007, 17:44

w ogole ten temat jest zbedny..
________Obrazek

pRZYJACIEL

nqajlepszy trener

Postautor: pRZYJACIEL » 03 czerwca 2007, 10:24

Na pewno miejsce wśród najlepszych trenerów koszykówki młodzieżowej należy się Piotrowi Musijowskiemu aktualnie trenerowi Lotnika Wierzawice,który wyszkolił już wiele wspaniałych młodych koszykarek.wierzę że w przyszłym sezonie o Lotniku będzie głośno dzięki dobrej grze. Życzę trenerom Lotnika również Markowi Gołąb powodzenia i sukcesów.

...;)

Re: najlepszy trener!

Postautor: ...;) » 14 czerwca 2010, 18:45

Równiez mi się wydaje ,że NAJLEPSZYM TRENEREM jest p.Musijowski. Widziałam juz tego pana kilka razy na turniejach naprawdę w porządku człowiek (zawsze usmiechniety, zartuje itd i ma o ile dobrze zauważyłam bardzo dobry kontakt ze swoimi zawodniczkami...)
A i zna świetne kawały-sama płakałam ze smiechu choc nie przepadam;)

Gość

Re: najlepszy trener!

Postautor: Gość » 15 czerwca 2010, 20:19

zdecydowanie trener Piotr Dąbrowski (Kaytek) z Wołomina !!
w tym sezonie dwa medale MP.. Trener z pasją, sercem i wiedzą

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”