najlepszy trener!
Moderator: Moderatorzy
-
Nika
Trener
Trener? Który lepszy? Ciężka sprawa odpowiedzieć na takie pytanie skoro najczęściej trenowało się u jednego no może kilku trenerów.
W moim klubie za czasów jak trenowałam ideałem współpracy trenerów była dwójka z Błękitnego Delfina Bydgoszcz.
Panowie Paweł Osiński i Tomasz Jankowski znakomicie się uzupełniali i z tego co wiem to taka współpraca trwa już kilka lat.
Życzę im samych sukcesów oraz wychowania wielu pokoleń koszykarek!
W moim klubie za czasów jak trenowałam ideałem współpracy trenerów była dwójka z Błękitnego Delfina Bydgoszcz.
Panowie Paweł Osiński i Tomasz Jankowski znakomicie się uzupełniali i z tego co wiem to taka współpraca trwa już kilka lat.
Życzę im samych sukcesów oraz wychowania wielu pokoleń koszykarek!
-
BASKECIANKA67
Dobry trener
Wiem,słyszałam,że było róznie a teraz to jest t-r-a-g-e-d-i-a.Zachowanie K.K. to poprostu farsa,albo jest obecny ciałem,albo go nie ma wogóle wtedy to dopiero ubaw-treningi prowadzi tata jednej z kadetek,ten to ma "pojęcie"o grze-lepiej by wogóle nie przychodził.Jeżeli tak ma wyglądać przyszły rok to SORY!!.K.K. MA olewający stosunek do wszystkich zawodniczek,jego uwagi to śmiech na sali A MYŚLI,ŻE KTÓRAŚ NA POWAŻNIE JEGO TRAKTUJE.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Gość
-
Gość
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
pRZYJACIEL
nqajlepszy trener
Na pewno miejsce wśród najlepszych trenerów koszykówki młodzieżowej należy się Piotrowi Musijowskiemu aktualnie trenerowi Lotnika Wierzawice,który wyszkolił już wiele wspaniałych młodych koszykarek.wierzę że w przyszłym sezonie o Lotniku będzie głośno dzięki dobrej grze. Życzę trenerom Lotnika również Markowi Gołąb powodzenia i sukcesów.
-
...;)
Re: najlepszy trener!
Równiez mi się wydaje ,że NAJLEPSZYM TRENEREM jest p.Musijowski. Widziałam juz tego pana kilka razy na turniejach naprawdę w porządku człowiek (zawsze usmiechniety, zartuje itd i ma o ile dobrze zauważyłam bardzo dobry kontakt ze swoimi zawodniczkami...)
A i zna świetne kawały-sama płakałam ze smiechu choc nie przepadam;)
A i zna świetne kawały-sama płakałam ze smiechu choc nie przepadam;)
-
Gość
Re: najlepszy trener!
zdecydowanie trener Piotr Dąbrowski (Kaytek) z Wołomina !!
w tym sezonie dwa medale MP.. Trener z pasją, sercem i wiedzą
w tym sezonie dwa medale MP.. Trener z pasją, sercem i wiedzą
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”