MP kadetek...
Moderator: Moderatorzy
-
Basketball_player_13
-
;))
- niesmiertelna
- Nowy na forum
Ja to jestem ciekawa, czemu np Muks nie ma takich problemow, one poprsotu graja i wszystkich ogrywaja i nigdy ani sedziowie ani zakwaterowanie ani nic im nie przeszkadza. No tak, ale takie same warunki we Wroclawiu mialy inne zespoly , no oczywiscie oprocz wroclawia, ktory w tych rozgrywkach malo sie liczyl.
-
Wera
To jasne kto bedzie MP
To jasne że Elbląg bedzie górą,laski są świetnie przygotowane do MP i napewno pokażą na co ich stać:)
-
;))
niesmiertelna pisze:Ja to jestem ciekawa, czemu np Muks nie ma takich problemow, one poprsotu graja i wszystkich ogrywaja i nigdy ani sedziowie ani zakwaterowanie ani nic im nie przeszkadza. No tak, ale takie same warunki we Wroclawiu mialy inne zespoly , no oczywiscie oprocz wroclawia, ktory w tych rozgrywkach malo sie liczyl.
no i tu sie mylisz ;] inne druzyny mieszkaly gdzie indziej ;] jednak brak snu troche przeszkadza w grze
-
:))
Re: To jasne kto bedzie MP
Wera pisze:To jasne że Elbląg bedzie górą,laski są świetnie przygotowane do MP i napewno pokażą na co ich stać:)
z tym tez sie nie zgodze. Elbląg przegrał z Nowym Targiem. Heh a MLKS wygrał z Nowym Targiem ogromną różnicą punktów (około 30 pkt).
-
gosc
Inne druzyny we Wrocławiu mieszkały w innym akademiku ,o wiele dalej od hali,wy okolo 300 m !!! I te inne nie narzekały a wy tak!!!! Chyba malo jezdzicie po tego typu imprezach bo nie wiecie jakie warunki mozna zastac / internaty z 5-cio osobowymi pokojami , z zasra..... kiblami itp./ a tu pokoje 2-3 osobowe z łazienkami/ ale zlej baletnicy to i rabek od spodnicy przeszkadza..........mozna bylo zakwaterowac was w hotelu ***** ale kto za to by zaplacil ?????
-
-
- niesmiertelna
- Nowy na forum
Cos strasznie nie lubisz Elblaga. Zgadzam sie Elblag zagral fatalny mecz z Nowym targiem, ale wyszlo zmeczemie, gdyz kadetki graja tez w juniorkach, ten mecz zdecydowanie powinnismy wygrac 30 pkt. Z rzeszowem tez nie byl dobry, ale jak widac nasza slaba dyspozycja wystarczyla na ten zespol. Aha i rzeszow owszem wygral z nowum targiem duzo roznica pkt (27) ale widzialam tez mecz i dziewczynom z Nowego targu poprstu nie szlo. Bylo ospałe, zaraz po podrozy i przede wszystkim nie trafialy nawet spod kosza i to przyczynilo sie do tak duzego zwycieztwa Rzeszowa, ale ja wcale nie twierdze ze Rzeszow jest zlym zespolem, naprawde sa niezle ale zeby dostac sie do finalu to chyba za malo.
-
tłumaczysz Elbląg złą dyspozycją akurat w tym dniu, wiec ja tak samo tłumacze Rzeszów w meczu z Elblągiem. A co do tego ze dziewczyny są zmeczone to uwierz mi sie zawodniczki z MLKS bardziej
) grają w kadetkach i juniorkach całe mecze (bo w juniorkach dochadza tylko 2 lepsze dziewczyny) i do tego grają jeszcze w I lidze (tam dochodzą tylko 4 lepsze)
- niesmiertelna
- Nowy na forum
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”