MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

:|

Postautor: #18 » 28 marca 2007, 06:43

ooooooo tak przewage ma moze jeszcze powiesz ze nad hhhhmmmmm muksem łksem moze wisla no tak maja przewage zwlaszcza jak dziewczynki kozluja wylacznie prawa reka......dobra nie kloce sie bo mi sie juz nie chce poczekamy zobaczymy pozdro!!

;)

Postautor: ;) » 28 marca 2007, 14:16

no wlasnie... poczekamy zobaczymy :] powiem ci tylko ze sie mylisz :P

Basketball_player_13

Postautor: Basketball_player_13 » 04 kwietnia 2007, 17:06

Rzeszow to utalentowany zespol,lecz ostatnio przegrtal z elblagiem 19 pkt w cwiercwinalach

;))

Postautor: ;)) » 05 kwietnia 2007, 14:40

Basketball_player_13 pisze:Rzeszow to utalentowany zespol,lecz ostatnio przegrtal z elblagiem 19 pkt w cwiercwinalach

wieesz... ten turniej we Wrocławiu to lekki niewypał. Słaba organizacja. MLKS zakwaterowany w akademiku, nieprzespane noce zrobiły swoje ;PP

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 05 kwietnia 2007, 15:46

Ja to jestem ciekawa, czemu np Muks nie ma takich problemow, one poprsotu graja i wszystkich ogrywaja i nigdy ani sedziowie ani zakwaterowanie ani nic im nie przeszkadza. No tak, ale takie same warunki we Wroclawiu mialy inne zespoly , no oczywiscie oprocz wroclawia, ktory w tych rozgrywkach malo sie liczyl.

player_13

Postautor: player_13 » 05 kwietnia 2007, 16:24

z pewnoscia zgadzam sie z niesmiertelna

Wera

To jasne kto bedzie MP

Postautor: Wera » 05 kwietnia 2007, 19:04

To jasne że Elbląg bedzie górą,laski są świetnie przygotowane do MP i napewno pokażą na co ich stać:)

;))

Postautor: ;)) » 05 kwietnia 2007, 20:30

niesmiertelna pisze:Ja to jestem ciekawa, czemu np Muks nie ma takich problemow, one poprsotu graja i wszystkich ogrywaja i nigdy ani sedziowie ani zakwaterowanie ani nic im nie przeszkadza. No tak, ale takie same warunki we Wroclawiu mialy inne zespoly , no oczywiscie oprocz wroclawia, ktory w tych rozgrywkach malo sie liczyl.

no i tu sie mylisz ;] inne druzyny mieszkaly gdzie indziej ;] jednak brak snu troche przeszkadza w grze

:))

Re: To jasne kto bedzie MP

Postautor: :)) » 05 kwietnia 2007, 20:32

Wera pisze:To jasne że Elbląg bedzie górą,laski są świetnie przygotowane do MP i napewno pokażą na co ich stać:)

z tym tez sie nie zgodze. Elbląg przegrał z Nowym Targiem. Heh a MLKS wygrał z Nowym Targiem ogromną różnicą punktów (około 30 pkt).

gosc

Postautor: gosc » 05 kwietnia 2007, 20:45

Inne druzyny we Wrocławiu mieszkały w innym akademiku ,o wiele dalej od hali,wy okolo 300 m !!! I te inne nie narzekały a wy tak!!!! Chyba malo jezdzicie po tego typu imprezach bo nie wiecie jakie warunki mozna zastac / internaty z 5-cio osobowymi pokojami , z zasra..... kiblami itp./ a tu pokoje 2-3 osobowe z łazienkami/ ale zlej baletnicy to i rabek od spodnicy przeszkadza..........mozna bylo zakwaterowac was w hotelu ***** ale kto za to by zaplacil ?????

Postautor: :)) » 05 kwietnia 2007, 20:49

ale czemu mowisz wy? nie jestem z druzyny. a dziewczyny z MLKS dużo jezdza po turniejach i rzeczywiscie sa gorsze warunki, ale przynajmniej jest cicho.

Postautor: :)) » 05 kwietnia 2007, 20:50

oo i jeszcze cos... nie wydaje mi sie zeby czterem osobom na dwóch łóżkach było wygodnie

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 05 kwietnia 2007, 21:42

Cos strasznie nie lubisz Elblaga. Zgadzam sie Elblag zagral fatalny mecz z Nowym targiem, ale wyszlo zmeczemie, gdyz kadetki graja tez w juniorkach, ten mecz zdecydowanie powinnismy wygrac 30 pkt. Z rzeszowem tez nie byl dobry, ale jak widac nasza slaba dyspozycja wystarczyla na ten zespol. Aha i rzeszow owszem wygral z nowum targiem duzo roznica pkt (27) ale widzialam tez mecz i dziewczynom z Nowego targu poprstu nie szlo. Bylo ospałe, zaraz po podrozy i przede wszystkim nie trafialy nawet spod kosza i to przyczynilo sie do tak duzego zwycieztwa Rzeszowa, ale ja wcale nie twierdze ze Rzeszow jest zlym zespolem, naprawde sa niezle ale zeby dostac sie do finalu to chyba za malo.

Postautor: :)) » 05 kwietnia 2007, 21:48

tłumaczysz Elbląg złą dyspozycją akurat w tym dniu, wiec ja tak samo tłumacze Rzeszów w meczu z Elblągiem. A co do tego ze dziewczyny są zmeczone to uwierz mi sie zawodniczki z MLKS bardziej :)) grają w kadetkach i juniorkach całe mecze (bo w juniorkach dochadza tylko 2 lepsze dziewczyny) i do tego grają jeszcze w I lidze (tam dochodzą tylko 4 lepsze)

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 06 kwietnia 2007, 06:39

Nie tlumacze, gdyz jakby nie patrzec fakty sa fakty i to my wyszlysmy z 1 miejsca.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”