Koszykareczka ;* pisze:Racja MUKS sie nie rozpadnie. Może i sie ustawiaja kolejki ale zadna dziewczyna nie chce odejsc z klubu . A co do prezesa to po co ciagle sie go czepiacie ? Kazdemy sie zdaza zrobic cos glupiego . ciekawe czemu ciagle sie gada tylko o muksie. nie wierze w to ze w innych zespolach jest jakos idealnie czy cos. Aha ze niby ponosza emocja tak ? ale jakos tylko ciagle czytam ze z muksem ktos wygral jakby to bylo cos no nie wiem wieeelkiego ! ze nie znajdziemy sponsora i takie tam ...
Kochana młoda koszykareczko, jestem szefem marketingu w bardzo dużej firmie i chciałbym Ci coś wyjaśnić.
Po pierwsze. Jeżeli ktoś na publicznym forum chwali się, że wygrał z MUKS, to tylko świadczy o tym, jakie jesteście dobre.
Po drugie. Ile lat istnieje MUKS- 4, ile macie tytułów Mistrza Polski w różnych kategoriach- zdaje się 7. Czy myślisz, że wszyscy ludzie mający firmy lub zajmujący się marketingiem w Poznaniu to idioci, którzy nie zauważają, jak łakomym kąskiem reklamowym jest MUKS. Za relatywnie nieduże pieniądze można reklamować firmę przez wiele lat.Więc czemu do tej pory MUKS nie ma sponsora, oczywiście nie mówię o kupieniu kompletu strojów, ale o prawdziwym sponsoringu. Jak myślisz dlaczego-znam to z autopsji, więc Ci powiem. Bo nikt nie pozwoli sobie na to, by obrażano go w jego własnym gabinecie. Domyślasz się kto przyszedł do mnie po pieniądze. Powiem wprost- dopóki Jabłoński ma coś do powiedzenia w MUKS wolę dać pieniądze na rozgrywki warcabów stupolowych pod wodą.