Turniej kadetek w Poznaniu

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 16 października 2006, 23:36

Anonymous pisze:Śmieszy mnie tylko, że problem, na który ja i sporo innych osób zwracało uwage przez wiele, wiele lat, teraz, gdy dotknął samego ŁKSu, stał się takim skandalem :lol:

Bogu dzieki problem w żaden sposób ŁKSu nie dotknał, więc wywołany w ten sposób do tablicy nawet nie wim jak się do niego odnieść, bo podczas opisywanych wydarzeń zwyczjanie nas już w Poznaniu nie było.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 października 2006, 23:51

Gadasz tam majoneez - każdy problem kogokolwiek z czymkolwiek dotyka bezpośrednio ŁKS - ŁKS nie ma tylko nic wspólnego z sytuacjami, gdy ktoś nie ma żadnego problemu...
ŁKS jest jednocześnie winą, jej bezpośrednią przyczyną, winowajcą, oraz jedynym którego ów czyn dotyczy...

Gość

Postautor: Gość » 17 października 2006, 07:10

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:przypominam, że temat jest o turnieju kadetek, a widzę, że wiesz dużo więcej ode mnie, więc dlaczego dopiero teraz żale do całego świata i pretensjonalny ton. gdzie byłeś lub byłaś wcześniej, gdy ktoś o tym napisał masz wielkie pretensje i kpisz. skoro to trwa 10 lat, to co, wcześniej Ci nie przeszkadzało i dopiero teraz wypluwasz wszystkie żale.

:))))) Nie, nie... nie rozumiemy się ;) Śmieszy mnie tylko, że problem, na który ja i sporo innych osób zwracało uwage przez wiele, wiele lat, teraz, gdy dotknął samego ŁKSu, stał się takim skandalem :lol: Przez te wszystkie lata, wszyscy Forumowicze tu naczytali się mnóstwo historii, a reakcji nie było ŻADNYCH... a teraz płacze, bo po 10 latach jakiś zupełnie marginalny (bez obrazy) turniejek został skażony zachowaniem, które jest typowe od 10 lat w pierwszej lidze i finałach mistrzostw Polski rozmaitego szczebla... ŚMIESZNA SPRAWA... bo brak reakcji wcześniej przez tyle lat większości środowiska świadczy chyba, że tak wolno... CZYŻ NIE? Bo chyba nie powiesz mi, że o pewnych sprawach dowiedziałeś się wraz z niedawną przemową podczas tego turnieju?

Rozumiesz teraz wcześniejsze wypowiedzi? Kpiny...hmmm... nie bardzo... raczej śmiech przez łzy, że koszykówka może upaść do poziomu podobnego, jak polityka;)

Pozdrowionka!

Nie zdążyłem wczoraj, bo zwyczajnie poszedłem spać, węc wyjaśniam, że nie jestem w żaden sposób związany z ŁKS i trochę się dziwię, że zostało to powiązane z ŁKS, bo na samym początku było napisane,że ŁKS wyjechał. Od jakiegoś czasu oglądam MUKS i faktycznie pierwszy raz widziałem takie wystąpienie prezesa. Piszesz, że przez wiele lat zwracałeś ty i wiele innych osób naten problem uwagę, widać bardzo nieskutecznie, albo nie temu komu trzeba.Chciałem tylko zwrócić uwagę mówiąc o " wielkim buum", że tak jak 4 lata temu dziewczyny poszły za Iwoną Jabłońską, tak teraz wędrówka zacznie się w drugą stronę.

koszykara

Postautor: koszykara » 17 października 2006, 07:18

Nie zdążyłem wczoraj, bo zwyczajnie poszedłem spać, węc wyjaśniam, że nie jestem w żaden sposób związany z ŁKS i trochę się dziwię, że zostało to powiązane z ŁKS, bo na samym początku było napisane,że ŁKS wyjechał. Od jakiegoś czasu oglądam MUKS i faktycznie pierwszy raz widziałem takie wystąpienie prezesa. Piszesz, że przez wiele lat zwracałeś ty i wiele innych osób naten problem uwagę, widać bardzo nieskutecznie, albo nie temu komu trzeba.Chciałem tylko zwrócić uwagę mówiąc o " wielkim buum", że tak jak 4 lata temu dziewczyny poszły za Iwoną Jabłońską, tak teraz wędrówka zacznie się w drugą stronę.[/quote]

NO wlasnie ŁKS wyjechał wiec problem ich nie dotknal wiec po co o tym caly czas piszesz...a zreszta MUKS sie nie rozpadnie bo tworza go w wiekszosci zawodniczki bardzo dobre i chca byc razem,grac i odnosic sukcesy....problem glownie dotknal zawodniczki MUKS wiec to one powinny sie tu wyzalac...a widocznie maja dosyc obrazania przez innych i ciaglej krytyki.
PS.MUKS-rodzina

Gość

Postautor: Gość » 17 października 2006, 08:09

Droga koszykaro, skoro mnie cytujesz, to może najpierw przeczytaj dokładnie co napisałem. Zapewniam Cię, że dużo bardziej interesuje mnie los MUKS, niż ŁKS, nie zauważyłem też na tym forum skrajnych przykładów obrażania i krytyki, czasami tylko ponoszą kogoś emocje. W MUKS-ie grają faktycznie bardzo dobre zawodniczki i właśnie dlatego może im się w końcu znudzić wyzywanie przez " prezesa" od najgorszych, a z tego co wiem po wiele z nich już ustawia się kolejka. Obyś miała rację, że MUKS się nie rozpadnie.

Koszykareczka ;*

Postautor: Koszykareczka ;* » 17 października 2006, 16:46

Racja MUKS sie nie rozpadnie. Może i sie ustawiaja kolejki ale zadna dziewczyna nie chce odejsc z klubu . A co do prezesa to po co ciagle sie go czepiacie ? Kazdemy sie zdaza zrobic cos glupiego . ciekawe czemu ciagle sie gada tylko o muksie. nie wierze w to ze w innych zespolach jest jakos idealnie czy cos. Aha ze niby ponosza emocja tak ? ale jakos tylko ciagle czytam ze z muksem ktos wygral jakby to bylo cos no nie wiem wieeelkiego ! ze nie znajdziemy sponsora i takie tam ...

Gość

Postautor: Gość » 17 października 2006, 17:02

[quote="Anonymous"]Droga koszykaro, skoro mnie cytujesz, to może najpierw przeczytaj dokładnie co napisałem. Zapewniam Cię, że dużo bardziej interesuje mnie los MUKS, niż ŁKS, nie zauważyłem też na tym forum skrajnych przykładów obrażania i krytyki, czasami tylko ponoszą kogoś emocje. W MUKS-ie grają faktycznie bardzo dobre zawodniczki i właśnie dlatego może im się w końcu znudzić wyzywanie przez " prezesa" od najgorszych, a z tego co wiem po wiele z nich już ustawia się kolejka. Obyś miała rację, że MUKS się nie rozpadnie.[/quote]

Ty mnie chyba tez nie dokladnie przeczytales ja mowie ze dzieczynom z MUKS-u nie tylko zalezy na grze ale takze na sobie...najwazniejsze jest porozumienie i team bez tego do niczego sie nie dojdzie...a zreszta sprawa prezesa dotyczy glownie MUKS-u...

koszykara

Postautor: koszykara » 17 października 2006, 17:03

[quote="Anonymous"]Droga koszykaro, skoro mnie cytujesz, to może najpierw przeczytaj dokładnie co napisałem. Zapewniam Cię, że dużo bardziej interesuje mnie los MUKS, niż ŁKS, nie zauważyłem też na tym forum skrajnych przykładów obrażania i krytyki, czasami tylko ponoszą kogoś emocje. W MUKS-ie grają faktycznie bardzo dobre zawodniczki i właśnie dlatego może im się w końcu znudzić wyzywanie przez " prezesa" od najgorszych, a z tego co wiem po wiele z nich już ustawia się kolejka. Obyś miała rację, że MUKS się nie rozpadnie.[/quote]

Ty mnie chyba tez nie dokladnie przeczytales ja mowie ze dzieczynom z MUKS-u nie tylko zalezy na grze ale takze na sobie...najwazniejsze jest porozumienie i team bez tego do niczego sie nie dojdzie...a zreszta sprawa prezesa dotyczy glownie MUKS-u...

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 17 października 2006, 20:10

no i po co ta wymiana zdań, jeżeli jedno twierdzi, że białe jest białe(słusznie), drugie, że białe jest czarne i każdy inny pogląd odbiera jako atak na ukochany klub, w którym gra.

marketing

Postautor: marketing » 17 października 2006, 22:36

Koszykareczka ;* pisze:Racja MUKS sie nie rozpadnie. Może i sie ustawiaja kolejki ale zadna dziewczyna nie chce odejsc z klubu . A co do prezesa to po co ciagle sie go czepiacie ? Kazdemy sie zdaza zrobic cos glupiego . ciekawe czemu ciagle sie gada tylko o muksie. nie wierze w to ze w innych zespolach jest jakos idealnie czy cos. Aha ze niby ponosza emocja tak ? ale jakos tylko ciagle czytam ze z muksem ktos wygral jakby to bylo cos no nie wiem wieeelkiego ! ze nie znajdziemy sponsora i takie tam ...

Kochana młoda koszykareczko, jestem szefem marketingu w bardzo dużej firmie i chciałbym Ci coś wyjaśnić.
Po pierwsze. Jeżeli ktoś na publicznym forum chwali się, że wygrał z MUKS, to tylko świadczy o tym, jakie jesteście dobre.
Po drugie. Ile lat istnieje MUKS- 4, ile macie tytułów Mistrza Polski w różnych kategoriach- zdaje się 7. Czy myślisz, że wszyscy ludzie mający firmy lub zajmujący się marketingiem w Poznaniu to idioci, którzy nie zauważają, jak łakomym kąskiem reklamowym jest MUKS. Za relatywnie nieduże pieniądze można reklamować firmę przez wiele lat.Więc czemu do tej pory MUKS nie ma sponsora, oczywiście nie mówię o kupieniu kompletu strojów, ale o prawdziwym sponsoringu. Jak myślisz dlaczego-znam to z autopsji, więc Ci powiem. Bo nikt nie pozwoli sobie na to, by obrażano go w jego własnym gabinecie. Domyślasz się kto przyszedł do mnie po pieniądze. Powiem wprost- dopóki Jabłoński ma coś do powiedzenia w MUKS wolę dać pieniądze na rozgrywki warcabów stupolowych pod wodą.

Gość

Postautor: Gość » 18 października 2006, 16:40

To my zapraszamy sponsorów do Łodzi!! Mamy młode koszykarki (rocznik '92) trenowane przez Krzysztofa Kędzierskiego, obecne wicemistrzynie Polski! Wszelkich sponsorów witamy z otwartymi ramoinami!!

Nieznajomy

!!!!!Jak mozna!!!!

Postautor: Nieznajomy » 18 października 2006, 17:21

Rozumiem zazenowanie co niektorych forumijczykow postawa nowego prezesa klubu "M.u.k.s", ale po co przewijac jeden i ten sam temat zamiast zastanowic sie, ktora zawodniczka turnieju rzeczywiscie byla najlepsza to jest tu nonstop przewijany temat p.Jablonskiego. I tak kazdy wie, ze go nic nie obchodzi to co tu jest naopisane wiec na co te wywody....???Co was obchodzi on i jego zycie jego zachowanie bylo karygodne i on napewno o tym wie...!!!!!

I kogo obchodzi czy za 10 czy za 20... lat zniknie M.U.K.S ??Moze wczesniej Łks Łódź sie wyczerpie...!!!!Na co komu te osady???To jest szczyt wszystkiego by wypisywac takie bzdury!!!!

amon
Nowy na forum

Re: !!!!!Jak mozna!!!!

Postautor: amon » 18 października 2006, 20:44

I tak kazdy wie, ze go nic nie obchodzi to co tu jest naopisane wiec na co te wywody....???Co was obchodzi on i jego zycie jego zachowanie bylo karygodne i on napewno o tym wie...!!!!!

I kogo obchodzi czy za 10 czy za 20... lat zniknie M.U.K.S ??Moze wczesniej Łks Łódź sie wyczerpie...!!!!Na co komu te osady???To jest szczyt wszystkiego by wypisywac takie bzdury!!!![/quote]

Osobiście mam w nosie to co robi prezes i jak wygląda jego życie, nie moje małpy nie mój cyrk. Obchodzi mnie jednak, kto i jak odbiera jego zachowanie. Prezes klubu powinien z racji swojego stanowiska mieć autorytet, przynajmniej wsród młodych sportowców, super go sobie wyrabia. Jestem przerażony Twoją wypowiedzią i bardzo Ci współczuje.

Fool

Postautor: Fool » 19 października 2006, 16:00

nie mozna miec w nosie jego i jego zycia skoro obchodzi cie to co o nim sadza inni chyba nie wiesz co mowisz!!!!!!!!zastanow sie nad swoimi wypowiedziami!!!!!!

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 19 października 2006, 17:38

Fool pisze:nie mozna miec w nosie jego i jego zycia skoro obchodzi cie to co o nim sadza inni chyba nie wiesz co mowisz!!!!!!!!zastanow sie nad swoimi wypowiedziami!!!!!!

To ty się zastanów nad tym co czytasz, czy żeby zrozumieć mój tekst muszę Tobie to wyrysować. Nie interesuje mnie To co robi Pan prezes jako osoba prywatna- nie mój klub w którym jest prezesem i nie moje z nim związane problemy. Obchodzi mi jednak kto go odbiera(młodzież, jeżeli do tej pory się nie zorientowałeś). Moja rada czytaj- od lewego do prawego, a potem komentuj wypowiedzi innych.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”