ćwierćfinały MP juniorek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 10 kwietnia 2007, 13:38

sienot pisze:Można Info na teamt tych drużyn
-TS WISLA Krakow

nie można :D
mistrz, mistrz nasz TS!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 kwietnia 2007, 16:22

Kaśka#4 pisze:
sienot pisze:Można Info na teamt tych drużyn
-TS WISLA Krakow

nie można :D

można, można.
jakieś szczegoly chcesz znać? :lol: 8)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 10 kwietnia 2007, 17:46

Anonymous pisze:Kto mi coś powie o Jeleniej Górze ?? :roll: :roll: :roll: :roll:

to jest wielkaaaa tajemnicaaaa :) :)
ściśle tajne..przyjedź i zobacz :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2007, 18:18

Anonymous pisze:Kto mi coś powie o Jeleniej Górze ?? :roll: :roll: :roll: :roll:

hmmm Jelenia Góra - bardzo ciekawe miasto w południowo-zachodniej części Polski :lol: stolica Sudetów ;-) Coś jeszcze o Jeleniej Cię interesuje 8)

;-)

Gość

Postautor: Gość » 10 kwietnia 2007, 20:04

no no Kuba dzieki za info o Jeleniej Górze :D :D :D

no a tak jak może graja byś mi powiedział ?? prosze :) :) :)

paga

jelnia

Postautor: paga » 10 kwietnia 2007, 20:16

sawa_JGora pisze:

jelenia to oszolomy. niewiele z taktyka graja. najwiecej szczescia to ma chyba Marzena Kowalczyk, zero talentu a duzo szczescia. wysoka zawodniczka. w czolowce tabeli najlepszych strzelcow dolnego slaska. reszta druzyny gra co akurat wyjdzie.

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: jelnia

Postautor: sawa_JGora » 10 kwietnia 2007, 20:30

paga pisze:
sawa_JGora pisze:

jelenia to oszolomy. niewiele z taktyka graja. najwiecej szczescia to ma chyba Marzena Kowalczyk, zero talentu a duzo szczescia. wysoka zawodniczka. w czolowce tabeli najlepszych strzelcow dolnego slaska. reszta druzyny gra co akurat wyjdzie.

ciekawa wypowiedź..

Gość

Postautor: Gość » 10 kwietnia 2007, 20:44

sawa_JGora pisze:
paga pisze:
sawa_JGora pisze:

ciekawa wypowiedź..

prawdziwa..myle sie? wyprowadz mnie z bledu...

.............

Postautor: ............. » 10 kwietnia 2007, 22:19

Anonymous pisze:
sawa_JGora pisze:
paga pisze:
sawa_JGora pisze:

ciekawa wypowiedź..

prawdziwa..myle sie? wyprowadz mnie z bledu...

ja rowniez tak uwazam....wogole sie nie mylisz co do tego zespolu i tej zawodniczki....

Gość

Postautor: Gość » 11 kwietnia 2007, 12:17

ja takie beztalencie to po co ja tak dobrze gryjecie na kazdym prawie meczu sorry :lol: :lol: :lol:

Gość

Postautor: Gość » 11 kwietnia 2007, 12:20

ha tam bym nauczył Magde Sawicka kozłowac i rozgrywające a przedewszyskim Justyne Dudek :D :D :D :D

:/

Postautor: :/ » 11 kwietnia 2007, 12:30

Anonymous pisze:ha tam bym nauczył Magde Sawicka kozłowac i rozgrywające a przedewszyskim Justyne Dudek :D :D :D :D

Po 1. to sam sie najpierw naucz kozłować, a po 2. "przede wszystkim" się pisze oddzielnie tumanie :/

Gość

Postautor: Gość » 11 kwietnia 2007, 13:10

Może mniej emocji, więcej faktów.

karo

Postautor: karo » 11 kwietnia 2007, 14:41

jogis pisze:jesteście może w stanie udzielić jakis bardziej szczegółowych informacji (najlepsze zawodniczki, styl gry) na temat zespołów: SKS 12 Warszawa, UKS OMEGA Gdynia i MKS-MOS KARKONOSZE Jelenia Góra? byłabym wdzięczna bardzo:) salut!
i don't front. i don't stop. i don't play for fame. i don't need approval. i don't play games. i ball.

ja ci powiem o sks12 wa-wa grałam z nimi na turnieju w październiku, uważam że są silnie fizycznie, nie do końca poukładany atak. Tylko jedno powiem jak tam u nich sie gra to sędziowie nie patrzytą jestem bardzo ciekawa jak im by poszło bez swoich sedziów <poprostu> strasznie faulują, ja przez nie miałam połamana kostkę i zerwane wszystkie więzadła pozdro

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 11 kwietnia 2007, 14:48

grupa III

piatek 13.04.07
14:30
MKK ŻYRARDÓW
OSTROVIA OSTRÓW WLKP.
16:30
AZS PWSZ GORZÓW WLKP.
GUKS GWAREK PAWŁOWICE