sienot pisze:Można Info na teamt tych drużyn
-TS WISLA Krakow
nie można
Moderator: Moderatorzy
Kaśka#4 pisze:sienot pisze:Można Info na teamt tych drużyn
-TS WISLA Krakow
nie można
sawa_JGora pisze:Anonymous pisze:Kto mi coś powie o Jeleniej Górze ??![]()
![]()
![]()
paga pisze:sawa_JGora pisze:Anonymous pisze:Kto mi coś powie o Jeleniej Górze ??![]()
![]()
![]()
jelenia to oszolomy. niewiele z taktyka graja. najwiecej szczescia to ma chyba Marzena Kowalczyk, zero talentu a duzo szczescia. wysoka zawodniczka. w czolowce tabeli najlepszych strzelcow dolnego slaska. reszta druzyny gra co akurat wyjdzie.
sawa_JGora pisze:paga pisze:sawa_JGora pisze:Anonymous pisze:Kto mi coś powie o Jeleniej Górze ??![]()
![]()
![]()
jelenia to oszolomy. niewiele z taktyka graja. najwiecej szczescia to ma chyba Marzena Kowalczyk, zero talentu a duzo szczescia. wysoka zawodniczka. w czolowce tabeli najlepszych strzelcow dolnego slaska. reszta druzyny gra co akurat wyjdzie.
ciekawa wypowiedź..
Anonymous pisze:sawa_JGora pisze:paga pisze:sawa_JGora pisze:Anonymous pisze:Kto mi coś powie o Jeleniej Górze ??![]()
![]()
![]()
ciekawa wypowiedź..
prawdziwa..myle sie? wyprowadz mnie z bledu...
jogis pisze:jesteście może w stanie udzielić jakis bardziej szczegółowych informacji (najlepsze zawodniczki, styl gry) na temat zespołów: SKS 12 Warszawa, UKS OMEGA Gdynia i MKS-MOS KARKONOSZE Jelenia Góra? byłabym wdzięczna bardzo:) salut!
i don't front. i don't stop. i don't play for fame. i don't need approval. i don't play games. i ball.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości