Co z męską częścią??

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
basketman
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Co z męską częścią??

Postautor: basketman » 07 stycznia 2006, 14:06

Mam pytanko CCC to dobry organizacyjnie klub ma wiele grup młodzieżowych (same dziewczęce) rozumiem, że to żeński klub koszykarski, ale chyba niew wiecie ile członków męskiej części miasta marzy chociaż o jednej grupie młodzieżowej (np. Ja :)) Warto się nad tym ZASTANOWIĆ, bo na facetach TEŻ SIĘ DA ZAROBIĆ.
Kto jest za niech piszę!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 stycznia 2006, 14:56

wiesz czemu w polkowicach nie powstala meska koszykowka ?? prawdopodobnie z tego wzgledu ze jest drozsza w utrzymaniu a w damskiej nie trzeba tyle kasy co meskiej. Chociaz jakis mlodziezowy zespol mogl by byc ale watpie:P
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 17:55

juz widze te wiadomosci w tv "rozgoryczeni koszykarze z polkowic domoagaja sie swojej druzyny"... :wink: a tak na powaznie to trzeba by bylo dojsc do kogos kto decyduje w klubie i go namowic
Obrazek

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 07 stycznia 2006, 18:24

ginda pisze:wiesz czemu w polkowicach nie powstala meska koszykowka ?? prawdopodobnie z tego wzgledu ze jest drozsza w utrzymaniu a w damskiej nie trzeba tyle kasy co meskiej. Chociaz jakis mlodziezowy zespol mogl by byc ale watpie:P
prawda u mnie tez by sie przydał chodź gram w piłkje nożna wiem znam dużą grupe ludzi co marzą by chodzić na treningi a nie rzucać piłka na betonowych boiskach...

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 18:44

..::Michał::.. pisze:
ginda pisze:wiesz czemu w polkowicach nie powstala meska koszykowka ?? prawdopodobnie z tego wzgledu ze jest drozsza w utrzymaniu a w damskiej nie trzeba tyle kasy co meskiej. Chociaz jakis mlodziezowy zespol mogl by byc ale watpie:P
prawda u mnie tez by sie przydał chodź gram w piłkje nożna wiem znam dużą grupe ludzi co marzą by chodzić na treningi a nie rzucać piłka na betonowych boiskach...

ale pomysl ze sa takie miejsca w Polsce ze nawet takich betonowych boisk nie maja... a nie wiadomo jakie talenty sie marnuja... alto jest Polska nie elegancja... :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 07 stycznia 2006, 23:34

Bardzo dużo racji macie panowie. Bo sport w POlsce generalnie zależy albo od kaprysu jakiegoś lokalnego władcy portfeli, albo innych zapaleńców. Nie ma mowy ( poza wyjątkiami ) o systematyczej pracy z mlodzieżą są tylko zrywy zapału i samotne wyspy inicjatyw ( vide ŁKS i zespoły kadetek oraz młodziczek prowadzone przez trenerów Agafoniową, Jodeikaite i Kędzierskiego )

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 stycznia 2006, 11:42

a ja dzis cos slyszalem o powstajacej w polkowicach grupie mlodziezowej meskiej. Ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie i czy to prawda.:)

co do pracy z mlodzieza to powiem tak, gadaja ze Klose, Delura, Podolski sa polakami i powinni grac w rep. polski, ale prawda jest taka ze gdyby trenerzy z niemiec to by Ci pilkarze nie doszli do takiego poziomu w polsce. Chce jeszcze powiedziec ze w niemczech jest jeszcze kilkadziesiat polakow grajacych w zespolach juniorskich zobaczymy czy do czegos dojda w Deutschlandach pewnie duza czesc tak.
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 08 stycznia 2006, 11:50

dokladnie!!! a w polsce co 10 lat trafi sie zurawski i wszyscy krzycza ze niemcy kradna nam pilkarzy czy ogolnie sportowcow a to jest tylko i wylacznie nasza wina ze oni za mlodu sa juz tam
Obrazek

Awatar użytkownika
basketman
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Taka prawda

Postautor: basketman » 10 stycznia 2006, 18:38

Ta Polska to bardzo zorganizowany kraj. Aż głowa boki jak pomyśleć ile talentów się marnuje we wszystkich dziedzinach sportu poczynąjac na koszu męskim co wygląda najbardziej ubogo w Polsce. Co nie zmienia faktu, że w Polkowicach nie ma gdzie trenować. A wogóle ja też słyszałem, że jest możliwość w Polkowicach tylko zapewne trzeba się tym zająć (bardziej zaangażować). Ty Ginda to tam bramkarz z Górnika ty masz spokój, a ja??
Też bym sobie potrenował :), ale kosza. Narazie nie ma gdzie :) Ale licze, że coś wyjdzie tu w Polkowicach, bo napewno znalazło by się chłopków do grania w to nie śmiem wątpić :)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 10 stycznia 2006, 18:48

oo widze ze Ginda to moj kolega po fachu.... :D
Obrazek

Awatar użytkownika
basketman
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: basketman » 11 stycznia 2006, 16:49

Ja też byłem twoim kolegą po fachu z rok temu, a gidy kolegą po fachu i z drużyny. :P:P Ale mnie wyrzucili. I nawet się ciesze

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 11 stycznia 2006, 18:00

ach byci golkiperem to wspaniala sprawa... zwlaszcza gdy sie dostanie pierwsze wyroznienie w jakims turnieju czy lidze....
Obrazek

Awatar użytkownika
basketman
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: basketman » 12 stycznia 2006, 13:47

Nom nom giduś (ginda) troche ich ma uwierz zarąbiście chłopak broni.
A co byc goalkiperem podoba mi sie ale wole KOSZ. :P:P:P

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 12 stycznia 2006, 14:08

umnie ostatnio z forma tak sobie ale zobaczymy na lige w marcu:):)oFca jak tam kostka?
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
basketman
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: basketman » 12 stycznia 2006, 16:49

A nie narzekam moze bede zdrowy po feriach po za tym to nie kosta tylko staw skokowy hhehehe. PEACE YO!!!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”