Kto jest za niech piszę!!
Co z męską częścią??
Moderator: Moderatorzy
- basketman
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Co z męską częścią??
Mam pytanko CCC to dobry organizacyjnie klub ma wiele grup młodzieżowych (same dziewczęce) rozumiem, że to żeński klub koszykarski, ale chyba niew wiecie ile członków męskiej części miasta marzy chociaż o jednej grupie młodzieżowej (np. Ja
) Warto się nad tym ZASTANOWIĆ, bo na facetach TEŻ SIĘ DA ZAROBIĆ.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
wiesz czemu w polkowicach nie powstala meska koszykowka ?? prawdopodobnie z tego wzgledu ze jest drozsza w utrzymaniu a w damskiej nie trzeba tyle kasy co meskiej. Chociaz jakis mlodziezowy zespol mogl by byc ale watpie:P
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
prawda u mnie tez by sie przydał chodź gram w piłkje nożna wiem znam dużą grupe ludzi co marzą by chodzić na treningi a nie rzucać piłka na betonowych boiskach...ginda pisze:wiesz czemu w polkowicach nie powstala meska koszykowka ?? prawdopodobnie z tego wzgledu ze jest drozsza w utrzymaniu a w damskiej nie trzeba tyle kasy co meskiej. Chociaz jakis mlodziezowy zespol mogl by byc ale watpie:P
..::Michał::.. pisze:prawda u mnie tez by sie przydał chodź gram w piłkje nożna wiem znam dużą grupe ludzi co marzą by chodzić na treningi a nie rzucać piłka na betonowych boiskach...ginda pisze:wiesz czemu w polkowicach nie powstala meska koszykowka ?? prawdopodobnie z tego wzgledu ze jest drozsza w utrzymaniu a w damskiej nie trzeba tyle kasy co meskiej. Chociaz jakis mlodziezowy zespol mogl by byc ale watpie:P
ale pomysl ze sa takie miejsca w Polsce ze nawet takich betonowych boisk nie maja... a nie wiadomo jakie talenty sie marnuja... alto jest Polska nie elegancja...
Bardzo dużo racji macie panowie. Bo sport w POlsce generalnie zależy albo od kaprysu jakiegoś lokalnego władcy portfeli, albo innych zapaleńców. Nie ma mowy ( poza wyjątkiami ) o systematyczej pracy z mlodzieżą są tylko zrywy zapału i samotne wyspy inicjatyw ( vide ŁKS i zespoły kadetek oraz młodziczek prowadzone przez trenerów Agafoniową, Jodeikaite i Kędzierskiego )
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
a ja dzis cos slyszalem o powstajacej w polkowicach grupie mlodziezowej meskiej. Ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie i czy to prawda.
co do pracy z mlodzieza to powiem tak, gadaja ze Klose, Delura, Podolski sa polakami i powinni grac w rep. polski, ale prawda jest taka ze gdyby trenerzy z niemiec to by Ci pilkarze nie doszli do takiego poziomu w polsce. Chce jeszcze powiedziec ze w niemczech jest jeszcze kilkadziesiat polakow grajacych w zespolach juniorskich zobaczymy czy do czegos dojda w Deutschlandach pewnie duza czesc tak.
co do pracy z mlodzieza to powiem tak, gadaja ze Klose, Delura, Podolski sa polakami i powinni grac w rep. polski, ale prawda jest taka ze gdyby trenerzy z niemiec to by Ci pilkarze nie doszli do takiego poziomu w polsce. Chce jeszcze powiedziec ze w niemczech jest jeszcze kilkadziesiat polakow grajacych w zespolach juniorskich zobaczymy czy do czegos dojda w Deutschlandach pewnie duza czesc tak.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
- basketman
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Taka prawda
Ta Polska to bardzo zorganizowany kraj. Aż głowa boki jak pomyśleć ile talentów się marnuje we wszystkich dziedzinach sportu poczynąjac na koszu męskim co wygląda najbardziej ubogo w Polsce. Co nie zmienia faktu, że w Polkowicach nie ma gdzie trenować. A wogóle ja też słyszałem, że jest możliwość w Polkowicach tylko zapewne trzeba się tym zająć (bardziej zaangażować). Ty Ginda to tam bramkarz z Górnika ty masz spokój, a ja??
Też bym sobie potrenował
, ale kosza. Narazie nie ma gdzie
Ale licze, że coś wyjdzie tu w Polkowicach, bo napewno znalazło by się chłopków do grania w to nie śmiem wątpić 
Też bym sobie potrenował
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”