KIBIC pisze:wlodi9 pisze:zadnych fot kibiców, do BANII !! sorki za szczerosc

A co Ty jesteś jakiś model żeby Ci robić zdjęcia
Koszykarki są najważniejsze na meczu a nie kibice więc sorry sam jesteś do BANII

ps2.

Ktoś ma więcej fotek tych dziewczyn , które tańczyły ?
Po 1. Może pochopnie wlodi9 określił fotki jako "do bani", ale ja też nie widzę nic szczególnego w tych zdjęciach. Bardzo fajnie, że znajdują się osoby, które takowe zdjęcia robia i ciesze się, że mogłem obejrzeć zdjęcia z tego meczu. Ale zdjęcia, które maja obrazować przebieg spotkania, to nie tylko zdjęcia zawodniczek na parkiecie, ale także zdjęcia kibiców (chociaż tych dopingujacych), opraw meczowych itp. Trzeba pamietać bowiem, że istnieje spora grupka ludzi, którzy przychodzą na mecze głównie kibicować, a nie tylko mecz ogladać. A z racji tego, że jestesmy na forum dla kibiców, takich osób jest tu podejrzewam (choć mogę się mylić) najwiecej. Sam poświęcam zdecydowanie wiele więcej czasu na organizację klubu kibica i opraw meczowych oraz organizację wyjazdów niż na samo śledzenie przebiegu spotkania. Więc jako kibic chciałbym zobaczyć na zdjęciach także efekty pracy kibiców z innych miast. Nie ma w tym chyba nic dziwnego.
Po 2. KIBIC, a do Ciebie prośbę mam

Zmień nick na PIKNIK i bedzie wszystko jasne

Pozdrawiam i jednocześnie zapraszam do Gorzowa na mecz z Lotosem. Przyjdź do sektora dla KK w Gorzowie, masz ode mnie popcorn i colę, żebyś z wprawy nie wypadł

Powinieneś dodać, że "dla Ciebie" koszykarki są najważniejsze na meczu, bo zabrzmiało to jak jakiś wyciąg z regulaminu. Są KIBICE, dla których koszykarki w czasie meczu schodzą na drugi plan. Ale co Ty o tym możesz wiedzieć. Na koszykarskich halach jest to może mało widoczne, ale na piłkarskich boiskach o wiele bardziej.