Zdjęcia AZS - ENERGA

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 29 października 2007, 22:01

Yess pisze:Spoko, nastepnym razem bedzie wiecej kibicow...
Chociaz apropos tego jest pewna zaleznosc. Bo... bezsensowne jest fotografowanie ludzi siedzacych sobie na krzeselkach (bez obrazy). Zeby bylo zdjecie, musi byc ciekawy obiekt, a takowych ciezko.

Co do Weroniki - mozna marudzic,ze duzo, ale nikt nie zaplaci za zdjecie zawodniczek bez pilek (a ona miala ich najwiecej), a co za tym idzie - mala sugestia - portreciki mozna trzaskac u cioci na imieninach.

pozdro

Ja mowie o KIBICACH, nie PIKNIKACH !!!!!!!!!!!!!!! Ale widze ze nie czaisz o co mi chodzi ?? Portrecikach? hehe, zrob fote z imienin, na ktorych beda flagi, doping i inne atrybuty kibicowskie !!! Przybije Ci piatke jak tak owe tu wkliesz :) , Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Barti
Żak

Postautor: Barti » 29 października 2007, 23:14

KIBIC pisze:
wlodi9 pisze:zadnych fot kibiców, do BANII !! sorki za szczerosc :lol:

A co Ty jesteś jakiś model żeby Ci robić zdjęcia :lol:
Koszykarki są najważniejsze na meczu a nie kibice więc sorry sam jesteś do BANII :lol:
ps2. ;) Ktoś ma więcej fotek tych dziewczyn , które tańczyły ?

Po 1. Może pochopnie wlodi9 określił fotki jako "do bani", ale ja też nie widzę nic szczególnego w tych zdjęciach. Bardzo fajnie, że znajdują się osoby, które takowe zdjęcia robia i ciesze się, że mogłem obejrzeć zdjęcia z tego meczu. Ale zdjęcia, które maja obrazować przebieg spotkania, to nie tylko zdjęcia zawodniczek na parkiecie, ale także zdjęcia kibiców (chociaż tych dopingujacych), opraw meczowych itp. Trzeba pamietać bowiem, że istnieje spora grupka ludzi, którzy przychodzą na mecze głównie kibicować, a nie tylko mecz ogladać. A z racji tego, że jestesmy na forum dla kibiców, takich osób jest tu podejrzewam (choć mogę się mylić) najwiecej. Sam poświęcam zdecydowanie wiele więcej czasu na organizację klubu kibica i opraw meczowych oraz organizację wyjazdów niż na samo śledzenie przebiegu spotkania. Więc jako kibic chciałbym zobaczyć na zdjęciach także efekty pracy kibiców z innych miast. Nie ma w tym chyba nic dziwnego.
Po 2. KIBIC, a do Ciebie prośbę mam :D Zmień nick na PIKNIK i bedzie wszystko jasne :D Pozdrawiam i jednocześnie zapraszam do Gorzowa na mecz z Lotosem. Przyjdź do sektora dla KK w Gorzowie, masz ode mnie popcorn i colę, żebyś z wprawy nie wypadł :D Powinieneś dodać, że "dla Ciebie" koszykarki są najważniejsze na meczu, bo zabrzmiało to jak jakiś wyciąg z regulaminu. Są KIBICE, dla których koszykarki w czasie meczu schodzą na drugi plan. Ale co Ty o tym możesz wiedzieć. Na koszykarskich halach jest to może mało widoczne, ale na piłkarskich boiskach o wiele bardziej.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 października 2007, 00:59

Podziękowanie koszykarek za doping:

Obrazek
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 30 października 2007, 12:03