Szaliki MZKS STAL BRZEG - zamówienie!
Moderator: qBK
gdyby mnie to nie irytowalo to bym sie nie czepial, dla mnie wazny jest tekst a nie pelno kolorowych obrazkow, w brzegu tramwajow nie ma a do wrocka nie chce mi sie jechac specjalnie zeby sie czepic, zreszta jak wspomnial qbk to ogolnie przyjete zasady forum zeby nie przesadzac z wielkoscia banerow, wiec moja uwaga jest jak najbardziej na miejscu.
-
Michal-WKS nzlg
MuFa pisze:gdyby mnie to nie irytowalo to bym sie nie czepial, dla mnie wazny jest tekst a nie pelno kolorowych obrazkow, w brzegu tramwajow nie ma a do wrocka nie chce mi sie jechac specjalnie zeby sie czepic, zreszta jak wspomnial qbk to ogolnie przyjete zasady forum zeby nie przesadzac z wielkoscia banerow, wiec moja uwaga jest jak najbardziej na miejscu.
Spoko, stąd też te gigantyczne banery zostały zastąpione przez nowe (mniejsze), spełniające wymogi niniejszego forum i nikt nie ośmielił się protestować nawet (przyznaliśmy się do błędu, który wynikał z braku kompetencji w dziedzinie informatyki).
Temat dotyczy przede wszystkim zamówienia szalików MZKS "Stal" Brzeg. Jest ono obecnie już realizowane przez firmę Kibicowskie.pl. Uprzejmie więc bym prosił Moderatora o zamknięcie tego topica (mam nadzieję, że moja prośba nie będzie rzucona w próżnie i qBK zareaguje równie szybko jak z bannerami). Serdecznie pzdr! Z góry thx!
Była, jest i będzie brzeska Stal! / Hey Śląsk!