Szaliki MZKS STAL BRZEG - zamówienie!

Moderator: qBK

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 kwietnia 2007, 11:46

gdyby mnie to nie irytowalo to bym sie nie czepial, dla mnie wazny jest tekst a nie pelno kolorowych obrazkow, w brzegu tramwajow nie ma a do wrocka nie chce mi sie jechac specjalnie zeby sie czepic, zreszta jak wspomnial qbk to ogolnie przyjete zasady forum zeby nie przesadzac z wielkoscia banerow, wiec moja uwaga jest jak najbardziej na miejscu.

Michal-WKS nzlg

Postautor: Michal-WKS nzlg » 29 kwietnia 2007, 09:06

MuFa pisze:gdyby mnie to nie irytowalo to bym sie nie czepial, dla mnie wazny jest tekst a nie pelno kolorowych obrazkow, w brzegu tramwajow nie ma a do wrocka nie chce mi sie jechac specjalnie zeby sie czepic, zreszta jak wspomnial qbk to ogolnie przyjete zasady forum zeby nie przesadzac z wielkoscia banerow, wiec moja uwaga jest jak najbardziej na miejscu.

Spoko, stąd też te gigantyczne banery zostały zastąpione przez nowe (mniejsze), spełniające wymogi niniejszego forum i nikt nie ośmielił się protestować nawet (przyznaliśmy się do błędu, który wynikał z braku kompetencji w dziedzinie informatyki).

Temat dotyczy przede wszystkim zamówienia szalików MZKS "Stal" Brzeg. Jest ono obecnie już realizowane przez firmę Kibicowskie.pl. Uprzejmie więc bym prosił Moderatora o zamknięcie tego topica (mam nadzieję, że moja prośba nie będzie rzucona w próżnie i qBK zareaguje równie szybko jak z bannerami). Serdecznie pzdr! Z góry thx!

Była, jest i będzie brzeska Stal! / Hey Śląsk!

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 29 kwietnia 2007, 11:29

Ok, temat zamknięty, a wszelkie sprawy off-topicowe proszę załatwiać na privie.

Wróć do „KS Odra Brzeg”