Z CCC w niedzielę
Moderator: qBK
Więc miło było i NARA
bede czyścił.........
Roman pisze::evil:![]()
![]()
![]()
No widze Piotro że znów udzieliły Ci sie ferie i zapier d a l a sz na klawiaturze byle co byle gdzie i byle jak
Myślałem że już skapowałeś o co chodzi ale sie pomyliłem twoja prawidłowa podkreslam PRAWIDLOWA reakcja na moich pare słów była chwilowa.Znów gdzie sie popatrze to k u r w a Piotro i Piotro
![]()
![]()
![]()
![]()
Dużo osób dopytuje sie kto to jest ten kolo który jest wszedzie i ma swoim zdaniem tak rozległą wiedze na temat koszykówki ( w co wiele no dobra WSZYSCY wątpią
)
![]()
![]()
i naprawde zluzuj bo sie czasami żygać chce po twoich "ambitnych" elaboratach
![]()
Więc miło było i NARA![]()
![]()
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
-
tytuSS
Roman pisze::evil:![]()
![]()
![]()
No widze Piotro że znów udzieliły Ci sie ferie i zapier d a l a sz na klawiaturze byle co byle gdzie i byle jak
Myślałem że już skapowałeś o co chodzi ale sie pomyliłem twoja prawidłowa podkreslam PRAWIDLOWA reakcja na moich pare słów była chwilowa.Znów gdzie sie popatrze to k u r w a Piotro i Piotro
![]()
![]()
![]()
![]()
Dużo osób dopytuje sie kto to jest ten kolo który jest wszedzie i ma swoim zdaniem tak rozległą wiedze na temat koszykówki ( w co wiele no dobra WSZYSCY wątpią
)
![]()
![]()
i naprawde zluzuj bo sie czasami żygać chce po twoich "ambitnych" elaboratach
![]()
Więc miło było i NARA![]()
![]()
a to znaczy ze jak sie nie znam na koszykowce to nie moge sie tu wypowiadac? Ja nigdy nie powiedzialem ze sie znam na koszu ale kibicuje naszej druzynie. I przepraszam bardzo kto sie tak o mnie wypytuje? i po czym sie tak strasznie chce zygac? jesli taka jest wola specjalistow to naprawde moge przestac pisac na tym forum jesli tego chcecie
-
Gość
Mlody pisze:Piotro pisze:widze ze moj ulubiony kolega tez ma glod kibicowaniato bedzie nas dwoch co najmniej
przewiduje ze bedzie mocno
ktos tu ma za mocne mniemanie o sobie...czas to zmienic
widze ze nie mozna sobie pozartowac
Piotro pisze:Mlody pisze:Piotro pisze:widze ze moj ulubiony kolega tez ma glod kibicowaniato bedzie nas dwoch co najmniej
przewiduje ze bedzie mocno
ktos tu ma za mocne mniemanie o sobie...czas to zmienic
widze ze nie mozna sobie pozartowaci zapewniam mniemanie o sobie mam prawidlowe
i chcialbym juz zakonczyc ten spor ok?
Nikt tu ci niezabrania pisania na forum
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty