Z CCC w niedzielę

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 30 stycznia 2006, 19:13

hmm zapewne przesunie sie caly terminarz PLKK :?
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 31 stycznia 2006, 17:48

Z CCC w środę - 8 lutego, a z Lotosem w najbliższą niedzielę o 17.00
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Gość

Postautor: Gość » 31 stycznia 2006, 19:59

wszystko poprzesówane boshe ale zonk trudno poczekamy nie ma innego wyjscia :evil:

Awatar użytkownika
paluchvip
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: paluchvip » 31 stycznia 2006, 20:09

Dotrwam do meczu z CCC ale bede miał siłe bede kibicował jak nigdy:):) to joz 8 luty :)
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 31 stycznia 2006, 20:39

widze ze moj ulubiony kolega tez ma glod kibicowania :wink: to bedzie nas dwoch co najmniej :D przewiduje ze bedzie mocno
Obrazek

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 01 lutego 2006, 00:14

Piotro pisze:widze ze moj ulubiony kolega tez ma glod kibicowania :wink: to bedzie nas dwoch co najmniej :D przewiduje ze bedzie mocno

ktos tu ma za mocne mniemanie o sobie...czas to zmienic :twisted:
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Roman
Nowy na forum

Postautor: Roman » 01 lutego 2006, 00:24

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No widze Piotro że znów udzieliły Ci sie ferie i zapier d a l a sz na klawiaturze byle co byle gdzie i byle jak :twisted: Myślałem że już skapowałeś o co chodzi ale sie pomyliłem twoja prawidłowa podkreslam PRAWIDLOWA reakcja na moich pare słów była chwilowa.Znów gdzie sie popatrze to k u r w a Piotro i Piotro :!: :!: :!: :!: :!: Dużo osób dopytuje sie kto to jest ten kolo który jest wszedzie i ma swoim zdaniem tak rozległą wiedze na temat koszykówki ( w co wiele no dobra WSZYSCY wątpią :wink: ) :!: :!: :!: i naprawde zluzuj bo sie czasami żygać chce po twoich "ambitnych" elaboratach :lol:

Więc miło było i NARA :evil: :evil: :evil:
bede czyścił.........

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 01 lutego 2006, 01:11

Roman pisze::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No widze Piotro że znów udzieliły Ci sie ferie i zapier d a l a sz na klawiaturze byle co byle gdzie i byle jak :twisted: Myślałem że już skapowałeś o co chodzi ale sie pomyliłem twoja prawidłowa podkreslam PRAWIDLOWA reakcja na moich pare słów była chwilowa.Znów gdzie sie popatrze to k u r w a Piotro i Piotro :!: :!: :!: :!: :!: Dużo osób dopytuje sie kto to jest ten kolo który jest wszedzie i ma swoim zdaniem tak rozległą wiedze na temat koszykówki ( w co wiele no dobra WSZYSCY wątpią :wink: ) :!: :!: :!: i naprawde zluzuj bo sie czasami żygać chce po twoich "ambitnych" elaboratach :lol:

:lol:
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 01 lutego 2006, 12:21

Zgadzam sie w 100% z wypowiedzią Młodego i Romana :evil: :evil: :evil:

tytuSS

Postautor: tytuSS » 01 lutego 2006, 13:00

Wszystkie mecze ktore zostaky odwolane w niedziele zostaly przelozone na środe 8 lutego...

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 01 lutego 2006, 15:17

Roman pisze::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No widze Piotro że znów udzieliły Ci sie ferie i zapier d a l a sz na klawiaturze byle co byle gdzie i byle jak :twisted: Myślałem że już skapowałeś o co chodzi ale sie pomyliłem twoja prawidłowa podkreslam PRAWIDLOWA reakcja na moich pare słów była chwilowa.Znów gdzie sie popatrze to k u r w a Piotro i Piotro :!: :!: :!: :!: :!: Dużo osób dopytuje sie kto to jest ten kolo który jest wszedzie i ma swoim zdaniem tak rozległą wiedze na temat koszykówki ( w co wiele no dobra WSZYSCY wątpią :wink: ) :!: :!: :!: i naprawde zluzuj bo sie czasami żygać chce po twoich "ambitnych" elaboratach :lol:

a to znaczy ze jak sie nie znam na koszykowce to nie moge sie tu wypowiadac? Ja nigdy nie powiedzialem ze sie znam na koszu ale kibicuje naszej druzynie. I przepraszam bardzo kto sie tak o mnie wypytuje? i po czym sie tak strasznie chce zygac? jesli taka jest wola specjalistow to naprawde moge przestac pisac na tym forum jesli tego chcecie
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 01 lutego 2006, 15:25

widze ostre słowa sie posypały ale nie powinno tak być kibicujemy jednej drużynie i powinniśmy trzymać sie raze !!! i myśle ze powinniscie wytłumaczyc pare spraw i podać ręce !! ODRA BRZEG

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 01 lutego 2006, 15:45

Mlody pisze:
Piotro pisze:widze ze moj ulubiony kolega tez ma glod kibicowania :wink: to bedzie nas dwoch co najmniej :D przewiduje ze bedzie mocno

widze ze nie mozna sobie pozartowac :? i zapewniam mniemanie o sobie mam prawidlowe :wink: i chcialbym juz zakonczyc ten spor ok?
Obrazek

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 01 lutego 2006, 18:27

Piotro pisze:
Mlody pisze:

widze ze nie mozna sobie pozartowac :? i zapewniam mniemanie o sobie mam prawidlowe :wink: i chcialbym juz zakonczyc ten spor ok?

Nikt tu ci niezabrania pisania na forum :evil: Tylko jak ty w temacie piszesz po 10 postów.Jestes na forum miesiac czasu i masz 400 postów zanim coś napiszesz to przeczytaj to kilka razy !!!!!!
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 01 lutego 2006, 19:15

Dzieki Manic ! O to mi właśnie chodzilo! Wreszcie mi ktoś powiedzial o co dokladnie chodzi... I nie mozna bylo tak od razu? Tylko taki najazd na mnie? Spoko juz nie bede tak pisal bedzie umiar :wink: Mam nadzieje ze juz nie bedzie takiej sytuacji jak ta teraz!

Pozdro Dla was wszystkich
Obrazek

Wróć do „KS Odra Brzeg”