paździoch-osanka pisze:Ajjj witam
Ma ktos jakiekolwiek info na temat druzyn ktore startuja i kto z kim gra w 1 kolejce? Hmmm... ja wiem tylko ze w niedziele 15.10. (nie znam jeszcze godz.) CCC Polkowice zmierza sie ze Sleza Wroclaw (tak Rafal?) bo Jelenia Gora gra z MOSem Wroclaw... ajjj a reszta? Nawet nie wiem co sie dzieje w Zgorzelcu... czy startuje Osa w rozgrywkach czy nie...
Prosze o jakies info...
Na
http://www.dzkosz.wroclaw.pl nic nie ma...

a na stronoe Gilusa takze... Rozgrywki jeszcze nie rozpoczete

a w ogole Gorzow gra z wami w grupie?? Hmmm
Pozdrawiam wszystkich

Nasza grupa to:
ORZEŁ POLKOWICE
WTK ŚLĘZA SIECHNICE
MOS WROCŁAW
UKS WSCHOWA
MKS STRZELCE OPOLSKIE
MKS MDK KARKONOSZE JELENIA GÓRA
Terminarz rozgrywek podam w przyszłym tygodniu.
Ze Ślęzy odeszła Ola Urban (praca w Policji), doszły: Kasia Suchojad (obecnie Gargasz) i Ewa Nierzwicka z MKS Strzelce Opolskie
MOS Wrocław prawdopodobnie do końca roku 2006 będzie grało bez ich najlepszej zawodniczki - Iwony Winnickiej (rehabilitacja po operacji)
Wschowa będzie chyba grała w takim składzie, jak w poprzednim sezonie. Być moze zostanie wzmocniona kimś z Dudy Leszno (nie mieszczącymi się w składzie w ekstraklasie)
Strzelce Opolskie zostały bardzo osłabione. Odeszły trzy najlepsze zawodnickzi tego zespołu: Daniel (Cukierki Odra Brzeg), Dłutowska (AZS KK Jelenia Góra), Nierzwicka (Ślęza)
Karkonosze będą grały praktycznie w takim składzie, jak w poprzednim sezonie plus jakaś młoda zawodniczka z Polkowic (?)
Pozdrawiam.