Ruszyła oficjalna strona sekcji koszykówki kobiet AZS.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Hamplik pisze:Czytaj uważnie!!! Ja nie mówie, że nie ma takiej opcji. Jak najbardziej jest, tylko u mnie nie działa nie wiedzieć dlaczego. pozdro
a tam nie wiesz gdzie ustawić pewnie
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
Mam jedną uwagę odnośnie stronki. Fajnie by było gdyby były na niej jakieś spotkań ligowych itp. Przydałby sie też opis zawodniczek ze zdjęciem. wiem, że nie prowadze tego, ale jak sobie popatrzylem na inne stronki to między innymi tego nam wlasnie brakuje.
Mozna tez zacząć prowadzic róznego typu statysyki np: kto ma najwiecej zbiorek, punktów itp. oraz jakieś pytania ankietowe dla kibiców typu: która zawodnicza była najlepsza w tym miesiącu itp.
O zdjeciach AZSgirls juz nie wspomne
Mozna tez zacząć prowadzic róznego typu statysyki np: kto ma najwiecej zbiorek, punktów itp. oraz jakieś pytania ankietowe dla kibiców typu: która zawodnicza była najlepsza w tym miesiącu itp.
Daj czas Łukaszowi...Ponoć wszystko jest robione...On tego nie robi tylko jakiś innny koleś...Hamplik pisze:Mam jedną uwagę odnośnie stronki. Fajnie by było gdyby były na niej jakieś spotkań ligowych itp. Przydałby sie też opis zawodniczek ze zdjęciem. wiem, że nie prowadze tego, ale jak sobie popatrzylem na inne stronki to między innymi tego nam wlasnie brakuje.
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
W sezonie 2006/07 (od listopada 2006 do kwietnia 2007) oficjalny serwis naszej Sekcji obejrzało ponad 53 000 użytkowników, z czego 19 543 byli to użytkownicy unikalni!
Wszystkim dziękuje i już teraz obiecuje, że z całą pewnością strona zostanie rozbudowana.
Zgłaszać propozycje na pewno każdą rozważe!
Wszystkim dziękuje i już teraz obiecuje, że z całą pewnością strona zostanie rozbudowana.
Zgłaszać propozycje na pewno każdą rozważe!
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie: