Koszykarki w Radzie Miasta ???

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Koszykarki w Radzie Miasta ???

Postautor: elen » 16 października 2006, 17:21

Dwie nasze koszykarki, a mianowicie Agnieszka Szott i Weronika Toporowska startuja do Rady miasta z listy PISu. Co wy na to?
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 16 października 2006, 22:15

Mniej wiecej na temat odpowiem :wink: . Bardzo lubie i szanuje Ireneusza Madeja, bardzo przyjemnie wspominam czasy jak mialem z nim wf, ale ta reklama pisiorow podczas ostatniego meczu to jzu bylo po prostu przegiecie. Jeszcze dwa lata temu jak koszykowka nie byla tak popularna w naszym miescie, to rozumiem, zeby wymieniac, wszystkich sekretarzy itp itd, ale to cos sie dzialo podczas ostatniego meczu... no nie wiem uprzedzonym jestem w stosunku do pis, ale chyba osamotniony w tym nie jestem, kurcze no niesmaczne to bylo i tyle.
ps jedrzejczak to dobry prezydent 8)

A zeby bylo na temat: koszykarkom zycze powodzenia :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 października 2006, 22:47

Nie jesteś osamotniony kyS. Tez mnie to lekko zniesmaczyło w czasie ostatniego Waszego meczu-ale slyszalem jakieś buczenie, czy to Ty przypadkiem? :wink: :D
Obrazek
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”