Pozdrawiam
2 kolejka 14.10.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Hej,
więc tak przybywam na hale około godzinę przed meczem, motują kosze dopiero:) Pytam się czy potrzebna jest jakaś akredytacja, pani patrzy na mnie jak na głupka;) Za chwilę wchodzą dziewczyny dna hale troszkę zdzwione, że mi się chciało samemu jechać. jeśli chodzi o sale to przedniej urody, nowoczesna itp. Kibiców niestety jak na lekarstwo, zliczyłem dokładnie 56 osób, z czego większość to dzieci lub młodzież. Czasami zrywają sie do dopingu
S, S SMS! Ja w tym dniu zająłem się tylko robieniem fotek samemu ciężko było by coś zrobić:)
no i to było by na tyle...
więc tak przybywam na hale około godzinę przed meczem, motują kosze dopiero:) Pytam się czy potrzebna jest jakaś akredytacja, pani patrzy na mnie jak na głupka;) Za chwilę wchodzą dziewczyny dna hale troszkę zdzwione, że mi się chciało samemu jechać. jeśli chodzi o sale to przedniej urody, nowoczesna itp. Kibiców niestety jak na lekarstwo, zliczyłem dokładnie 56 osób, z czego większość to dzieci lub młodzież. Czasami zrywają sie do dopingu
no i to było by na tyle...
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
osesek pisze:Lisu napisał:
Marco ten z megafonem to Ty?
nie nie było mnie na meczu koszykarek, byłem w tym czasie na piłce nożnej.
Marco to poszedłeś z obron czy sie tak szybko skończyły??
Wyszedłem po skonczeniu obrony, jednak nie czekałem juz na wyniki, ktore mieli ogloscic po 1,5 godzinie od zakonczenia.

WislaLive.pl