3. kolejka 18.10.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
3. kolejka 18.10.2006
3 kolejka - 18.10.2006
godz.18:00 CCC Polkowice - KK AZS Jelenia Góra
godz.17:30 INEA AZS Poznań - KS Cukierki Odra Brzeg
godz.18:00 MTK Polfa Pabianice - TS Wisła Can Pack Kraków
godz.18:00 ŁKS Siemens AGD Łódź - Arcus SMS PZKosz Łomianki
godz.17:00 Nova Trading Toruń - Lotos Gdynia
godz.17:00 Duda PWSZ Leszno - AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski
godz.18:00 CCC Polkowice - KK AZS Jelenia Góra
godz.17:30 INEA AZS Poznań - KS Cukierki Odra Brzeg
godz.18:00 MTK Polfa Pabianice - TS Wisła Can Pack Kraków
godz.18:00 ŁKS Siemens AGD Łódź - Arcus SMS PZKosz Łomianki
godz.17:00 Nova Trading Toruń - Lotos Gdynia
godz.17:00 Duda PWSZ Leszno - AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski
U nas w Łodzi zapowiada się raczej mało emocjonujący mecz a więc i atmosfera na trybunach pewnie będzie senna. Jednak po "falstarcie" w pierwszym meczu będzimy chcieli trochę lepiej się pokazać.
Czy ktoś z Łomianek wybiera się do Łodzi? Jeżeli tak odezwicie się na PW to może się poznamy osobiście na meczu. Oczywiście później bedziemy musieli Was zlać i pociąć kosami

Czy ktoś z Łomianek wybiera się do Łodzi? Jeżeli tak odezwicie się na PW to może się poznamy osobiście na meczu. Oczywiście później bedziemy musieli Was zlać i pociąć kosami
Mytek pisze:czy ktos z Brzegu wybiera sie do nas, do Planetarium??:>Don Igłata? reszta kibiców?
Jakbyś pośledził forum to byś zauważył że takie pytania były zadawane przez innych kibiców AZSu i padły odpowiedzi w tej sprawie z usta brzeskich fanów! Więc Mytek widać że dawno na forum nie byłeś
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Lisu pisze:Czy ktoś z Łomianek wybiera się do Łodzi? Jeżeli tak odezwicie się na PW to może się poznamy osobiście na meczu. Oczywiście później bedziemy musieli Was zlać i pociąć kosami![]()
![]()
![]()
Po takich postach to strach do was jechać..
A tak poważnie to niestety kiepski termin spowodował, że raczej nikogo nie będzie
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Pabianiccy kibice dzisiaj:
EKSTRAKLASA
Doping nieustający przez cały mecz
Ale jaki wódz, taki doping
No i sam wódz

EKSTRAKLASA
Doping nieustający przez cały mecz
Ale jaki wódz, taki doping
No i sam wódz

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Gość
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Słowo ode mnie.
W kwestii kibiców Wisły.... o tym że wczoraj był u nas ktoś z Krakowa dowiedziałem się z Forum. Ja na hali nie słyszałem żadnego dopingu dla Wisły, nie widziałem też żadnych barw tego klubu.
Nas wczoraj w młynie mało
Może 20 osób
Może 25
Zero flag, zero jakiejś planowanej oprawy. Na początku meczu były tylko odpalone sztuczne ognie i to wszystko. Doping.... hmm... BasketFan pisał że było super, ale czy aby napewno??? Nie raz, nie dwa, nie dziesięć prowadziłem już o wiele lepszy doping niż wczoraj
Fakt, że był nieustający przez cały mecz.... czy było -5 punktów czy -40 dopingowaliśmy tak samo!! Powiem nieskromnie że dzięki mnie to, bo w drugiej połowie gdy było już dawno po meczu i na twarzach "młodych" widziałem zrezygnowanie i brak checi do dalszego dopingowania wychodziłem "z siebie" by ich jeszcze poderwać. Udało się, ale za to po zakończeniu meczu byłem tak zjebany że można mi było zaśpiewać "anielski orszak..."
To chyba wszystko byłoby z mojej strony.
P.S. Mam jedną fotkę naszego sektoru ale wstawię ją w innym terminie.
W kwestii kibiców Wisły.... o tym że wczoraj był u nas ktoś z Krakowa dowiedziałem się z Forum. Ja na hali nie słyszałem żadnego dopingu dla Wisły, nie widziałem też żadnych barw tego klubu.
Nas wczoraj w młynie mało
Fakt, że był nieustający przez cały mecz.... czy było -5 punktów czy -40 dopingowaliśmy tak samo!! Powiem nieskromnie że dzięki mnie to, bo w drugiej połowie gdy było już dawno po meczu i na twarzach "młodych" widziałem zrezygnowanie i brak checi do dalszego dopingowania wychodziłem "z siebie" by ich jeszcze poderwać. Udało się, ale za to po zakończeniu meczu byłem tak zjebany że można mi było zaśpiewać "anielski orszak..."
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Przepraszam Szymon że sie tak zapytam a ile Was bywa w sektorze? Mowię o ostatnich latach. Bo wspominasz ze bylo Was malo 20-25 osób? To ilu was bywa zazwyczaj?? :Szymon pisze:Słowo ode mnie.
Nas wczoraj w młynie małoMoże 20 osób
Może 25
Zero flag, zero jakiejś planowanej oprawy. Na początku meczu były tylko odpalone sztuczne ognie i to wszystko. Doping.... hmm... BasketFan pisał że było super, ale czy aby napewno??? Nie raz, nie dwa, nie dziesięć prowadziłem już o wiele lepszy doping niż wczoraj
![]()
Fakt, że był nieustający przez cały mecz.... czy było -5 punktów czy -40 dopingowaliśmy tak samo!! Powiem nieskromnie że dzięki mnie to, bo w drugiej połowie gdy było już dawno po meczu i na twarzach "młodych" widziałem zrezygnowanie i brak checi do dalszego dopingowania wychodziłem "z siebie" by ich jeszcze poderwać. Udało się, ale za to po zakończeniu meczu byłem tak zjebany że można mi było zaśpiewać "anielski orszak..."![]()
![]()
P.S. Moje gratulacje byc moze spoźnione z okazji ścięcia piórek