3. kolejka 18.10.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 października 2006, 00:47

Słuchaj Mikey.....
W zeszłym sezonie kiedy był zanotowany napływ "młodych" na meczach z Wisłą czy Gdynią było obecnych około 50 (a może i nawet wiecej) osób. Po 20 sztuk to przychodziło na mecze z Jelenią Górą czy Chełmem.
Więc biorąc pod uwage "atrakcyjność" naszego wczorajszego rywala to 20-25 osób to jakby nie patrzeć mało było :?

A piórek to się pozbyłem już w maju :(
I nie gratuluj mi tylko lepiej na piwo zaproś :) :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 października 2006, 09:29

Szymon pisze:Słowo ode mnie.
W kwestii kibiców Wisły.... o tym że wczoraj był u nas ktoś z Krakowa dowiedziałem się z Forum. Ja na hali nie słyszałem żadnego dopingu dla Wisły, nie widziałem też żadnych barw tego klubu.

Wyjazd oficjalny plega nie tyle co na dopingu czy posiadaniu barw ale na ujawnieniu się. Czyli nie kryciu sie z tym ze sie przyjechało z innego miasta. Wystarczy ze kibice miejcowi siedzący obok mogli zauwazyc ze ktos jest gosciem. Mogli to zauwazyc np po rekacji po zdobyciu punktów przez wiślaczki, po np wkurzeniu na błedną decyzję itp.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 października 2006, 10:16

Marco, tego nie musisz mi mówić bo wiem o tym :)

Tylko nie zmienia to faktu że nie widziałem i nie słyszałem kibiców Wisły. Być może jest to wina hali. :? .
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 20 października 2006, 16:07

Może dlatego ich nie słyszałeś bo nie prowadzili zorganizowanego dopingu w 4 osoby ? :wink:

Tak czy siak, nie mamy zeraz wyjazdowego :lol:

(a w ogóle to j... uczelnie przez którą sam nie dotarłem)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 października 2006, 18:32

Liquidor pisze:Może dlatego ich nie słyszałeś bo nie prowadzili zorganizowanego dopingu w 4 osoby ?

Co w tym śmiesznego? Ja z K. (nie obecny na forum) dwa sezony temu prowadziliśy doping w Poznaniu we dwóch.

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 20 października 2006, 18:34

Lisu pisze:
Liquidor pisze:Może dlatego ich nie słyszałeś bo nie prowadzili zorganizowanego dopingu w 4 osoby ?

Co w tym śmiesznego? Ja z K. (nie obecny na forum) dwa sezony temu prowadziliśy doping w Poznaniu we dwóch.
Ja potwierdzam...Kolega nie kłamie....Pozdro
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 października 2006, 18:37

Nasz ówczesny wyjazdowy kamerzysta uwiecznił nasze popisy wokalne w Arenie na taśmie video. Swoją drogą to ciekawie musiało wyglądać analizwoanie meczu na video przez sztab trenerski a tu takie niespodziewane wstawki :lol: Było grubo 8)
Ostatnio zmieniony 23 października 2006, 08:49 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 21 października 2006, 14:16

Lisu pisze:

a gdzie napisałem że to śmieszne ? :> jedyne co zrobiłem to stwierdziłem fakt 8)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Kibice”