Zagraj w "Fantasy PLKK" na KKforum!!!
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
-
Invisible
- Nowy na forum
To i ja się dołącze...mimo,że nowy jestem
Ale sporo osób mnie zna
Ale sporo osób mnie zna
Ostatnio zmieniony 22 października 2006, 14:58 przez Invisible, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko Ty !!! W moim sercu Ty !!! Jedna jedyna !!! Niepokonana!!! Wisła Kochana!!!
a Greebo myślal, ze nie będzie zainteresowania. a tu proszę, już 30 osób 
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
czyli w tym momencie 31 osob. Wyjatkowo paskudnie :/ albo jedna grupa 11-zespołowa i 2 10-zespołowe, albo 3 8-zespołowe i 1 7-zespołowa. Tak czy sieak nie specjalnie (choc przychylam sie do tej drugiej wersji). Przydałoby sie zeby jeszcze 1 osoba sie zgłosiła.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Potrzebuje do pomocy podczas draftu jeszcze jedna osobe, grająca w grupie "D":
1. elen
2. fearless
3. Kuba
4. ziomek
5. Szymon - MRKS Włókniarz Pabianice
6. brzydki
7. basketos
8. BlackJuRy
Roboty nie powinno byc za duzo, głownie przysyłanie wiadomosci kolejnym osoba ze nadszedł ich czas głosowania, auaktualnianie listy dostepnych zawodniczek i - ewentualnie zorganizownie draftu w okreslony dzien (jesli uda sie zgromadzic przed wszystkie osoby w tym samym czasie)
1. elen
2. fearless
3. Kuba
4. ziomek
6. brzydki
7. basketos
8. BlackJuRy
Roboty nie powinno byc za duzo, głownie przysyłanie wiadomosci kolejnym osoba ze nadszedł ich czas głosowania, auaktualnianie listy dostepnych zawodniczek i - ewentualnie zorganizownie draftu w okreslony dzien (jesli uda sie zgromadzic przed wszystkie osoby w tym samym czasie)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
no to mineła 20-ta. Osoby ktore sie zgłosiły zostały juz podzielone na grupy, niedługo załoze 4 tematy z draftem kazdej grupy (i losowaniem kolejnosci do draftu). Jelsi jeszcze znajdzie sie jakis chetny to prosze o priva - dołacze ta osobe do ktorejs z grup ale z ostatnim numerem w drafcie.
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:Potrzebuje do pomocy podczas draftu jeszcze jedna osobe, grająca w grupie "D":
1. elen
2. fearless
3. Kuba
4. ziomek
6. brzydki
7. basketos
8. BlackJuRy
Ja sie moge zgłosic do pomocy
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”