Lisu teraz zdecydowanie lepiej
Statystyki wyjazdowe 2006/2007
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Brzeg w Poznaniu też przynajmniej 1 osoba była. Gorzów w Poznaniu na 100% w 11.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
elen pisze:Licząc studentów którzy studiują w Poznaniu ale siedzieli za nami było nas 25 - 27 osób
Ale tutaj nie chodzi o studentów, kierowców autokarów, mężą, chłopaków czy rodziny zawodniczek ale o kibiców którzy dopingowali swój zespół. Widziałem fotki z tego meczu i nigdzie nie widziałem tych 25 osób z gorzowa, na jednej fotce widać kilka osób siedzących z bębnami ale nie jest to 25 osób. Z resztą zainteresowani wiedzą najlepiej.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Lisu myślę, że przy koszykówce powinnismy brać pod uwagę "ujawnienie się" bo np tak jak pisałem Wisły w Pabach 4 + 3 znajomych drużyny i raczej bez dopingu. Wiec musimy ustalić jasne kryteria zaliczenia wyjazdu. Bo watpie aby ktos sie rozdrabnial Ci spiewali , Ci siedzieli, tamci to rodziny itp. Jesli na sektorze niekoniecznie gosci ale tam gdzie siedzieli tworzyli zwartą grupę nie kryjącą się za kim są to mysle ze to bedzie najlepszy sposob na zaliczenie wyjazdu i jego liczbę.

WislaLive.pl
elen pisze:Skro ktos wie lepiej to nie zamierzam sie kłocic
Nie zamierzam się kłócić bo jak napisałem w moim wcześniejszym poście zainteresowani (w tym wypadku kibice AZS Gorzów i AZSu Poznań) wiedzą najlepiej.
Napisałem że po obejrzeniu fotek z meczu nie widzę nigdzie tej grupy 25 kibiców z Gorzowa.
Np. na tej fotce widać kilku gości i jakieś bębny:
http://www.klepka.maniak.pl/azs-gorzow11,10,06%20(35).JPG
Nie mam zamiaru się kłócić. Mam nadzieję że zaprezentujesz nam zdjęcie (a może nawet jakiś filmik) przedstawiający Waszą grupę dopingującą na tym meczu w 25 osób. W dobie aparatów cyfrowych i telefonów komórkowych z aparatem to chyba nie problem. Z resztą większość "wyjazdowiczów" robi sobie pamiątkowe zdjęcia na obcej hali/stadionie.
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Już napisałem ze Cię nie licze bos za Widzewem i kibicowalas Odrze
O przepraszam bardzo..kibicowac to moge tylko 1 klubowi...co nie znaczy,ze nie moge 3mac kciukow za kogos innego
Ostatnio zmieniony 23 października 2006, 22:00 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn