KIBICE

Moderator: qBK

matiu

brzeg - kibice

Postautor: matiu » 23 października 2006, 14:29

Widzialem mecz w TV z Lodzia (Gratulacje dla Lodzi) i nie mowcie takich rzeczy ze jestescie najlepszymi kibicami w polsce itd bo to nie byl rewelacyjny doping malo spiewania tylk bebny a po 1. powinniscie chociaz wstac jak spiewacie a nie dupy wam sie nie chce ruszyc:)

Michal-Lemberg
Amator

Re: brzeg - kibice

Postautor: Michal-Lemberg » 23 października 2006, 14:37

matiu pisze:Widzialem mecz w TV z Lodzia (Gratulacje dla Lodzi) i nie mowcie takich rzeczy ze jestescie najlepszymi kibicami w polsce itd bo to nie byl rewelacyjny doping malo spiewania tylk bebny a po 1. powinniscie chociaz wstac jak spiewacie a nie dupy wam sie nie chce ruszyc:)

matiu, śpiewów było dużo, tylko te bębny wszystko zakłócały... A co do 2. zarzutu to nie widziałem (siedziałem przy ścianie), ale jeśli tak było to niezły babol. :D

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 23 października 2006, 15:15

Szczeże mówiąc nie wiem kto mówił ze uwazamy sie za najlepszych w Polsce ja słysze to po raz pierwszy :shock: a co do stania podczas spiewania to co to znaczy ze mamy wstać, jak dla mnie to nie jest wazne jesli ktoś lubi to niech stoi, indywidualna sprawa i nikt nie ma prawa nas pouczac w tej kwestii :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 23 października 2006, 15:27

Kuba92 pisze:Kibice mistrzostwo Świata. najlepsi w Polsce. Nikt nie jest lepszy.Wielkie Brawa
A to co mzoe jest??

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

brzeg - kibice

Postautor: MatiuJG » 23 października 2006, 15:32

Jedzie ktos moze z kibicow do Jeleniej Góry??

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 23 października 2006, 16:26

MatiuJG pisze:
Kuba92 pisze:Kibice mistrzostwo Świata. najlepsi w Polsce. Nikt nie jest lepszy.Wielkie Brawa
A to co mzoe jest??

A to jest pewnie jakis koleś który ma jakieś 15 lat i jara sie wszystkim co krzyknie na meczu wiec nie piszcie ze My sie uważamy za najlepszych bo to jest bzdura :twisted: a nawet jesli byśmy sie za takich uwazali to, to jest nasza sprawa i po kiego ktos sie wpieprza :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: brzeg - kibice

Postautor: GURU » 24 października 2006, 11:35

matiu pisze:Widzialem mecz w TV z Lodzia (Gratulacje dla Lodzi) i nie mowcie takich rzeczy ze jestescie najlepszymi kibicami w polsce itd bo to nie byl rewelacyjny doping malo spiewania tylk bebny a po 1. powinniscie chociaz wstac jak spiewacie a nie dupy wam sie nie chce ruszyc:)

Ja osobiscie juz poruszalem ta kwestie z paroma osobami i mialo tak byc ze na nowej sali wszyscy beda kibicowac na stojaco, niestety nie ma mnie i nie wiem kiedy bede :( wiec nie moge ocenic "naszego" dopingu. Pozdro dla wszystkich moich ziomów z mlyna.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 24 października 2006, 14:49

co do tego wstawania to jest spory klopot bo nieraz jakis dziadek za mna wyzywal mnie od najgorszych gdy chcialem wstac i dopingowac ze wszystkimi... niestety nie da sie :evil: nawet doszlo do rekoczynow na meczu z Toruniem jakis dziadek uderzyl mojego kolege wlasnie za to ze chcial wstac... :cry: nie wiem co sie dzieje czy nie mozna potraktowac przyjscia na hale jako zabawe i to zabawe z duza liczba ludzi :?:
Obrazek

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 24 października 2006, 15:09

Anonymous pisze:[/img] odra to stara słowo odra cieniutka jest odre trzeba pierd... odra od tego jest

ciekawe dlaczego ten cwaniaczek nie jest na tyle odważny aby sie podpisac pod swoim postem który jest bardzo inteligętny :twisted: :twisted:kolejne dziecko neostrady :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 24 października 2006, 17:35

Jesli nie mozecie wstwac bo jakis dziadek sie pluje moim zdaniem powinnscie miec wlasny sektor tak jak my mamy .Jelenia Góra:)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 25 października 2006, 22:31

Ty jestes z Jeleniej to sobie badz a my jestesmy z Brzegu i u nas jest inaczej przyjedz a zobaczysz a nie sie plujesz bo cos niby w tv widziales..... a wiesz ze w tv jest wyciszony glos i slychac tylko co najglosniejsze?? czyli te 3 bebny ktore nikt nie lubic bo sa zaaaa zaaa glosne ... my w jeleniej bylismy zapraszamy teraz do Brzegu obiecuje ze dostaniecie taki sektor jak w Jeleniej i mozecie tam sobie na "barana" kibicowac !!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 26 października 2006, 15:46

ok spoko a my zapraszamy do Jeleeniej :)

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 26 października 2006, 15:54

Proponowałbym już zakończenie tego obustronnego kozaczenia przez internet. Przed monitorem i klawiaturą każdy jest cwany. Będzie mecz w Brzegu to zobaczymy ilu jeleniogórzan przyjedzie - proste. Brzeżanie zaś będą mogli się wykazać podczas wyjazdu na teren AZS-u. Stop napince! Pzdr!

Brzeg-Południe, Blokowiska, tutaj zawsze Śląsk i Wisła!

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 26 października 2006, 17:37

No i spoko :)

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 26 października 2006, 21:55

popieram pana dwa oczka wyżej!

każdy dla siebie jest najlepszy,,już to przerabialismy nie raz... i już sza o tym:)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Wróć do „KS Odra Brzeg”