Draft Fantasy PLKK - Grupa "C"
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Ja iwdizałem ze wczoraj byl sporo na necie, ale nie mogl glsoowac. A teraz godizny pracy/szkoły wiec moze miec problem z dostepem do sieci.. Wczesniej wybrał dosc szybko.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
gulchynsky
- Młodzik
Jako moderator grupy chyba też mogę coś dodać
Więc po pierwsze: Skoro Invisible nie wybrał do tej pory to pewnie dlatego, że nie mógł, a nie, że nie chciał, więc ja jestem za tym, żeby oczywiście Invisible został z nami. Natomiast jeżeli chodzi o Betti, to bardzo fajnie, że ktoś nowy do nas dołączy i jeżeli jest tak, jak napisał Greebo, że jest często na necie, to jeszcze lepiej. Jakoże zaczyna się już/dopiero II kolejka draftu, gdzie dwie osoby mają już dwie zawodniczki, Betti będzie miała numer 9 w naszej grupie i jak tylko przeczyta ten post, to będzie mogła wybrać dwie koszykarki. Krótko mówiąc - witamy nowego gracza 
-
Invisible
- Nowy na forum
Witajcie!!
Czekaliście na Neofika, a nie poczekaliście na mnie
Wybaczcie,ale mam taką prace a nie inną i czasami jestem w trasie bez kompa!!
A nagle sie wszyscy tak ruszyli do wybierania!
Jeśli moge to bardzo bym prosił:
F - Anna Wielebnowska
Czekaliście na Neofika, a nie poczekaliście na mnie
Wybaczcie,ale mam taką prace a nie inną i czasami jestem w trasie bez kompa!!
A nagle sie wszyscy tak ruszyli do wybierania!
Jeśli moge to bardzo bym prosił:
F - Anna Wielebnowska
Tylko Ty !!! W moim sercu Ty !!! Jedna jedyna !!! Niepokonana!!! Wisła Kochana!!!
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”